Rasim Ozan'dan Yıldırım'a: "Senin maymunun tutuklanacak"

Rasim Ozan'dan Yıldırım'a:

Rasim Ozan'dan Yıldırım'a: "Senin maymunun t... Fenebahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a seslenen Rasim Ozan, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.İşte Rasim Ozan Kütahyalı’nın Aziz Yıldırım hakkında yaptığı açıklamaların tamamı: Fenerbahçeli kardeşlerime sesleniyorum....

Fenebahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a seslenen Rasim Ozan, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

İşte Rasim Ozan Kütahyalı’nın Aziz Yıldırım hakkında yaptığı açıklamaların tamamı: Fenerbahçeli kardeşlerime sesleniyorum. Bunu siz bile değiştiremezsiniz artık. Ben bir Galatasaray taraftarı olarak Aziz Yıldırım’ın görevde kalmasından memnunum. Aziz Yıldırım geldiğinde 7 bin kongre üyesi vardı. Şimdi 22 bin. 15 binini kendisi koymuş. Hiçbiriniz 3. lige de düşseniz indiremezsiniz.

Kendinizi kandırmayın. Galatasaraylılar bundan bayram ediyor. Bunlar doğru. Ama bir yandan da tabii dürüst söylemek gerekirse bu kongre seçimi kendi getirdiği kişilerdir. Derneği kendin kuruyorsun ve formatlıyorsun. Gerçek seçim Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve siyasi partilerin girdiği gibidir. O zaman bütün Fenerbahçeli taraftarlar gider, oy atarlar ve ona göre karar verilir. Gerçek seçim budur. Bu seçim yapılamaz. Kendine göre tribün de yaptırdı Aziz Yıldırım. Oraya buraya gönderiyor, tetikçilik yaptırıyor falan. Ölene kadar başkan olacak Aziz Yıldırım. Bırakmaz! Durum bu.

"Kanal dışına pompolı tüfekli adamlarını mı göndereceksin?"

Hukuk dışı yollarla sizi gebertirim demeye getiren, hukuk dışı yollara başvururum diyen bir suç örgütü gibi konuşan tek kişi var. O da Aziz Yıldırım. Ne yapacaksın? Kanal dışına pompalı tüfekli adamlarını mı göndereceksin? Saldırı mı düzenleyeceksin? İnsanları mı öldürteceksin? Pompalı av tüfeğiyle insanları öldürttükten sonra ayarlarım ben bunları, mahkemeye çıkartırım diye mi düşünüyorsun? Geçti o Türkiye. Bundan böyle herhangi bir basın mensubunun kılına zarar gelse sorumlusu sensin Aziz Yıldırım!

"Aziz Yıldırım, Erdoğan'a her türlü yalakalığı yapmıyor mu?"

Seninle asıl benim devlet, adalet meselemiz var. O konulara gireceğim artık. Sen bunu istiyorsun. Ben de konuşacağım artık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seven olur, sevmeyen olur. Hepsinize saygılıyız. Aziz Yıldırım daha önce Tayyip Erdoğan muhaliflerini kendine doğru çekerek sosyal zemin yaratmaya başladı. Ben şimdi hem Fenerbahçeli, hem de Erdoğan muhalifi kardeşlerime sesleniyorum. Aziz Yıldırım şimdi son dönemde Erdoğan’a her türlü yalakalığı yapmıyor mu! Bir insan net olmalı. Muhalif olabilir, saygılıyım. Ancak bir gün öyle, bir gün böyle. Buna mertlik değil, dansözlük denir."

"Recep Tayyip Erdoğan düşmanısın"

Aziz Yıldırım eğer korkak değilsen istediğin kanalda, istediğin zamanda mertçe, teke tek çıkalım. Hadi bakalım kim korkak. Kimin maçası yemiyormuş görelim! Gel, mertçe karşı karşıya kalalım. İstersen FB TV’de... 17-25 Aralık sürecinde hedefleriniz farklıydı. O süreçte sen FETÖ’ye karşı değildin. T

Tayyip Erdoğan’ın bittiğini düşündün. Ona düşmanlık ettin. Hâlâ da Recep Tayyip Erdoğan’a düşmansın. Şu an soruşturma var. Onun içini ağzını açamıyorum. Mert olun mert!

