İslamcı Akit FKF'yi hedef gösterdi

İslamcı Akit FKF'yi hedef gösterdi

İslamcı Akit FKF'yi hedef gösterdi  İleri'de yer alan habere göre, “Laik yobazlar İslam'a saldırdı'' başlıklı bir haber yayınlayan Akit şeriat karşıtı yazılamaların “İslam'a ve Müslümanlara saldırı'' olduğunu iddia ederken, FKF'yi de “terör örgütlerinin...

 İleri'de yer alan habere göre, “Laik yobazlar İslam'a saldırdı'' başlıklı bir haber yayınlayan Akit şeriat karşıtı yazılamaların “İslam'a ve Müslümanlara saldırı'' olduğunu iddia ederken, FKF'yi de “terör örgütlerinin arka bahçesi gibi faaliyet göstererek üniversiteleri karıştırmayı hedefleyen laikçi yobaz gençlik örgütü'' olarak tanımladı, özel güvenlikçileri FKF'li öğrencilere müdahaleye çağırdı. 

Yeni Akit internet sitesinde Rüştü Kıvrak imzasıyla yayınlanan 'haber'(!) şöyle:

“Terör örgütlerinin arka bahçesi gibi faaliyet göstererek üniversiteleri karıştırmayı hedefleyen laikçi yobaz gençlik örgütleri, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın laiklik ile ilgili açıklamalarının ardından üniversite kampüslerine astıkları afişler ve duvarlara yazdıkları yazılarla İslam’a ve Müslümanlara saldırdı. Kendilerine Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF) ismini veren İslam düşmanı güruh, Ankara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi gibi üniversitelerde Müslüman öğrencilerin tepkisini çeken İslamofobik çirkin organizasyonlara girişti.

İSLAM’I HAZMEDEMEDİLER
TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın gündeme getirdiği milletin inançlarının Anayasa’ya taşınması gerektiği şeklindeki sözlerin ardından laik yobazlar eliyle başlatılan karalama kampanyasında Kahraman, hedefe konuldu. Milletin inançlarının Anayasa’da yer bulması talebini hazmedemeyen İslam düşmanları, yurt genelinde yaptıkları marjinal eylemlerle İslam’a hakaret yarışına girdiler. Birçoğu terör örgütleriyle ilişkili olan ateist örgütler, Müslümanların kutsallarını ayaklar altına alma amaçlı türlü çirkinlikler düzenlediler.

ÜNİVERSİTEDE NEONAZİ KURULUŞU
Marjinal sol terör örgütlerinin insan kaynakları birimi gibi hareket eden Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF) adındaki sözde öğrenci kulübünün yaptıkları Almanya ve Avusturya’da İslam karşıtı eylemler düzenleyen, Müslümanların evini kundaklayan Neonazi çetelerini aratmadı. Hafta boyunca başta Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Hukuk Fakültesi olmak üzere, İstanbul Üniversitesi, ODTÜ ve Hacettepe Üniversitesi gibi birçok üniversitede çeşitli İslam karşıtı eylemler organize eden Neonazi benzeri sözde gençlik yapılanması, sakallı ve tesettürlü Müslüman öğrencileri hedefe koydu. Müslüman öğrencilere sözlü tacizde bulunan marjinal sol örgüt mensubu sözde öğrencilere üniversitelerde bulunan özel güvenliklerin müdahalede bulunmaması tepki topladı.

MÜSLÜMANLARA “KÖKÜNÜZÜ KAZIYACAĞIZ'' TEHDİDİ
“Şeriat karanlıktır, hurafedir, sömürüdür, tutsaklıktır, padişahlıktır'' şeklinde İslam karşıtı galiz ifadelerin bulunduğu iğrenç afişte “Meclis’te, okulda, hayatın her alanında gericiliğin kökünü kazıyacağız'' şeklinde hadsiz tehditler de yer alıyor. Yine aynı yobaz grup tarafından duvarlara yazılan “Kahrolsun Şeriat!'' şeklindeki sloganlar ise ansiklopedik anlamı “İslam hukuku'' olan “şeriat''a karşı düşmanlıklarını da gözler önüne seriyor. İslam’a ve mütedeyyin insanlara olan hınçlarını açık eden “Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler memleketi olmayacak'' ifadelerinin İslam karşıtı Tek Parti CHP yönetiminin zihniyetiyle gösterdiği büyük benzerlik ise “Tek Parti zihniyetini üniversitelerde devam ettiriyorlar'' yorumlarına sebep oldu.

HAKARET AFİŞLERİNİ MÜSLÜMAN ÖĞRENCİLER İNDİRDİ
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne marjinal sol örgüt mensuplarınca asılan İslam karşıtı afişlere Müslüman öğrenciler büyük tepki gösterdi. Afişlerin fakülte girişlerine asılması üzerine afişleri indirmek için girişimde bulunuldu. Müslüman öğrencileri tahrik etmek maksadıyla İslam’a hakaretlerini daha da yükselten sol grupların tüm provokasyonlarına rağmen iğrenç ifadelerle dolu bildiriler indirilerek, ayaklar altına alındı.

“REKTÖRLÜK VE DEKANLAR SOL ÖRGÜTLERE GEÇİT VERMESİN''
İslam karşıtı çirkin afişleri indiren öğrencilerden İ.B. Akit’e yaptığı açıklamada, “Müslümanların kutsallarına hakaret eden, her seferinde terör örgütü propagandası yapan, birçok Müslüman öğrenciye linç girişiminde bulunan radikal sol örgüt mensuplarının önünde diz çökmedik. Müslümanlar olarak, dinimize hakaret edenlerin afişlerini indirmeyi bir vazife olarak kabul ettik. Bundan sonra benzer bir girişimde bulunurlarsa, biz de benzer bir tepki veririz. Marjinal sol örgütlere karşı hem rektörlüğün hem de fakülte yönetimlerinin üzerine düşeni yaparak, kampüste geçit vermemesi gerekiyor'' ifadelerini kullandı.''

"İslamcı Akit FKF'yi hedef gösterdi" haberi, 02 Mayıs 2016 tarihinde yazılmıştır. 02 Mayıs 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan İslamcı Akit FKF'yi hedef gösterdi haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İslamcı Akit FKF'yi hedef gösterdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  2. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  3. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  4. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  5. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  6. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  7. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  8. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  9. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  10. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  11. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  12. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  13. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  14. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  15. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  16. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  17. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  18. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  19. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  20. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
Gündem Haberleri