Fuat Avni: Erdoğan'ın sara nöbetleri arttı, kalp krizi riski yüksek

Fuat Avni: Erdoğan'ın sara nöbetleri arttı, kalp krizi riski yüksek

Fuat Avni: Erdoğan'ın sara nöbetleri arttı, ... Fuat Avni Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastalığıyla ilgili yeni iddilarda bulundu. Erdoğan'ın sara nöbetlerinin arttığını ileri süren Fuat Avni, 'İlaçlarla ayakta duruyor, halk içerisinde kriz geçirebilir' dedi. Fuat Avni'nin...

Fuat Avni Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastalığıyla ilgili yeni iddilarda bulundu. Erdoğan'ın sara nöbetlerinin arttığını ileri süren Fuat Avni, 'İlaçlarla ayakta duruyor, halk içerisinde kriz geçirebilir' dedi. 

Fuat Avni'nin iddiasına göre Erdoğan'ın kalp krizi riski de yüksek. Kalp krizi ihtimaline karşı Saray'a 17 adet şok cihazı alındı. 

Fuat Avni'nin mesajları şu şekilde; 

1. Faşist'in doktorları sürekli bir endişe ve panik halinde. Konuşmaya korkuyorlar. Ellerinde olsa hepsi görevi bırakacak.

2. Faşist'in Sara nöbetleri sıklaşmaya başladı. Halk içinde nöbet geçirirse, Faşist hepimizi asar diye doktorların ödü kopuyor.

3. Faşist'e yıllar önce kriz geçirirken müdahale eden ve ileri derece Sara teşhisi koyan doktorun şaibeli ölümü herkesi endişelendiriyor.

4. Faşist, kolon kanseri ve epilepsiden dolayı sürekli ilaçlı dolaşıyor. İlaçlarla ayakta duruyor. Her an kriz geçirebilir.

5. Doktorlar baskı ve tehdit altındalar. Yeni hastalıklar baş gösteriyor ama doktorlar bunu korkudan Faşist'e iletemiyor.

6. Kalp krizi riskinin çok yüksek olduğunu öğrenen Faşist, korkudan ne yapacağını şaşırdı. 17 şok cihazı aldırdı ve her yere konuldu.

7. Faşist'in ölüm korkusu paranoyaya dönüşmüş durumda. Neredeyse her gece 'Acaba kalp krizi mi geçiriyorum' diye milleti ayaklandırıyor.

8. Şeker hastalığı ve prostat hastalığı için kürcü başdanışmanın hazırladığı bitkisel ilaçların Faşist'e pek faydası olmuyor.8. Şeker hastalığı ve prostat hastalığı için kürcü başdanışmanın hazırladığı bitkisel ilaçların Faşist'e pek faydası olmuyor.

9. Faşist'in hastalığı nüksettiğinde yüzü kapkara kesiliyor. Elindeki kaşığı tutamayıp yemeği üzerine döküyor.

10. Faşist'in hastalık anındaki hallerine tanık olan Bilal bunalıma girmiş durumda. Bilal, yine durup dururken ağlamaya başladı.

11. Faşist, hastalıkları bilinmesin diye yoğun çaba harcıyor. Biatçılar 'Herif ölüp giderse halimiz ne olur' diye endişelerini dillendiriyor

12. Davutoğlu'nun 'Cumhurbaşkanımızın ailesi benim ailemdir' açıklaması Faşist'in paranoyasını alevlendirdi.

13. Faşist, Davutoğlu'nun adamlarının, hastalıklarıyla ve ailesinin halleriyle ilgili bir çok bilgi ve belgeyi ortaya saçacağından korkuyor.

14. Faşist, 'Bu herif yakında pislik saçacak, ailesi ve danışmanları ile ilgili ne varsa servise hazır olun' dedi.

15. Davutoğlu’nu kullanıp atan Faşist, çevresine korku saldığını düşünüyordu. 'Artık herkes haddini bilir' deyip duruyordu.

