Kurtuluş Partisi Gençliği: OHAL Bahanesiyle Şeriat Propagandalarına Geçit Vermeyeceğiz!

Kurtuluş Partisi Gençliği: OHAL Bahanesiyle Şeriat Propagandalarına Geçit Vermeyeceğiz!

Kurtuluş Partisi Gençliği: OHAL Bahanesiyle ... Halkın Kurtuluş Partisi Gençliği İstanbul Üniversitesi'nde 'karma eğitime so' kampanyası başlatan yobazlara yanıt verdi.Açıklama şu şekilde;İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri birkaç gün önce "O halde...

Halkın Kurtuluş Partisi Gençliği İstanbul Üniversitesi'nde 'karma eğitime so' kampanyası başlatan yobazlara yanıt verdi.

Açıklama şu şekilde;

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri birkaç gün önce "O halde Karma Eğitime Son"  adlı, stantlarını dahi kız-erkek ayrı açtıkları bir imza kampanyası başlatmışlardır ve imza kampanyasına Değerleri İnşa, Adalet ve Erdem, İsar Öğrenci Topluluğu, Umran Öğrenci Topluluğu, Sahn-ı Seman, Siyer Araştırma, İlim ve Medeniyet, Fihi Ma Fih, Genç Görüş, İnsani Yardım, Edebi Gençlik, Genç Gönüllüler başta olmak üzere birçok kulüp ve topluluk desteğini belirtmiştir. Üstelik akıllarınca bu isteklerini bilimsel temellere dayandırmaya çalışmışlardır. Bilimsellikten kasıt; karma eğitim sistemi uygulanmayan okulların başarısının daha yüksek olduğunu iddia etmek. Karma eğitimin öğrenci başarısı üzerindeki olumsuz etkisi ile ilgili bilimsel araştırmaların yapıldığı, bu konu hakkında tecrübeler olduğunu iddia etmişlerdir.

AKP ve Fetullahçı Çetenin ganimet paylaşımında anlaşamamaları üzerine 15 Temmuz’daki kanlı hesaplaşmalarından sonra; AKP’nin zaferine zafer katıp, isteklerini daha kolay ve kanunsuz yapabilmesi için getirdiği olağanüstü hal ile bu örümcek kafalı yobazlar yıllardır bu kadar rahat dile getiremedikleri, çalışmasını yapamadıkları laiklik karşıtı propagandalarını apaçık yapmaya başladılar. Üniversitelerde yaptıkları bu çalışmalar, maalesef laiklik karşıtı propagandalarının sadece bir kolu.

Bildiğimiz üzere AB-D Emperyalistlerinin Ortadoğu ülkelerini parçalayıp kolayca sömürmek adına oluşturdukları Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) ve bu proje çevresinde geliştirdikleri Yeşil Kuşak - Siyasal İslam planının bir ayağı Türkiye’de AKP ve Fetullahçı Çete gibi yerli satılmışlar üzerinden yıllardır uygulanmakta. Yazının başında belirttiğimiz olay, ayrıca bunun öncesinde, gericilerin kendileri için sorun olan şeylere karşı yaptıklarının hepsinin arkasındaki temel neden tam olarak bu projedir. Yani bu kampanyanın arkasında olanlar, temiz dini duygulara sahip emekçi halklarımız veya öğrenciler değil; Emperyalist baş haydutlar ve onların satılmış yerli uşaklarıdır.

Ne üzücüdür ki bu kampanyanın çalışmasını yapan üniversite öğrencileri(!) yüzleri kızarmadan karma eğitimin kadınlar için daha zararlı olduğunu yazmışlardır. Okulların eğitim-bilim yuvaları olduğunu unutup, kendilerinin erkeklerin dikkatini dağıtma unsuru olarak görmüşlerdir. Erkekler ise bir nevi kendilerinin potansiyel tacizci olduklarını, kadınların eğitim almalarına engel olduklarını imzalamışlardır. Hâlihazırda şeriatla yönetilen Afganistan’da, İran’da, Suudi Arabistan’da kadınların kaçı okuyabiliyormuş, doktora gidebiliyormuş veya en basiti dışarı çıkabiliyormuş sormak gerek.

Şeriat ortaçağdır ve biz ortaçağ karanlığına geçit vermeyeceğiz! Bu sebeple bu şeriatçı güruhun imza kampanyasına ve diğer tüm yaptıkları gerici eylemlere karşı olduğumuzu her zaman korkusuzca söylüyoruz. Gençliği, bu amansız hainleri alaşağı etmek için Kurtuluş Partisi Gençliği safında mücadeleye davet ediyoruz.

Zafer bizlerin olacak! 25.10.2016

Şeriat Ortaçağdır

Halkız, Haklıyız, Yeneceğiz

                                                             İstanbul Üniversitesi'nden

Kurtuluş Partisi Gençliği

"Kurtuluş Partisi Gençliği: OHAL Bahanesiyle Şeriat Propagandalarına Geçit Vermeyeceğiz!" haberi, 25 Ekim 2016 tarihinde yazılmıştır. 25 Ekim 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Kurtuluş Partisi Gençliği: OHAL Bahanesiyle Şeriat Propagandalarına Geçit Vermeyeceğiz! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kurtuluş Partisi Gençliği: OHAL Bahanesiyle Şeriat Propagandalarına Geçit Vermeyeceğiz! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:23 "TKP'liyim, AKP'ye oy vereceğim" demişti, AKP'nin Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ortaya çıktı!
  2. 13:23 Anket şirketi şaşkına döndü, sonuçları yeniden kontrol edecek!
  3. 13:04 Ankara seçim anketi şok etti: Asal Araştırma inanmakta zorlandı!
  4. 12:58 Yaz saati uygulaması başlıyor: Saatler bir saat ileri alınacak!
  5. 12:58 Ankara ve İstanbul için yepyeni bir seçim Kararı!
  6. 12:58 Karabük'te sosyal medya skandalı: 8 kişi gözaltına alındı!
  7. 12:56 Putin: Polonya ve Baltık Ülkelerine Yönelik Saldırı İddiaları 'Tamamen Saçmalık'
  8. 12:51 İsrail'in Gazze Saldırıları: 62 Filistinli Hayatını Kaybetti,Kızılay Çalışanları Serbest Bırakıldı
  9. 12:47 Telefon Ekranınızı Ters mi Düz mü Tutmak: Artılar ve Eksiler
  10. 12:40 ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Yarın Ankara’ya Geliyor
  11. 12:06 İrlanda, Gazze'ye Destek: Soykırım Davasına Müdahale Ediyor!
  12. 11:55 Karayip Korsanları yeniden çekilecek... Johnny Depp filme dönüyor mu?
  13. 11:45 Altaylı, YÖK'ün denklik kararını sert eleştirdi: "Bunun tek sonucu felaket!"
  14. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  15. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  16. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
  17. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
  18. 11:20 Sabancı'dan dev hisse devri: Hisselerin satışı tamamlandı!
  19. 11:19 10 Yunan Adası'nda kapıda vize heyecanı! Bayram tatiliniz hazır mı?
  20. 11:19 Evrenin gizemleri birer birer çözülüyor! Kara deliğin manyetik alanları görüntülendi
Gündem Haberleri