Gerçek kimliğinizi ortaya koyun. CNN Türk’te sana 3 Temmuz’u sordular. Ne cemaat, ne hükümet dedin! Cemaat diyemedin. Baktın dedin ki, bu Tayyip Erdoğan gidiyor, hükümet gidiyor ve sen dengeli gideyim dedin. 17 Aralık’ı sana sorduklarında bu cevabı verdin. Bu seninle benim aramda bir mesele. O yüzden bugüne kadar gündeme getirmedim hiç. Şimdi gel! Her zaman arkanızda 150-200 kişi arkanda maymunların, çakalların, genel ev çaycısı kılıklı herifler var. Anca onunla övünürsünüz. Hadi karşıma gelin! Teke tek, kora kor!

"Erdoğan'ın FETÖ'den tutuklanmasını istedin"

Kim Erdoğan’a, kim FETÖ’nün yanına giderek işbirliği yapmış çıkacak. Açık kanıtla! Daha bunlara girmiyorum. Terörist başının ses kayıtları yayınlandı. Ona da karşı çıktın. Görüntüler açık. Sen Fethullah Gülen’e 2014 Ocak’ta ben FETÖ demeye başlarken...

15 Temmuz’da bütün adamlar neredeydi? Whatsapp’a neler yazdılar, nasıl sevindiler. Sen bu FETÖ’yü herhalde kurduğunuz çeteler gibi mi zannettiniz? Sen Recep Tayyip Erdoğan’ın FETÖ’den tutuklanmasını istedin. Gerçek hislerin bu.

"Ali İsmail Korkmaz tezahüratını niye yasakladın?"

Bir ara Gezi Parkı olaylarından sonra Aziz Yıldırım bunu destekledi. Çünkü baktı, Recep Tayyip Erdoğan gidiyor. İhtilal olacak. Biz ortama uyalım. FETÖ’cü polislerin çadır yakma operasyonlarını destekleyim, tezahüratlar yapılsın... Youtube’da kayıtları var. Sen Fenerbahçe basketbol maçında gezi olayını

desteklemedin mi? Şimdi niye bağırmıyorsun? Ali İsmail Korkmaz’ı bile kullandınız. Şimdi niye "Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe yıkılmaz" marşını söyletmiyorsun? Mert ol mert! Sen ne demokrasiden yanasın, ne de karşısın! Sen sadece kendini ayakta tutmaya çalışıyorsun. Başka bir şey düşünmezsin. Gerçek hissiniz Recep Tayyip Erdoğan’a düşmanlık! Bunlar kamera kayıtlarıyla savcılığa verildi. Detaya girmiyorum çünkü soruşturmanın gizlilği var. Sen
akıllı adamsın. Yargıtay kararından değil, başka şeylerden endişelisin."

"Maymunun hapse girecek"

Rasim Ozan, Aziz Yıldırım hakkında "Senin maymunun 2017’de hapise girecek. Garantili. Öyle sahte de değil. Göreceksin!" ifadelerini kullanırken, kimi kastettiği merak konusu oldu.

"Fethullahçı teröristlerle işbirliği yapıp parada anlaşamadınız"

Savcı Serdar Coşkun’un, FETÖ çatı iddianamesini canlı yayında açıklayan Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım hakkında flaş bir iddiada daha bulundu.

Kütahyalı, Savcı Serdar Coşkun’un FETÖ çatı iddianamesine göre, Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının Fethullahçı teröristlerle işbirliği yapıp parada anlaşamadığını iddia etti ve sözlerine şu şekilde devam etti: "Hadi Serdar Coşkun’a küfret, ona FETÖ’cü de. Sen dua et, FETÖ sana kumpas kurdu. FETÖ sana kumpas kurdu da, Cumhuriyet’in gerçek savcıları senin hakkında işlem yapamadılar. FETÖ sana kumpas kurunca onların bütün olayı durdu. Şimdi de sıra sizin çeteye gelmedi. Sıra size de gelecek. Bekleyin...

FETÖ çatı iddianamesine göre Fethullahçı teröristlerle işbirliği yapıp parada anlaşamadınız."

