Kılıçdaroğlu İnce'nin oy oranını açıkladı

Kılıçdaroğlu İnce'nin oy oranını açıkladı

Kılıçdaroğlu İnce'nin oy oranını açıkladı Kemal Kılıçdaroğlu Star TV’de 18.45'te başlayan "Nazlı Çelik ile Seçim Özel" adlı programda açıklamalarda bulundu.  İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamarından öne çıkanlar: Erdoğan'ın tek derdi bizimle yatıp kalkmak....

Kemal Kılıçdaroğlu Star TV’de 18.45'te başlayan "Nazlı Çelik ile Seçim Özel" adlı programda açıklamalarda bulundu.  

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamarından öne çıkanlar: 

Erdoğan'ın tek derdi bizimle yatıp kalkmak. Bizim içimiz dışımız bir. Ayna gibiyiz biz. Ülke sevdalıyız biz. Ayrıştırmayan bir gelenekten geliyoruz. Kul hakkı yemiyoruz. Benim üzerimden İnce'ye İnce üzerinden bana yüklenerek zaman kaybetmesin. Türk lirasının değer kaybını açıklasın. Dış güçleri açıklasın. 

Hiç kimsenin konuşamayacağı, medyanın yüzde 90'ını kontrol etmek istediği bir alan yaratmak istiyor Erdoğan. Halkın artık karar verme zamanı.

'İKTİDAR İYİ PARTİ'NİN SEÇİME GİRMESİNİ İSTEMİYORDU'
YSK'nın İyi Parti'yi seçime sokmayacağı duyumu aldık. Bir üye katılmadı diye kararı alamadılar. Biz hemen 15 milletvekilini İyi Parti'ye yolladık. Zorunlu olarak YSK seçimlere katılabilirsiniz kararı aldı ve gereğini yaptık. İktidar İyi Parti'nin seçime girmesini istemiyordu.  

Yönetemiyorum noktasına gelenler erken seçim kararını aldılar. Bizim seçim reklamımızda Türk bayrağı gözüküyor diye reklamımız TRT'de yayınlamadı, fakat Erdoğan'a yasak işlemiyor. Eşit olmayan koşullarda bir seçim yapılıyor ancak adalet galip gelecek . 

Muharrem İnce cumhurbaşkanı seçilecek. O koltuğa oturacak. Bütün dünyaya güven verecek. Demokrasi konusunda adalet konusunda huzur konusunda. Türkiye genç ve dinamik bir cumhurbaşkanı seçecek. 

'YÜZDE 30'U AŞTIĞINI GÖRÜYORUZ'
Muharrem İnce'nin oy oranının CHP'den fazla olmasını elbette isteriz. Yüzde 30'u aştığını görüyoruz anketlerde ama özel olarak yaptırdığımız bir anket yok. Çünkü İnce 81 milyon cumhurbaşkanı olacak. AKP'lilerden de Saadet Partisi'nden de oy alacaktır. Ekonomik gidişata kötü gidişata son vereceğim diyor. Konumu gereği yüzde 51 almak zorunda. Kinle öfkeyle, yalanla dolanla ülke yönetilmez, akılla ülke yönetilir.

'DEMOKRATİK BİR ANAYASA LAZIM'
Eski parlamenter sistemi en çok eleştiren biziz. Yeni parlamenter sistemde kadın erkek eşitliği olacak. Bunun adı da iyilleştirilmiş parlamenter sistem olacak. İki yıllık bir süreçte gerçekleşecek bu. Anayasa değişikliği için tüm partilerin bir araya gelmesi, demokratik bir anayasa yapmamız lazım. Parti genel başkanı cumhurbaşkanı olamaz. 

Danıştay üyesi Demirel istifa etmeli. AKP'den mi yoksa MHP'den mi aday olur bilmem ama siyasetle uğraşacaksa saygı gösteririz. Twitler atıyor, iş çığırından çıkmış durumda zaten. Danıştay'ı kirletti. 

Teröristler seçime girebilir mi? Giremezler. Mahkeme kararı var mı? Yok. Demirtaş terörist olsa seçime giremez o halde. Diploması da var. Bunun ahlaki bir yanı var mı? Peki Erdoğan neden Demirtaş'a terörist diyor. Bir kişinin suçlu olup olmadığına hakimler karar verir. Her parti kendi oyunu arttırmak için çalışır. Başka bir partiye neden destek verelim? 

Erdoğan Diyarbakır mitingi için 'istihbarattan aldığım bilgiye göre oradakilerin hepsi HDP'li diyor', ben MİT müsteşarına güvenmiyorum. 

'SEÇİM YAKLAŞINCA MI AKLINA GELDİ MÜCADELE?'
CHP Kandil operasyonuna karşı değil. Elbette her ülke teröre karşı kendini korumak, mücadele etmek zorundadır. Soru şu; 16 yıldır neredeydin sen arkadaş? Seçim yaklaşınca mı aklına geldi mücadele etmek? Oslo'da masaya oturdunuz. Meşru bir devleti gayri meşru bir terör örgütüyle aynı masaya oturttular. Erdoğan ne yaparsa yapsın o koltuğa Muharrem İnce gelecektir. Terörle mücadele edeceğiz. Orta Doğu'nun tamamını barış havzasına çevireceğiz. 

Merkez Bankası'nın bağımsızlığı bütün dünyaya duyurulacaktır. Muharrem İnce Irak, İran'ı, Suriye'yi ziyaret edecek. Orta Doğu'da kan akmasına izin vermeyecektir. Orta Doğu'da kazanarak Türkiye'yi dolara boğacağız. 

'İTTİFAK ZORUNLU BİR EVLİLİK'
Cumhur İttfakı zorunlu bir evlilik. Ben bu noktada ülkücülere üzülüyorum. Ülkücü demek kendi partisini başka partinin vesayeti altına sokmaz demek.

Gülen'in iadesini neden beklettiniz? 15 Temmuz'un yaşanması mı gerekiyordu? Amerika'nın taleplerinde somut delil isteniyor. O deliller istihbaratın elindedir. Adil Öksüz ve beraberindeki 4 kişi bir villada toplanıyor. O villayı MİT biliyor, Adil Öksüz'ü takip edemeyen istihbarat, Muharrem İnce'nin Diyarbakır mitingini takip ediyor. 

Man Adası belgeleri gerçek. Para hareketleri doğru. Belgesi var. Banka dekontu var. Bu davaya bakan hakim FETÖ'den görevden alınıp tekrar iade edildi.

"Kılıçdaroğlu İnce'nin oy oranını açıkladı" haberi, 12 Haziran 2018 tarihinde yazılmıştır. 12 Haziran 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Kılıçdaroğlu İnce'nin oy oranını açıkladı haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kılıçdaroğlu İnce'nin oy oranını açıkladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  2. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  3. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  4. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  5. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  6. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  7. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  8. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  9. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  10. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  11. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  12. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  13. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  14. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  15. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  16. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  17. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  18. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  19. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  20. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
Gündem Haberleri