Metrobüsün altında kalan araçtan sağ çıkan doktor konuştu

Metrobüsün altında kalan araçtan sağ çıkan doktor konuştu

Metrobüsün altında kalan araçtan sağ çıkan d... İstanbul Kadıköy'de geçen cuma meydana gelen metrobüs kazası bu fotoğrafla hafızalara kazınmıştı. Aracı yoldan çıkan metrobüsün altında ezilen doktor İbrahim Mithat Us kurtarılmayı beklediği anlarda yaşadıklarını anlattı.YARIM...

İstanbul Kadıköy'de geçen cuma meydana gelen metrobüs kazası bu fotoğrafla hafızalara kazınmıştı. Aracı yoldan çıkan metrobüsün altında ezilen doktor İbrahim Mithat Us kurtarılmayı beklediği anlarda yaşadıklarını anlattı.

YARIM SAAT 1 YIL GİBİ GEÇTİ

İstanbul'da geçen cuma meydana gelen metrobüs kazasında şans eseri faciadan dönülmüş, olayda 11 kişi yaralanırken, hayatını kaybeden olmamıştı. Metrobüsün parçaladığı otomobilden mucize eseri hafif yaralı olarak kurtulan doktor İbrahim Mithat Us, “Son anda vitese doğru eğildim. Orada kaldığım yarım saat bir yıl gibi geldi'' dedi.

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, İstanbul Acıbadem'de şoförü şemsiye ile darp edilince kontrolden çıkan metrobüsün üzerine çıktığı otomobilinden şans eseri hafif yaralı çıkan doktor İbrahim Mithat Us, saniyelik bir hamleyle kurtulduğunu söyledi. Son anda vitese doğru eğildiğini ifade eden Us, "Aracın tavanı ezildi. Orada kaldığım yarım saat bana bir yıl gibi geldi. Gerçekten mucize eseri kurtuldum, şükrediyorum" dedi.

Kaza anında Maslak'taki işyerine gitmeye çalışan doktor Us, 11 kişinin yaralandığı kaza anında yaşadıklarını anlattı. İşe yetişme telaşında olduğunu ifade eden Us, "Kadıköy'den Maslak'taki işyerime gitmeye çalışıyordum. Acıbadem'de sol şeride geçtim. O sırada, metrobüsün bariyerleri biçerek üzerime geldiğini gördüm. İki araca çarptı, sonra da benim arabama. Saniyeler içinde refleksle kendimi vitesin bulunduğu bölüme attım. Bir elim direksiyonda kalmıştı ve o biraz incindi, zarar gördü. Metrobüs, aracımın tavanını götürdü. Şoför koltuğundaki başlık koptu. Eğer dik dursaydım hayatta kalamazdım" dedi.

YANGIN ÇIKMASINDAN KORKTUM

Kaza sonrasında ecel terleri döktüğünü belirten İbrahim Mithat Us, "Araçta yaklaşık yarım saat kaldım. Duman kokusu gelmeye başlayınca en çok da yangın çıkmasından korktum. Kaldığım yerde hareket edebiliyordum. Kontağı çevirip kapattım. Hatta telefonla eşimi aradım ve kazayı söyledim. Metrobüsten gelen 'Yanıyor kaçın' seslerini duyuyordum. İtfaiye geldi. Aracı kaldırdıklarında tekrar üzerime düşer diye düşünüyordum, çok korktum. İtfaiye ekibine çok teşekkür ediyorum. Tepemden metrobüsün kaldırılması yarım saatten fazla sürmüş. O süre benim için bir yıl gibiydi. Yaşadığıma şükrediyorum" diye konuştu.

"Metrobüsün altında kalan araçtan sağ çıkan doktor konuştu" haberi, 27 Eylül 2016 tarihinde yazılmıştır. 27 Eylül 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Metrobüsün altında kalan araçtan sağ çıkan doktor konuştu haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Metrobüsün altında kalan araçtan sağ çıkan doktor konuştu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  2. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  3. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  4. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  5. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  6. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  7. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  8. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  9. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  10. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  11. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  12. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  13. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  14. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  15. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  16. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  17. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  18. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  19. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  20. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
Yaşam Haberleri