16. Faşist'in mesajı ters tepti. Başta Fidan olmak üzere kendisini korumaya almak isteyen herkes bilgi ve belge toplamayı hızlandırdı.

17. Derinlerin içerdeki adamı Kasırga, Faşist'in hastalıklarıyla ilgili en küçük notu bile kaydetmiş. 'Domuz gibi, ölmedi gitti' diyor.

18. Kasırga'nın en büyük korkusu, oğullarının kirli çamaşırlarının ortaya dökülmesi. Kasırga'nın oğullarının aldığı her ihale şaibeli.

19. Kasırga'nın haramzadelerinin şirketine özel şartnameler hazırlanıyor. Daha işe başlanmadan hak edişleri yatıyor.

20. Derin devletin has adamı Kasırga, Faşist kendisini harcamasın diye İsrafsaray’da önemli şeyler yapıyormuş havası veriyor.

21. Kasırga, Faşist'e, Güvenlik Politikaları Başkanlığı kurulmasına yönelik teklif sundu. Bu teklif Perinçek'in adamlarından geldi.

22. Kasırga sunum yaparken '13 müdürlük planlıyorum. En önemlileri Genel Güvenlik, İstihbarat ve Paralel Yapı ile Mücadele' dedi.

23. Kasırga’yı gözden çıkaran Faşist, sunumu istemeye istemeye dinledi. Sunum bittikten sonra tek kelime etmeden suratını asıp gitti.

24. Faşist, son dönemlerde paralel korkusuna bir de Ergenekon korkusunu eklemiş durumda. 'Beni öldürecekler' diye sayıklıyor.

25. Faşist, 'Ergenekoncular, Ecevit'i hasta etmişlerdi, şimdi de beni hasta ettiler' dediğinde doktorlar ne diyeceklerini bilemediler.

26. Faşist'in ipini en yakınındakiler çekecek. Bunun farkında olan Faşist, hastalıklarının da etkisiyle kafayı sıyıracak.

"Fuat Avni: Erdoğan'ın sara nöbetleri arttı, kalp krizi riski yüksek" haberi, 13 Mayıs 2016 tarihinde yazılmıştır. 13 Mayıs 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Fuat Avni: Erdoğan'ın sara nöbetleri arttı, kalp krizi riski yüksek haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fuat Avni: Erdoğan'ın sara nöbetleri arttı, kalp krizi riski yüksek 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:33 NASA Uyarıyor: Starlink Uyduları Dünya'nın Manyetosferini Tehdit Ediyor!
  2. 11:30 Cem Yılmaz'ın "CMXXIV" Gösterisinde Espri Konusu: Nafaka!
  3. 11:28 Yüzde 50+1 kuralına Saray'dan olumsuz yanıt geldi: Boşuna uğraşmasınlar
  4. 11:23 Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar: Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok
  5. 11:20 İzmir Seferihisar Açıklarında 4,5 Büyüklüğünde Deprem: AFAD'dan Son Dakika Açıklaması
  6. 11:18 Nuri Alço'nun sağlık durumunda yeni gelişme
  7. 11:16 Rusya'nın Stavropol Bölgesinde Tu-22M3 Bombardıman Uçağı Düştü
  8. 10:59 İstanbul'da 2 İETT otobüsü çarpıştı: Yaralılar var
  9. 10:51 İkinci el otomobilde fiyatlar uçtu
  10. 10:48 Mehmet Şimşek açıkladı: Kamuda kemerler sıkılacak
  11. 10:40 Trol çeteleri, kendilerini besleyenleri hedeften çıkarabilmek için sağa sola pervasızca saldırıyor
  12. 10:35 İstanbul’da feci kaza: Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı
  13. 10:30 Karar yazarı Yusuf Ziya Cömert: Mehmet Şimşek de müteahhitlere kıyamıyor
  14. 10:22 İyi Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu: 60 milletvekili kendisine yer arıyor
  15. 10:17 AK Parti'yi yönetenler acilen istifa etmeli ve kendilerinden sonrakilere yol açmalıdır
  16. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  17. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  18. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  19. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  20. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
Politika Haberleri