Aziz Yıldırım Genel Kurul'da neler söylemişti?

22 Ekim Cumartesi günü, Fenerbahçe'nin Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Aziz Yıldırım, isim vermeden Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programını hedef almış ve "FETÖ'cü patronlor, bu FETÖ'cüleri TV'ye çıkaramazlar. FETÖ'nün bankasından para alıp yalı alanlar hesap vermeli. FETÖ'cu bankalardan para alıp gidip yalı alanlar, orada duramazlar. Tutulamazlar. Adam içiyor kafayı bulmuş çıkıp televizyonda konuşuyor. 2-3 TV programı var. İçiyorlar viskiyi çıkıyorlar programa. Bizlere hakaret ediyorlar. Bundan sonra onları sokakta gezdirmem. Bak buradan söylüyorum. Masanın altında viskiyi götürüyor. Ama benim yanıma gelince köpek gibi korkuyorlar köpek!

Çaycı müdür oldu, şoför müdür oldu. Şimdi bize sallıyorlar. Bakın söylüyorum gördüğüm her yerde peşlerine düşerim. Bu devlete bu kanallar ne kadar vergi ödüyor? Bizim üzerimizden konuşup kazanıp bize sallayamazlar." ifadelerini kullanmıştı.

"Rasim Ozan'dan Yıldırım'a: "Senin maymunun tutuklanacak"" haberi, 24 Ekim 2016 tarihinde yazılmıştır. 24 Ekim 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Rasim Ozan'dan Yıldırım'a: "Senin maymunun tutuklanacak" haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rasim Ozan'dan Yıldırım'a: "Senin maymunun tutuklanacak" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:19 Tesla'ya büyük şok! Renault eski CEO'su: "saçma sapan fiyat politikası"
  2. 15:19 Su Fiyatlarındaki Artış Türkiye'de Tavan Yaptı: Tüketiciler Zararlı Çıkıyor
  3. 15:15 Ucuz Mercedes müjdesi: Denza Z9GT'den ilk resmi görüntüler!
  4. 15:13 Yeni Nesil Skoda Kodiaq Türkiye'ye geliyor! Tarihleri açıklandı
  5. 15:11 Mercedes'ten büyük devrim: Efsane G Serisi artık tamamen elektrikli
  6. 15:10 İflas haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. İki şirket iflas bayrağını çekti!
  7. 15:06 Konut Fiyat Endeksi şubatta yüzde 2,2 oranla artış gösterdi
  8. 15:04 Parasını mevduatta değerlendiriyorsanız dikkat edin: Son gün yaklaşıyor
  9. 15:02 Smart büyüdü! Yarı Alman yarı Çinli Smart'ın yeni modeli ilk kez görüntülendi
  10. 14:28 Fenerbahçe'nin Nisan Ayında Yaşadığı Şok: Hedefler Bir Bir Uzaklaşıyor
  11. 14:26 Hadise, Arkadaşının Düğününde Söz Kesti: "Aşk Çok Güzel..."
  12. 14:21 Bodrum'da Yaz Tatili İçin Villa Kiralarında Artış: Günlük Fiyatlar 1 Milyon Liraya Kadar Çıkıyor
  13. 14:03 İYİ Parti'den aday olup kaybetmişti! Vazgeçmiyor!
  14. 13:59 Enerji Sektörünün Önde Gelen İsimlerinden Group Şirket, 4 Şirketine Konkordato Talebinde Bulundu!
  15. 13:52 Haluk Levent, Kanserle Mücadele Eden Ablasını Sahneye Davet Etti ve Saçlarını Kazıttı!
  16. 13:47 Ürün ambalajlarına değişiklik: Artık raflarda yer alan ürünlere tavsiye fiyatı yapıştırılacak!
  17. 13:47 Özel: "Bu ülkedeki herkes Anayasa'ya harfiyen uymak zorunda"
  18. 13:46 Korhan Berzeg'in eşinden yürek burkan bir paylaşım geldi
  19. 13:46 ABD'nin rekor tahvil ihalesine güçlü bir talep geldi
  20. 13:45 Premier Lig'de Şok! İki Futbolcu Cinsel İstismar Suçundan Gözaltına Alındı!
Spor Haberleri