Fuat Avni: Cem Uzan'ın el konulan çiftliğinde IŞİD'çiler eğitiliyor!

Fuat Avni: Cem Uzan'ın el konulan çiftliğinde IŞİD'çiler eğitiliyor!

Fuat Avni: Cem Uzan'ın el konulan çiftliğind... Fuatavni, Atatürk Havalimanı saldırısıyla ilgili Narsist'in timsah göz yaşları döktüğünü iddia etti, Türkiye'deki IŞİD kampı olduğunu iddia ettiği yerleri ve IŞİD'lilerin tedavi gördüğü hastaneleri yazdı. Fuatavni Cem...

Fuatavni, Atatürk Havalimanı saldırısıyla ilgili Narsist'in timsah göz yaşları döktüğünü iddia etti, Türkiye'deki IŞİD kampı olduğunu iddia ettiği yerleri ve IŞİD'lilerin tedavi gördüğü hastaneleri yazdı. Fuatavni Cem Uzan'ın el konulan çifliği ve İçişleri Bakanı Efkan Alanın'nın kuzeni Halil İbrahim Yıldız'la ilgili de iddialarda bulundu. 

Fuatavni bugün bomba iddialarda bulundu. Twitter hesabı @fuatavni'den, "Pamukova’da el konulan Cem Uzan'ın çiftliğinde IŞİD'çiler eğitiliyor" şeklinde paylaşım yapıldı.

Konya'da Uludağ'da, Bolu'da Tekirdağ'da IŞİD kampları olduğunu iddia eden Fuatavni, "Türkiye'de binlerce militan yetiştirildi. Konya-Kırşehir-Bolu-Sakarya-Bursa-İstanbul-Tekirdağ hattı IŞİD militanlarının kışlası oldu. Sakarya Akyazı ilçesi ve İnönü Yaylası’nda IŞİD kampları var. Pamukova’da el konulan Cem Uzan'ın çiftliğinde IŞİD'çiler eğitiliyor. Uludağ’ın iç kesimlerinde IŞİD’e kamp yerleri tahsis edildi. Ayrıca Konya Meram’da IŞİD kampları var. Fatih’te uyuşturucu bağımlısı gençleri ıslah için kurulan Gençlik ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği, müptela gençleri IŞİD'e yolluyor." dedi.

YEREL YÖNETİMLERİN HABERİ VAR İDDİASI
Fuatavni bu kampalardan belediye başkanlarının haberi olduğunu, "Teröristlerin eğitildiği kamplardan o bölgenin AKP'li belediye başkanlarının haberi var. Kamplara yiyecek, içecek, giyecek yolluyorlar. Kayseri Bedir Gençlik Kolları Derneği’nin IŞİD’e katılım sağladığı belgelenmesine rağmen, konu Kayseri Valiliği’nin emriyle kapatıldı." şeklinde paylaşımlarla öne sürdü. 

"Osmanlı Torunları derneği, IŞİD’in önemli eleman kaynaklarından biri. Derneğin başkanı İsa Üçüncü MİT'e çalışıyor." diyen Fuatavni, İçişleri Bakanı Efkan Alanın'nın kuzeni Halil İbrahim Yıldız'la ilgili, " Esenkent’te Halil İbrahim Yılmaz yönetimindeki Sosyal Yardımlaşma Derneği IŞİD’e eleman ayarlıyor. H.İ.Yılmaz, Efkan’ın kuzeni. IŞİD'in başındaki Bağdadi’nin kardeşi İstanbul’daki Göçmen Toplama Merkezi’ne gelerek MİT'çilerle çalıştı." biçiminde iddialarda bulundu. 

"EMİNE ERDOĞAN'IN HASTANESİNDE TEDAVİ EDİLDİLER"
Fuat Avni IŞİD'lilerin İstabul'daki hastanelerde tedavi edildiğini de öne sürerek, "İstanbul Başakşehir 4. Etapta bazı bloklar, yandaş hastanelerin himayesinde yaralı IŞİD militanlarının tedavisine ayrıldı. Sakarya’daki Fırıncı Adnan yaralı IŞİD’lileri Emine Erdoğan’ın Medical Park hastanesinde tedaviye getirenlerden. Her adımları belgelenmiş"dedi.

Erdoğan'ın ülkeyi alesine miras bırakmayı düşündüğü öne sürülen Fuat Avni hesabından ayrıca şu şekilde paylaşılar yapıldı:

"Narsist ve avaneleri timsah gözyaşı döküyor. IŞİD onların eseri. IŞİD'i kendi elleriyle büyüttüler.?

Göçmen Toplama Merkezi adı altında çalışan legal görünümlü yerlerde MİT'in illegal birimleri IŞİD’e eleman devşiriyor. 

