Kılıçdaroğlu şehit cenazesine 2 çelenk yolladı

Kılıçdaroğlu şehit cenazesine 2 çelenk yolladı

Kılıçdaroğlu şehit cenazesine 2 çelenk yolladı Şehit Piyade Uzman Çavuş Selim Şener'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, askeri hastane morgundan alınarak cenaze aracıyla, önce helallik için Melikgazi ilçesi Şirintepe Mahallesi Sedef Bulut Caddesi'nde ailesinin yaşadığı...

Şehit Piyade Uzman Çavuş Selim Şener'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, askeri hastane morgundan alınarak cenaze aracıyla, önce helallik için Melikgazi ilçesi Şirintepe Mahallesi Sedef Bulut Caddesi'nde ailesinin yaşadığı eve, daha sonra ise cenaze namazının kılınacağı Kalemkırdı Camisi'ne getirildi. Anne Fatma Şener, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunun helallik için eve getirildiğinde, "Ağlamayacağım. O hainleri sevindirmeyeceğim. Benim bir oğlum şehit oldu, binlerce evladım oldu. Oğlum vatana feda olsun" diye bağırdı. 

Şehidin babası Hasan ile kardeşleri de, Kalemkırdı Camisi'nin avlusunda metanetlerini korumaya çalıştı. Bu sırada bir şehit yakını kadın, "Bu yangın ne zaman sönecek" diye ağladı.

Yaşlı bir kişi de şehidin tabutuna dokunup, ağlayarak "Başımız sağolsun, evladım" diye seslendi. Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakan, TSK, Kayseri ve Sivas Valiliği çelenklerinin yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da cenaze törenine iki çelenk gönderdiği görüldü.

Kılıçdaroğlu'nun çifte çelenginden biri görevliler tarafından avludan kaldırıldı. Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yaptırılan Kalemkırdı Camisi avlusuna konuldu. Belediye tarafından ayrıca, avluya yeni yaptırılan direğe bayrak çekildi. Şehidin cenaze namazını Kayseri Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven kıldırırken, namaza AKP Kayseri milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Namazdan önce Vali Kamçı, şehidin babası Hasan ve annesi Fatma Şener ile kardeşlerine başsağlığı diledi. 

Görev yeri Kayseri 1'inci Komando Tugayı olan ancak geçici görevle Hakkari Çukurca'da bulunan, Yozgat'ın Yerköy ilçesine bağlı Karaosmanoğlu mahallesi nüfusuna kayıtlı şehit Uzman Çavuş Selim Şener'in yakınları, tabutu başında gözyaşı döktü. Namazın ardından, tekbirler arasında top arabasına konulan şehidin cenazesi, Kartal Hava Şehitliği'ne götürülerek burada toprağa verildi.

">

"Kılıçdaroğlu şehit cenazesine 2 çelenk yolladı" haberi, 31 Ekim 2016 tarihinde yazılmıştır. 31 Ekim 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Kılıçdaroğlu şehit cenazesine 2 çelenk yolladı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kılıçdaroğlu şehit cenazesine 2 çelenk yolladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:24 ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında son durum: Oğuz Murat Aci'nin avukatından açıklama
  2. 08:20 İsmailağa'da liderlik kavgası kızıştı: Cübbeli Ahmet'ten tehdit açıklaması
  3. 08:16 Diyanet Tasarruf Genelgesi’ni deldi: Audi A6 tahsis edildi
  4. 08:11 Aytunç Erkin yazdı: Ziyaret iptal olabilir 2 gün içinde netleşecek
  5. 08:08 Fehmi Koru: Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler
  6. 08:04 Meteoroloji'den sağanak alarmı: Meteoroloji'den 44 il için sarı kodlu uyarı
  7. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  8. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  9. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  10. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  11. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  12. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  13. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  14. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  15. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  16. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  17. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  18. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  19. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  20. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
Gündem Haberleri