Mihriban'ın babası okul yönetimini suçladı: Diğer iki kızımı okuldan alacağım

Mihriban'ın babası okul yönetimini suçladı: Diğer iki kızımı okuldan alacağım

Mihriban'ın babası okul yönetimini suçladı: ... Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi’nin spor bölümünde yatılı olarak okuyan 17 yaşındaki 12. sınıf öğrencisi Mihriban Şimşek, bankta yanında oturan okul arkadaşı Oğuzhan E.’nin (18) saçına düşen yaprağı aldı. Bu sırada...

Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi’nin spor bölümünde yatılı olarak okuyan 17 yaşındaki 12. sınıf öğrencisi Mihriban Şimşek, bankta yanında oturan okul arkadaşı Oğuzhan E.’nin (18) saçına düşen yaprağı aldı. 

Bu sırada bahçede gezen öğretmen M.D., 2 gencin yanına yaklaşıp “Siz ne yapıyorsunuz. Yan yana oturup, uygunsuz hareket yapıyorsunuz'' diyerek okul müdürü M.N.’nin yanına götürdü.

MİHRİBAN'IN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Mihriban ve Oğuzhan’ın "savunmalarını" alan okul müdürü, okuldan atılacaklarını söyleyerek ailelerini çağırmalarını istedi. Mihriban, pazartesi günü okula giderken babasının aracından atladı. Ağır yaralanan genç kız, perşembe günü yaşamını yitirdi. 

En yakın arkadaşının intihar etmesiyle şok geçiren Oğuzhan E., Mihriban’la ailece görüştüklerini söyledi, olay gününü ve sonrasında yaşananları şöyle aktardı:

“Bankta otururken Mihriban benim saçıma düşen yaprağı almak istedi. Öğretmen M.D., bizi görüp yanımıza geldi. ''Siz ne yapıyorsunuz? Hemen okul müdürünün yanına götüreceğim’ dedi. Daha sonra okul müdürü M.N. de ''Ailenize haber vereceğim. Ya siz gidin bu okuldan ya da biz atacağız’ dedi. 



Biz de arkadaş olduğumuzu ve kötü bir şey yapmadığımızı, yanlış anlaşıldığını söyledik. Müdür bize; ''Size mi inanacağım belletmen öğretmene mi inanacağım?’ diyerek evimize gönderdi. Ailelerimizi çağırmamızı istedi.

Olaydan sonra Mihriban Şimşek’le 2-3 defa bahçede görüştük. Mihriban atılan iftiradan çok rahatsız oldu. Bana ağlayarak, ''Ben bunu babama nasıl anlatacağım? Bana hangi gözle bakarlar? Anlatmam imkânsız’ dedi. 

Ben de ailesinin bize inanacağını söyledim. İntihar edeceğini asla düşünmedim. Düşünseydim engel olur, ailesine de bildirirdim. Zaten babasına da olayı hiç anlatmamış. Olay anında babası Mihriban’ın neden atladığını dahi bilmiyordu. Babası da hastanede olanları bizden öğrendi.''

Olayla ilgili Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı. Görevlendirilen 2 müfettiş okul yönetimi ve öğretmenlerin ifadesine başvurdu. 

Genç kızın ailesi, okul yöneticilerinin ithamları sonrasında kızlarının ölüme gittiğini, sebep olanların hukuk önünde hesap vereceğini söyledi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Mihriban'ın Adli tıptaki işlemlerin ardından Nevşehir'e getirildi. Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde deki Cenaze törenine Babası Hasan Şimşek, yakınları ve Aksaray'daki Okul arkadaşları katıldı. Gözyaşları arasında toprağa verildi.

BABA İSYAN ETTİ: DİĞER İKİ KIZIMI OKULDAN ALACAĞIM

Nevşehir’in Gülşehir İlçesi’nde yaşayan inşaat işçisi baba Hasan Şimşek, “Mihriban okul yolunda ölüme gitti. Kızımı okutayım dedim ama ölümüyle karşılaştım. Söz konusu olayla ilgili beni müdür yardımcısı aradı. Kızım da ''Müdür yardımcısı seni arayacak. Önemli bir şey yok, gelme’ dedi. 

