Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinden gol sesi çıkmadı

Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinden gol sesi çıkmadı

Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinden gol se...  Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve 28. hafta maçında Torku Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenilerek ağır yara alan Fenerbahçe, haftalar öncesinden şampiyonluk yarışından kopan ve liderin 26 puan gerisinde kalan Galatasaray’a...

 Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve 28. hafta maçında Torku Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenilerek ağır yara alan Fenerbahçe, haftalar öncesinden şampiyonluk yarışından kopan ve liderin 26 puan gerisinde kalan Galatasaray’a konuk olurken, maç golsüz beraberlik ile sona erdi. Fenerbahçe bu skor ile lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kalırken, şampiyonluk umutlarını zora soktu.

Canlı Anlatım:

Dk:94 Maç golsüz beraberlik ile sona erdi.

Dk:90 Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

Dk:85 Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Bilal Kısa yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

Dk: 82 Galatasaray cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Selçuk İnan oyundan alınırken yerine Bilal Kısa oyuna dahil oluyor.

Dk: 80 Fenerbahçe cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Alper Potuk oyundan alınırken yerine Ozan Tufan oyuna dahil oluyor.

Dk:78 Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu, rakibi Mehmet Topal'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor ve bir sonraki maç için cezalı duruma düşüyor.

Dk:77 Galatasaray cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Jason Denayer oyundan alınırken yerine Koray Günter oyuna dahil oluyor.

Dk:71 Fenerbahçe cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Volkan Şen oyundan alınırken yerine Diego oyuna dahil oluyor.

Dk:70 Nani ile duvar pası yapan Volkan Şen sol çaprazdan ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inmeden pasını altıpas içerisindeki arkadaşı Fernandao'ya göndermek istiyor ancak savunma son anda araya girerek mutlak bir gol pozisyonunu önlüyor.

Dk:68 Fenerbahçe cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Robin Van Persie oyundan alınırken yerine Fernandao oyuna dahil oluyor

Dk:66 Galatasaray'da Yasin Öztekin rakibi Mehmet Topal'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

Dk:62 Galatasaray cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Emre Çolak oyundan alınırken yerine Sabri Sarıoğlu oyuna dahil oluyor.

Dk:57 Selçuk'un pası ile sağ kanatta topla buluşan Semih Kaya son çizgiye inmeden yerden pasını ceza sahasına gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

Dk:51 Savunmada Ryan Donk'un kaptırdığı topu çalan Josef De Souza bekletmeden pasını ceza sahası içi sol çaprazına hareketlenen Volkan Şen'e gönderiyor. Topla buluşan Volkan sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

Dk:47  Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül'ün ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Volkan Şen yerden vuruyor ancak kaleci Muslera gole izin vermiyor.

Dk:46 İkinci yarıya başlayan takım ev sahibi Galatasaray oldu

Dk:45 Dördöncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

Dk:40 Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Volkan Şen ara pasını altıpas sol çaprazına hareketlenen Robin Van Persie'ye gönderiyor. Robin Van Persie topla buluşur buluşmaz vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

Dk:32 Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda takım arkadaşı Hasan Ali ile paslaşan Nani sol kanattan ceza sahasına giriyor ancak istediği pası veremiyor ve savunma tehlikeyi uzaklaştırıyor.

Dk:24 Fenerbahçe gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan gelişen atakta Nani son çizgiye inerek ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Yerden seken topa uzanan Robin Van Persie bu topu arka direğe doğru yönlendiriyor. Gelen topa hareketlenen Volkan Şen müsait pozisyonda vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

Dk:13 Gökhan Gönül'ün uzun gönderdiği topu ceza sahası içi sol çaprazında kontrol eden Volkan Şen dönerek yerden vuruyor ancak kaleci Muslara uzanıyor ve bu topa sahip oluyor.

Dk:1 Hakem Mete Kalkavan'ın düdüğü ile müsabakaya başlayan taraf Fenerbahçe oluyor.

 İLK 11'LER

GALATASARAY: 
Muslera, Semih, Denayer, Hakan, Olcan, Selçuk, Donk, Emre, Yasin, Sneijder, Podolski.
FENERBAHÇE:
Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Volkan, Nani, Van Persie

"Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinden gol sesi çıkmadı" haberi, 13 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 13 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinden gol sesi çıkmadı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinden gol sesi çıkmadı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  2. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  3. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  4. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  5. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  6. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  7. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  8. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  9. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
  10. 15:17 İstanbul'dan milyarder sürprizi: Zenginler listesinde beklenmedik isimler!
  11. 15:17 İsrail Eurovision'a Katılıyor! Eden Golan Sahnede Olacak!
  12. 15:14 Çöl Tozlarından Korunmanın Önemi ve Yöntemleri
  13. 15:10 İlkbaharda Gül Dikimi: Bahçenizi Renklendirin!
  14. 15:05 Türkiye'nin Döviz Rezervleri 22 Mart Haftasında Hızla Eriyor: Brüt Rezervler 4 Milyar Dolar Azaldı
  15. 15:02 Yeniden Refah Parti'li adaydan mevcut iktidarın Gazze politikasını eleştiri
  16. 14:53 Trump Markalı Ürünler: Yüksek Fiyatlar ve Alay Konusu Olmalarıyla Gündemde
  17. 14:49 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına Anıt Yapıldı
  18. 14:45 Özge Özpirinçci Saçlarını Boyattı! O Haliyle Kime Benzedi!
  19. 14:44 Muğla'nın Datça İlçesi Açıklarında 3.9 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Verilerine Göre Detaylar
  20. 14:40 Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Sonrası Cezalar Neden Açıklanmadı?
Spor Haberleri