Gebze'de Suriyeli çocuğa tecavüz iddiası

Gebze'de Suriyeli çocuğa tecavüz iddiası

Gebze'de Suriyeli çocuğa tecavüz iddiası Gebze’nin Pelitli Mahallesi Muhtarı Kafer Ceyhanlı, mahallelerinde yaşayan Z.T. (57) isimli şahsın ve bir kişinin 13 yaşındaki Suriyeli erkek çocuğuna tecavüz etmeye çalıştığını iddia etti. Tecavüz olayının tüm...

Gebze’nin Pelitli Mahallesi Muhtarı Kafer Ceyhanlı, mahallelerinde yaşayan Z.T. (57) isimli şahsın ve bir kişinin 13 yaşındaki Suriyeli erkek çocuğuna tecavüz etmeye çalıştığını iddia etti. Tecavüz olayının tüm mahallelileri rahatsız ettiğini belirten muhtar basın ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Muhtar Kafer Ceyhanlı, “Köyümüz sakinlerinden 57 yaşında Z.T.’nin daha önce toplum içinde kendisi ile ilgili olarak cinsel sapık olduğuna yönelik duyumlar aldık. Bizler bu olayı tamamen yalan ve iftiradır diyerek geçiştirdik. 4 gün önce vatandaşlardan bana gelen ihbarla Bağlar Yolu bölgesinde Z.T.’ye ait olan bağlık evde 13 yaşındaki bir Suriyeli çocuğa tecavüz edildiğini öğrendim. Olayı görenlerin olduğunu öğrenince benharekete geçtim. Yaşanan olayı jandarmaya haber verdim. Kendi çabalarımla görgü tanıklarına ulaştım. Çocuk çıplak bir şekilde kaçarak ''Amca beni kurtarın, bana tecavüz ettiler’ diyerek olay yerinde kaçmaya çalışmış. Olayı gören bir Suriyeli ile yine köyümüz sakinlerinden biri tarafından çocuk alınarak olayın olduğu yere götürülüyor. Orada bulunan Z.T. ve diğer kişiye bu çocuğa ne yaptıklarını soruyorlar. Z.T. ve yanında bulunan Gebze’de ayakkabı boyacılığı yapan 60 yaşındaki o kişi Suriyeli çocuğun ırzına geçmişler. Çocuk beni kurtarın deyince de Suriyeli o vatandaş ve köyümüz sakini çocuğu kıyafetlerini giydirip otobüse bindirip çocuğu Gebze’ye gönderiyorlar'' dedi.

Jandarma ile yaptığı görüşmelerde şahısların suçu itiraf ettiklerini söyleyen Ceyhanlı, “İfadelerinde, bugüne kadar defalarca bu tür çocukları buraya getirip tecavüz ettiklerini söylemişler. Yine köyümüz sakinlerinden 27 yaşındaki S.E. de 6 yıldır tehdit ve zorla Z.T. tarafından tecavüze uğruyormuş. Bu çocuk da dün akşam her şeyi itiraf etti. Bu çocuk da rapor almak için hastaneye götürüldü. 13 yaşındaki Suriyeliye tecavüz olayının da şahidi. Şahıslar bu tür çocuk istismarına uygun bir yerde olduğu için bu olayları yaptıklarını söylüyorlar. Suriyeli çocuğun Yavuzselim Mahallesi'nde oturduğu ve Çoban Mustafa Paşa Camii etrafında dilencilik yaptığını öğrendik'' şeklinde konuştu.

Pelitli Mahalle Muhtarı Kafer Ceyhanlı’nın 13 yaşındaki Suriyeli çocuğa tecavüz ettiklerini iddia ettiği şahısların Mollafenari Jandarma Karakolu’nda gözaltında olduğu bildirildi.

"Gebze'de Suriyeli çocuğa tecavüz iddiası" haberi, 22 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 22 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Gebze'de Suriyeli çocuğa tecavüz iddiası haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gebze'de Suriyeli çocuğa tecavüz iddiası 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  2. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  3. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  4. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  5. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  6. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  7. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  8. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  9. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  10. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  11. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  12. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  13. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  14. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
  15. 20:58 Kendini En Çok Beğenen 3 Burç Belli Oldu! İşte En Kibirli Burçlar!
  16. 20:57 UAD, İsrail'e karşı açılan soykırım davasında yeni önlemler aldı
  17. 20:52 ABD: "İsrail'in Refah'a saldırmasını görüşmeler olmadan beklemiyoruz"
  18. 20:52 Erbakan AKP'ye 3 koşul sundu: "Yapılırsa seçimlerden çekilmeye hazırız"
  19. 20:52 Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştiriler: "Parti İhanete Uğradı"
  20. 20:51 İmamoğlu, Erdoğan'a yönelik "haddini bilecek" diyerek seslendi: "O iş bitti kardeş"
3. Sayfa Haberleri