Ancak müdür yardımcısı ısrar etmiş ''Baban gelsin’ diye. Kızım da ''Babamın eli yara, araç süremediği için gelemez’ demiş. Bunun üzerine müdür yardımcısı ''Otobüs ile gelsin’ demiş'' dedi.

“Arkadaşlarının anlattığına göre sebebi okul müdürü'' diyen acılı baba, “Gereken neyse yapılsın istiyorum. Okul müdürü ve yardımcıları hakkında şikâyetçi oldum. 

Ben kızlarımı okutuyordum. Mihriban’dan başka 2 kız çocuğum var, onlar da okuyor. Diğer 2 kızımı okuldan alacağım'' diye konuştu. 

MİHRİBAN'DAN GERİYE BU GÖRÜNTÜLER KALDI

Mihriban'ın babası Hasan Şimşek kızının ölümüyle ilgili okul yönetimini suçlarken, Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı. Mihriban'dan geriye ise 4 ay önce ablasının düğününde çekilen bu görüntüler kaldı.
 

">

"Mihriban'ın babası okul yönetimini suçladı: Diğer iki kızımı okuldan alacağım" haberi, 19 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 19 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Mihriban'ın babası okul yönetimini suçladı: Diğer iki kızımı okuldan alacağım haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Mihriban'ın babası okul yönetimini suçladı: Diğer iki kızımı okuldan alacağım 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:31 Parke Temizliğinde Püf Noktaları: Aseton Kullanımı ve Doğru Yöntemler
  2. 22:29 Merdan Yanardağ’dan Oktay Saral'ın montajlı fotoğrafına tepki: "Büyük bir provokasyon"
  3. 22:27 Zıngıl Tatlısı: Mardin Mutfağının Pratik Lezzeti!
  4. 22:24 Sandık Kokusu final mi yapıyor?
  5. 22:10 Temmuz'da Memur ve Emeklilere Maaş Zammı Şoku!
  6. 22:01 Korhan Berzeg 10 aydır aranıyordu: Kemik parçaları ve kıyafetleri bulundu!
  7. 22:01 Bakan Uraloğlu X açıklaması yaptı: "Kanuni düzenleme gerekecek"
  8. 21:39 Özgür Özel, Erdoğan'la TBMM'deki görüşmesini şu şekilde anlattı!
  9. 21:21 İçkili Araç Kullanma Davasında, Alkol Üreten Vücuda Sahip Kişi Hakkında Karar Verildi!
  10. 21:06 Koç Holding'den Uyarı: Sahte Hesaplar ve Web Siteleri!
  11. 20:56 İflas Dalgası Sürüyor: Türkiye'nin İki Dev Şirketi Daha Battı!
  12. 20:47 Tüm Tazminatı Almak İçin Yeni Bir Yöntem Geliyor! İstifa Edenler Dikkat!
  13. 20:46 Güneş sisteminde dokuzuncu gezegen bulunmuş olabilir!
  14. 20:38 Moda Devi Krizde! Firma İflas Etti ve 100'den Fazla Mağazasını Kapatmayı Planlıyor!
  15. 20:33 ASELSAN'ın Yeni Silahı "Ejderha"! Uzaktan Durma Yeteneğiyle Herkesi Şaşırtıyor!
  16. 20:28 Sigortadan ödeme alabilmek için gerçekleştirdikleri yöntemler tüyler ürpertici!
  17. 20:26 Boğaziçi Üniversitesi'nde Tarihi Bir Durum: İlk Seçilmiş Rektör Okula Alınmadı!
  18. 20:23 Bakan Güler'den Irak İşbirliği ve Savunma Güncellemeleri: Ortak Harekat Merkezi ve F-16 Süreci
  19. 20:21 Apple, Çin Pazarında Zorlu Bir Döneme Giriyor!
  20. 20:20 Uzayda o tehlikelerden koruyor: Akrep derisinden üretiliyor ve Türk yapımı!
Gündem Haberleri