Polislerden oluşan çete 300 bin dolarlık altın soygunu mu yaptı?

Polislerden oluşan çete 300 bin dolarlık altın soygunu mu yaptı?

Polislerden oluşan çete 300 bin dolarlık alt... Cağaloğlu’nda 47 yıldır kuyumculuk yapan Levon Güllüoğlu, kaçakçılık şüphesiyle ofisinde arama yaptıktan sonra tüm mücevherlere el koyan 3 polisin mücevherlerinden bir kısmını çaldıklarını iddia etti. Levon Güllüoğlu’nun...

Cağaloğlu’nda 47 yıldır kuyumculuk yapan Levon Güllüoğlu, kaçakçılık şüphesiyle ofisinde arama yaptıktan sonra tüm mücevherlere el koyan 3 polisin mücevherlerinden bir kısmını çaldıklarını iddia etti. Levon Güllüoğlu’nun suç duyurusu üzerine polisler hakkında adli ve idari soruşturma açıldı. 

Hürriyet'ten Burcu Purtul Uçar'ın haberine göre, İstanbul Kaçakçılık Şube Müdürlüğü’nden 3 polis memuru, 6 Ağustos 2016’da Levon Güllüoğlu’nun sahibi olduğu Nuruosmaniye Caddesi’ndeki işyerine geldi. İşyerinde bulunan yeğeni Kaan Azuz, Bodrum’da tatil yapan Levon Güllüoğlu’nu aradı.

Güllüoğlu polislere kasayı kırmamalarını, ilk uçakla İstanbul’a geleceğini söyledi. Levon Güllüoğlu’nun iddiasına göre, polisler rutin kontrol yaptıklarını, gelmesine gerek olmadığını söyledi.

Kuşkulanan Levon Güllüoğlu 155’e ihbarda bulundu. Gelen polisler diğer polislerin kimliklerini kontrol ettikten sonra ayrıldı. Kaçakçılık Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler mahkemeden arama ve el koyma tutanağı çıkararak işyerinin kasasını bir çilingire açtırdı. Kasadaki mücevherleri torbalara doldurduktan sonra bir markette tarttırarak ayrıldı.

İstanbul’a döndüğünde mücevherlerini görmek için Kaçakçılık Şube Müdürlüğü’ne başvuran Güllüoğlu, fotoğraflarda en değerli mücevherlerinin olmadığını gördü.

Polisler kayıp mücevherleri Kaan Azuz’a teslim ettiklerini iddia etti. Azuz ise mücevherleri almadığını söyleyince, polisler tarafından emniyete götürüldü. Kaan Azuz’un iddiasına göre polisler burada kendisini darp ederek öldürmekle tehdit etti. Mücevherleri teslim aldığına dair bir belgeyi de zorla imzalattılar.

Polislerden şikâyetçi olan Levon Güllüoğlu, şu iddialarda bulundu: “Polisler ''OHAL’den arama iznimiz var’ diyerek dükkâna gelip taşları incelemişler. Mahkemeden el koyma kararı getirip kasayı çilingire açtırmışlar. Yangından mal kaçırır gibi her şeyi torbalara doldurup çekip gitmişler. Ne sayım yapmışlar, ne düzgün tutanak tutmuşlar.''

Emniyet’e giderek 3 polis hakkında şikâyetçi olan kuyumcu Levon Güllüoğlu, şöyle isyan etti: “Kaybım 300 bin dolar civarı ama manevi değerleri çok yüksekti benim için. Beni üzen paradan çok yapılan muamele. Tezgâh kurmuş bunlar. Başkalarına da yapmışlar. Aynı ekip hem de. Alıp yerine aynı ağırlıkta daha değersiz taşlar koyuyorlarmış. Zaten voliyi vurdular. 2 yıl hapis yatsa ne olacak. Milyon dolar aldılar.''

"Polislerden oluşan çete 300 bin dolarlık altın soygunu mu yaptı?" haberi, 12 Eylül 2016 tarihinde yazılmıştır. 12 Eylül 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Polislerden oluşan çete 300 bin dolarlık altın soygunu mu yaptı? haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Polislerden oluşan çete 300 bin dolarlık altın soygunu mu yaptı? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:01 Tekstil Sektöründe Sarsıntı! Dev Firma İflas İlan Etti!
  2. 01:01 Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!
  3. 00:52 Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"
  4. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  5. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  6. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  7. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  8. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  9. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  10. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  11. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  12. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  13. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  14. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  15. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  16. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  17. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  18. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  19. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  20. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
Gündem Haberleri