İSTANBUL'DA TOPLAMA MERKEZLERİ
Başta İstanbul olmak üzere IŞİD’e eleman sevkiyatı yapılan 70 farklı nokta var.

Binlerce insanı devşirip IŞİD askeri haline getirdiler. Zeytinburnu’nda IŞİD’e eleman kazandıran karargah, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Topkapı’da IŞİD’e eleman temin eden merkezler var. 

Gelişini Fidan koordine etti. Bu merkezlerde militanlara para, sahte pasaport ve kimlik ayarlanıyor. Belli bir süre barınmaları ve beslenmeleri sağlanıyor.

Fidan pis işlerini stratejik düşünce kuruluşları ve özel güvenlik firmaları üzerinden yapıyor. Legal görünümlü, illegal yapılar.

Hizbullah, İBDA-C ve selefi radikal örgütlerle ilişkili olan kişiler de IŞİD’e eleman olarak servis edildi. Aralarında MİT'çiler de var.

AKP GENÇLİK KOLLARI VE SADAT İDDİALARI
SADAT, Terörist Eğitim Organizasyonu gibi çalışıyor. Yıllardır bünyesinde radikal tiplere askeri eğitim veriyor.

AKP Gençlik Kolları, Osmanlı Ocakları, Osmanlı Torunları Derneği ve bazı tarikatlardaki saf gençleri kandırıp kamplara yolluyorlar.

Başkan olup ölene kadar Türkiye'yi demir yumrukla yönetmeyi ve kendisinden sonra ülke yönetimini ailesine miras bırakmayı hesaplıyor.

Bazı tarikatlara sızan emekli TSK ve kamu personelleri oradaki gençleri IŞID kamplarına yönlendiriyor.?

IŞİD kamplarına silahlar MİT'ten gidiyor. Militanlar silahları kullanma eğitimini SADAT bünyesindeki eski asker ve polislerden alıyor.?

SADAT'çı Adnan Tanrıverdi, kendince Halife Ordusu kuruyor. Narsist, Adnan'ı desteklemeleri için Bozdağ ile Şentop'u görevlendirdi.?"

NİTOMAK VE METKİM ŞİRKETLERİ 

Fuatavni bazı şirketlere IŞİD'e muhimmat verdikelerinden dolayı askeri ihalelerin verildiğini ileri sürdü ve "IŞİD’e mühimmat sağladığı için uluslararası arenada kara listede bulunan Nitromak ve Metkim şirketlerine Savunma Bakanlığı ihale veriyor" diye paylaşım yaptı.

"Fuat Avni: Cem Uzan'ın el konulan çiftliğinde IŞİD'çiler eğitiliyor!" haberi, 30 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 30 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Fuat Avni: Cem Uzan'ın el konulan çiftliğinde IŞİD'çiler eğitiliyor! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fuat Avni: Cem Uzan'ın el konulan çiftliğinde IŞİD'çiler eğitiliyor! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:20 Yenilenen EQA ve EQB Türkiye’de!
  2. 04:13 Mükemmeliyetçilik: Başarının düşmanı mıdır yoksa dostu mu?
  3. 04:10 Hıdırellez’de neden yere nar atılır?
  4. 04:07 21 Nisan 21° Boğa burcunda Jüpiter ve Uranüs kavuşumunda devrim yaşayacak burçlar!
  5. 04:01 Bu sarma sırrını neredeyse kimse bilmiyor: En lezzetli sarmaların sırrı bir yemek kaşığında gizli!
  6. 04:01 Epic Games, iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor! Fırsatı kaçırmayın: Son gün 25 Nisan!
  7. 03:59 İsrail'in Refah'a yönelik saldırılarında en az 8 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi
  8. 03:25 Sürücünün yükü artıyor: Kaza yapan da yapmayan da ödeyecek!
  9. 03:22 Haftalık güzellik bakımı: Kına ve sirke
  10. 03:20 Meteorolojiden fırtına uyarısı: Bu gece başlıyor!
  11. 03:17 20 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu
  12. 03:14 Aksaray ve Konya arası kaç kilometre?
  13. 03:11 Antalya ve Alanya arası kaç kilometre?
  14. 03:07 Bu burç 2024 yılında büyük finansal kazançlar elde edecek!
  15. 03:04 Akrep burcu erkeği özellikleri nelerdir?
  16. 02:23 Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir
  17. 02:02 Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri iflasını açıkladı ve şirket hızla satışa çıkarıldı
  18. 01:57 Facebook ve MSN'de bulunan nostaljik bir özellik Instagram'a geliyor!
  19. 01:51 Google haritalar, elektrikli araç sahiplerine güzel haber: Sürücüleri sevindirecek özellik geliyor
  20. 01:47 Jeep'in TOFAŞ hamlesi Türkleri heyecanlandırdı: Düşük fiyatlara hazır olun!
Politika Haberleri