Her alışveriş tekerlekli sandalyeye dönüyor

Her alışveriş tekerlekli sandalyeye dönüyor

Her alışveriş tekerlekli sandalyeye dönüyor İstanbul Yenibosna Koçtaş otoparkında kurulan çadırdan elde edilen gelir ile TSD ve TOFD’ye tekerlekli sandalye ve kıyafet bağışlanacak.Markaların, ürünlerini yüzde 90’a varan indirimlerle satışa sunduğu ve 25 Kasım’da...

İstanbul Yenibosna Koçtaş otoparkında kurulan çadırdan elde edilen gelir ile TSD ve TOFD’ye tekerlekli sandalye ve kıyafet bağışlanacak.

Markaların, ürünlerini yüzde 90’a varan indirimlerle satışa sunduğu ve 25 Kasım’da açılan İstanbul Markalar Çadırı etap etap ilerlemeye devam ediyor. 16 Aralık’ta başlayan projenin üçüncü etabı, 3 Ocak tarihinde tamamlanacak. 28 Şubat’a kadar devam edecek olan Markalar Çadırı, hem uygun fiyata alışveriş yapmak hem de engelli vatandaşlara destek olmak isteyenleri bekliyor. Monttan terliğe, ayakkabıdan giyime kadar pek çok ürünün yer aldığı çadırda, dernek üyeleri tarafından hazırlanan eserler de alıcıların beğenisine sunuluyor.

PROJE FARKLI İLLERİ DE GİDECEK 

İstanbul Markalar Çadırının proje ortaklarından Müge Yavaş proje hakkında şunları söyledi:

“Buradan elde edeceğimiz gelirle alacağımız kıyafet ve akülü tekerlekli sandalyeleri derneklerimize bağışlayacağız. Derneklerimizin burada stantları da bulunuyor ve onlar üzerinden satışlar yaparak gelir elde ediyorlar. Bu kazançlarla da akülü tekerlekli sandalye alınacak. Burada yer alacak firmaları seçerken sosyal sorunluluk projesine yatkın olanları seçtik. Görüştüğümüz firmaların tamamı sosyal sorumluluk projelerini destekliyordu. Projemizin devamı için İstanbul’un çeşitli ilçelerinde belediyelerle görüşüyoruz. İstanbul dışında ise Bursa, Van, Malatya, Adıyaman, Ankara gibi birçok ilden talepler aldık. Gelecek olan talepler doğrultusunda tüm illere gitmeyi planlıyoruz.''

“EN ÇOK ULAŞIM VE MİMARİ ENGELLER KONUSUNDA SIKINTI YAŞIYORUM''

TOFD’de idari işler sorumlusu olarak çalışan ve tekerlekli sandalyeye bağlı bir şekilde hayatını sürdüren Ali Ekber Ağkoyun, en fazla mimari engellerle karşılaştığını ve ulaşım konusunda sıkıntılar yaşadığını dile getirdi. “Başka sorunlarla da karşılaşıyoruz, bunları bir şekilde atlatmaya çalışıyoruz ama en fazla mimari engeller ve ulaşım konusunda sıkıntı yaşıyoruz'' diyen Ağkoyun, projeden yana ise çok mutlu olduklarını ifade etti. Çadır içinde derneklerine ait ürünleri de satışa çıkardıklarını söyleyen Ağkoyun, “Elimizden gelenin fazlasını yaparak destekçilerimizle birlikte bu projede yer alıyoruz. Hem akülü hem de manuel tekerlekli sandalye ve diğer ihtiyaçları karşılayarak İstanbul ve Türkiye genelinde tüm engellilere destek vermeye çalışıyoruz'' diye konuştu.

FİRMALAR PROJEDEN MEMNUN 

Çadırda yer alan Teori firmasından İsa Çıracı, “Amacımız, halka ürünlerimizi tanıtmak ve projeye destek vermek. Ürünlerimizin satışını yaparken hem müşterinin memnun kalmasını istiyoruz hem de sosyal sorumluluk anlamında engelli vatandaşlarımıza destek olmak istiyoruz'' dedi. Madam Coco firmasından Fatih Kundakçı ise çadırdan elde edilecek gelirin TSD ce TOFD’ye tekerlekli sandalye olarak geri döneceğini bildikleri için oldukça mutlu olduklarını ifade etti.

"Her alışveriş tekerlekli sandalyeye dönüyor" haberi, 19 Aralık 2016 tarihinde yazılmıştır. 19 Aralık 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Her alışveriş tekerlekli sandalyeye dönüyor haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Her alışveriş tekerlekli sandalyeye dönüyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:36 Songül Karlı: İstediğim bir insan çıkmadı karşıma
  2. 09:31 Esteban Ocon: Güncellemelerle geliştik ama daha fazlasını bekliyorduk
  3. 09:22 AK Parti'den sosyal medya uyarısı: Paylaşım yaparken dikkatli olun
  4. 09:16 Bakan Yerlikaya duyurdu: Bir organize suç örgütü çökertildi: Elebaşı dahil 8 kişi gözaltına alındı
  5. 09:11 10haber yazarı Erdal Sağlam: Bahçeli'nin çıkışı 2002'deki koalisyonu bozma sürecini hatırlattı
  6. 09:06 Kolombiya'da hükümet ve ELN, müzakerelere yeniden başlıyor
  7. 09:01 Cinci hoca dehşeti: Sana cin musallat olmuş diyerek çocukları taciz ve tecavüz etmiş
  8. 08:54 Murat Ağırel: Ülkemizde de sıklıkla yaşanan bu yakalamalarda metamfetamin maskelenmeye çalışılıyor
  9. 08:48 Barış Yarkadaş: Mustafa Kemal’in askeri olmaktan onur duyduk
  10. 08:42 Türkiye'de satılan en ucuz Tesla modeline 814 bin TL zam yapıldı
  11. 08:37 Akli denge iddiasıyla ipler iyice gerildi: İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü
  12. 08:32 Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında birbirine girdi
  13. 08:27 Ölen borçlusunun mezarını açtı, ateşe verip cesedi yakmak istedi
  14. 08:22 Diyanet'in gezi maliyeti dudak uçuklattı
  15. 08:17 Nuray Babacan: Cumhurbaşkanlığı ekibinin Akşener’in ekibiyle yakın ilişkide olduğu iddia edildi
  16. 08:13 İsmail Saymaz: Yolcular uyarmış, 50 saniye önce teleferiği durdurmuşlar
  17. 08:10 Aytunç Erkin yazdı: Erdoğan’ın okumadığı “yolsuzluk” raporu/kitabı
  18. 08:07 Fehmi Koru: AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese
  19. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok il için sağanak uyarısı
  20. 02:59 Para transferi açıklamasındaki not MASAK’ı harekete geçirdi
Yaşam Haberleri