'Gökhan Gönül 6 milyon Euro'ya Beşiktaş'la anlaştı' iddiası

'Gökhan Gönül 6 milyon Euro'ya Beşiktaş'la anlaştı' iddiası

'Gökhan Gönül 6 milyon Euro'ya Beşiktaş'la a... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "İsteyen istediğini alabilir, biz de aldık. Tümer Metin, Beşiktaş'ın kaptanı değil miydi? Bize geldi" sözlerinin sırrı çözüldü…Sabah'ın haberine göre, Sarı-lacivertli kulüple...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "İsteyen istediğini alabilir, biz de aldık. Tümer Metin, Beşiktaş'ın kaptanı değil miydi? Bize geldi" sözlerinin sırrı çözüldü…

Sabah'ın haberine göre, Sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'la prensipte anlaştığı öğrenildi. Fenerbahçe'den 1 milyon 750 bin Eurogaranti para alan ve maç başı ücretlerle yıllık kazancı 2 milyon Euro'yu geçen milli sağ beke, Beşiktaş'ın 2+1 yıllık olmak üzere 3 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi. Bonservis bedeli ödemeyecek olan siyah-beyazlılara, Gökhan'ın 2 yıllık toplam maliyetinin 6 milyon Euro olacağı tahmin ediliyor. İki tarafın ligin bitimiyle birlikte anlaşmayı resmiyete dökmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE ACELE ETMİYOR
Gökhan Gönül ve Topal'ın Beşiktaş ile anlaştığı haberlerine karşın Fenerbahçe, masaya oturmak için acele etmiyor Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin için henüz adım atmadı… Başkan Aziz Yıldırım, "Profesyonelce davranabilirler, isteyen istediği yere gidebilir" derken, Trabzonspor mücadelesi sonrası oyuncularla masaya oturabilecekleri vurgusunu yaptı. Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın Beşiktaş, Caner Erkin'in ise Inter ile anlaştığı haberleri ayyuka çıkarken üç futbolcu sessizliğini koruyor. İşte üç milli futbolcunun son durumları:

CANER ERKİN: Durumu en karışık isim. Kadro dışı kararı hakkında son sözü Vitor Pereira söyleyecek. Portekizli teknik adamın, Caner'in özür dilemesinden dolayı memnun olduğu ve bu açıklamanın kararında etkili olacağı ifade ediliyor. Pereira, Caner hakkında olumlu görüş bildirirse yönetim katında Caner için af gündeme gelebilir. Öte yandan Caner affedilme ihtimali nedeniyle kendi imkanlarıyla antrenman yapmaya devam ediyor.

GÖKHAN GÖNÜL: Her zaman dokuz yıldır forma giydiği Fenerbahçe'de futbolu bırakmak istediğini vurguladı. Ancak şampiyonluk yakalanamadığı takdirde kulübün nasıl bir tavır alacağını kestiremiyor ve gelen teklifleri cebinde hazır tutuyor. Menajeri, Beşiktaş'ın yanı sıra İspanya ve İngiltere ekipleri ile dirsek temasında.

MEHMET TOPAL: Kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istiyor. İspanya ve İngiltere takımlarının yakın takibinde ancak Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'de devam etme ihtimali, ayrılma ihtimalinden daha fazla olarak görülüyor. 

"'Gökhan Gönül 6 milyon Euro'ya Beşiktaş'la anlaştı' iddiası" haberi, 20 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 20 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan 'Gökhan Gönül 6 milyon Euro'ya Beşiktaş'la anlaştı' iddiası haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'Gökhan Gönül 6 milyon Euro'ya Beşiktaş'la anlaştı' iddiası 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:36 Borsa İstanbul'da günün ilk yarısında gerileme yaşandı
  2. 13:16 Kanalizasyon çalışması sırasında yaşanan göçük sonucunda bir işçi hayatını kaybetti
  3. 13:16 G7 dışişleri bakanlarına "soykırımı durdurun" protestosu
  4. 13:14 Türkiye'nin önde gelen gıda devi halka arz için gün sayıyor!
  5. 13:12 Son Dakika: Hamas lideri Haniyye İstanbul'a geliyor
  6. 13:10 TÜİK çocuk işçi sayısını açıkladı: Türkiye'deki yoksulluk artışı, çocuk işçi sayılarını yükseltiyor
  7. 12:58 Efsanevi film "Oldboy"un dizi versiyonu yolda!
  8. 12:42 TÜİK açıkladı: Şubat ayında tarımsal girdi tutarları yüzde 36,71 arttı!
  9. 12:36 Dolar sahipleri dikkat: Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı
  10. 12:32 İsrail-İran Gerilimi ve Fed Belirsizliği Küresel Piyasalara Dalgalandırıyor
  11. 12:25 TÜİK Raporu: Türkiye'nin Çocuk Nüfusu ve Popüler İsimler 2023'te Belli Oldu
  12. 12:12 CIA Direktörü Burns: Ukrayna'nın Savaşı Kaybetme Riski Artıyor, ABD'nin Yardımı Acilen Gerekli
  13. 12:07 Suudi Arabistan'da Keşfedilen Lav Tüpleri, İlk Çobanlık Faaliyetlerine Işık Tutuyor
  14. 11:50 Altın Fiyatları Yükseliyor: Çeyrek Altın 4.257,00 Liraya Ulaştı
  15. 11:39 CHP'li belediye ile MHP arasında afişli borç atışması
  16. 11:33 NASA Uyarıyor: Starlink Uyduları Dünya'nın Manyetosferini Tehdit Ediyor!
  17. 11:30 Cem Yılmaz'ın "CMXXIV" Gösterisinde Espri Konusu: Nafaka!
  18. 11:28 Yüzde 50+1 kuralına Saray'dan olumsuz yanıt geldi: Boşuna uğraşmasınlar
  19. 11:23 Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar: Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok
  20. 11:20 İzmir Seferihisar Açıklarında 4,5 Büyüklüğünde Deprem: AFAD'dan Son Dakika Açıklaması
Spor Haberleri