Gülerce: Ahmet Hakan, Ruşen Çakır ve Ertoğrul Özkök aslında sinsi FETÖ'cü!

Gülerce: Ahmet Hakan, Ruşen Çakır ve Ertoğrul Özkök aslında sinsi FETÖ'cü!

Gülerce: Ahmet Hakan, Ruşen Çakır ve Ertoğru... Bir dönem Fethullah Gülen'e en yakın isimler arasında yer alan, 17-25 Aralık operasyonlarının ardından Zaman gazetesinden ayrılarak Star'da yazmaya başlayan Hüseyin Gülerce, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın yazısında...

Bir dönem Fethullah Gülen'e en yakın isimler arasında yer alan, 17-25 Aralık operasyonlarının ardından Zaman gazetesinden ayrılarak Star'da yazmaya başlayan Hüseyin Gülerce, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın yazısında kendisine yönelttiği "en geç kalan ve en hızlı çıkan itirafçı" eleştirisine yanıt verdi. Gülerce, "CNN Türk, Doğan Medya Grubu'na ait beni oraya çağırıyorlar, bugünkü Hürriyet gazetesinin üst manşetinde 'FETÖ'nün kozmik kadınları' haberinde Gülden Aydın Hanımefendi benden Yalova'ya gelip bilgi aldı. Bu nasıl Doğan Medya grubu? Bir taraftan bilgime başvuruyorlar öte taraftan bana karşı hıncının, düşmanlığının nerden geldiğini bilmediğim birisi hakarete yelteniyor" dedi.

Hüseyin Gülerce, "Ruşen Çakır, Ahmet Hakan Coşkun ve Ertuğrul Özkök gibi adamlar aslında sinsi FETÖ'cü gibi davranıyor" diye konuştu.

Ahmet Hakan ile Ertuğrul Özkök'ün kendisine sataşmaya devam ettiğini söylen Hüseyin Gülerce 'Burada daha önce de söyledim; kıyamet alametlerinden birisi de 'Ahmet Hakan'ın bana ahlak dersi vermeye kalkmasıdır' dedi.

Gülerce, "CNN Türk, Doğan Medya Grubu'na ait beni oraya çağırıyorlar, bugünkü Hürriyet gazetesinin üst manşetinde 'FETÖ'nün kozmik kadınları' haberinde Gülden Aydın Hanımefendi benden Yalova'ya gelip bilgi aldı. Bu nasıl Doğan Medya grubu? Bir taraftan bilgime başvuruyorlar öte taraftan bana karşı hıncının, düşmanlığının nerden geldiğini bilmediğim birisi hakarete yelteniyor. Bana itirafçı denmesi hakarettir. İtirafçı kime denir? Bir suç işler suçunu itiraf eder değil mi? Ben ne suç işledim de itiraf edeceğim" diye konuştu.

'Sinsi FETÖ'cüler'

'Benim dikkatimi bir şey çekiyor' diyen Hüseyin Gülerce şunları söyledi

Ruşen Çakır, Ahmet Hakan Coşkun ve Ertuğrul Özkök gibi adamlar aslında sinsi FETÖ'cü gibi davranıyor. Bunların karakterleri buna müsait. Ertuğrul Özkök genel yayın yönetmeniyken Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'muhtar bile olamaz' manşeti atmadı mı? Bunlarda bir defa kılcak damarlarına kadar işlemiş Erdoğan düşmanlığı var. Bakmayın şimdi darbeden millet Allah'ın izniyle Erdoğan'ın çıkışıyla ve ona bir zarar gelmeyişiyle kurtuldu da yelkenleri indirmiş gibi yapıyorlar. Bunlar şimdi yeni bir strateji takip ediyorlar şimdi. Bunlara neden sinsi FETÖ'cüler gibi davranıyorlar diyorum; FETÖ'nün şimdiki taktiği bizim gibi konuşan bilgilendiren insanların onuruyla oynamak, itibarsızlaştırmak. İtibarsızlaştırılarak bizim fikirlerimizin, düşüncülerimizin, tesirini azaltmak. İşte Ahmet Hakan Coşkun denilen şahıs buna hizmet ediyor. Bana itirafçı diyor sensin itirafçı. terbiyesizlik yapıyor.

"Gülerce: Ahmet Hakan, Ruşen Çakır ve Ertoğrul Özkök aslında sinsi FETÖ'cü!" haberi, 14 Ağustos 2016 tarihinde yazılmıştır. 14 Ağustos 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Gülerce: Ahmet Hakan, Ruşen Çakır ve Ertoğrul Özkök aslında sinsi FETÖ'cü! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gülerce: Ahmet Hakan, Ruşen Çakır ve Ertoğrul Özkök aslında sinsi FETÖ'cü! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  2. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  3. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  4. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  5. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  6. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  7. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  8. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  9. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  10. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  11. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  12. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  13. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  14. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  15. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  16. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  17. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  18. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  19. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  20. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
Otomotiv Haberleri