Rıdvan Dilmen: Böyle Fenerbahçe teknik direktörlüğü olmaz

Rıdvan Dilmen: Böyle Fenerbahçe teknik direktörlüğü olmaz

Rıdvan Dilmen: Böyle Fenerbahçe teknik direk... Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Torku Konyaspor - Fenerbahçe mücadelesini değerlendirdi.NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Torku Konyaspor - Fenerbahçe mücadelesinin ilk devresini şu ifadelerle yorumladı:"VOLKAN...

Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Torku Konyaspor - Fenerbahçe mücadelesini değerlendirdi.

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Torku Konyaspor - Fenerbahçe mücadelesinin ilk devresini şu ifadelerle yorumladı:

"VOLKAN ŞEN MUTLAKA OYUNDA KALMALI"
"Pereira'yla Aykut Kocaman'ın oynatmak istediği oyun hemen hemen aynı. Maç öncesi favori, kalite farkından dolayı Fenerbahçe'ydi. Fenerbahçe'de ne olursa olsun Volkan Şen'in sahada kalması lazım. Ağrıları olduğunu biliyorum ancak kesinlikle çıkmaması lazım. Çünkü, Fenerbahçe'de her an bir şeyler yaratabilecek oyuncu o."

"SERKAN KIRINTILI TOTO OYNADI"
"Fenerbahçe'nin golünde Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı resmen toto oynadı. Volkan topu soldan getirdiğinde, Serkan da içeri orta yapacak diye düşünerek açıldı ancak top kaleyle arasından geçti. Kaleci sadece penaltıda tahmin yapar, oyunun içinde tahmin yapmaz."

"KONYA'YLA FENER'İN FARKI KALİTE"
"Konya takımı 2016'da Borussia Dortmund'la beraber yenilmeyen iki takımdan birisi. Dar alanda oynamaya çalışan, iyi savunma yapan bir takım. Ancak güneşe kar dayanmaz derler ya öyle bir durum oldu ve gol geldi. İlk yarıda geriye düşmesine karşın Fenerbahçe'nin hakimiyetinde geçen bir ilk yarıydı. İki takım da tok bir futbol oynuyor. Fenerbahçe'yle Konyaspor arasındaki 10 puanlık farkın nedeni de tamamen oyuncular arasındaki kalite farkından kaynaklanıyor."

Dilmen maç sonrasında ise şu sözleri kullandı:

"KONYA KADIKÖY'DE DE YENSE ARALARINDA 1 PUAN OLACAKTI"
"İlk yarıdaki Fenerbahçe - Konya maçını Konyaspor kazansa puamlar şu anda 56-57 olacaktı. Ortada oyuncu - takım farkı var. Konyaspor takım, Fenerbahçe'de ise iyi futbolculardan oluşan kadro var. Takım olamamış. Tabi ki Konyaspor'dan Aykut Kocaman'dan konuşmaya başlayacağız. Aykut Kocaman, böylesine güç bir ligde olağanüstü işler yapıyor. Rıza Beşiktaşlı, Aykut Fenerli lafları da böylece bitti. "

"AYKUT KOCAMAN DÜNYA TEKNİK DİREKTÖRÜDÜR"
"En önemli şey haddini bilmektir. Senin arabanın 140 km hızı varsa 150 km yaparsan sanayiye gidersin. Konyaspor elindeki imkanlarını bilerek olabilecek en iyi oyunu oynamaya başladı. Fenerbahçe önlem alması çok kolay bir takım. Karşısında da önlemi en iyi yapan takım var. Ben söylüyorum Aykut Kocaman dünya teknik direktörüdür. Tarzını, oyun stilini beğenmeyebilirsin. Konyaspor başkanı da beğenmiyordu, şimdi ne oldu diye soruyorum. "

"İKİ MAÇTA 1 PUAN CİDDİ BİR YARADIR"
"Fenerbahçe için geçen hafta eyvah şampiyonluk gidiyor derken Kasımpaşa devreye girmişti. Fenerbahçe için yarış elbette sürer ama iki maçta 1 puan ciddi bir yaradır. 65. dakikaya kadar oyun Fenerbahçe'nin hakimiyetinde gibi göründü ancak bu dakikadan itibaren Konyaspor fiziksel farkını ortaya koymaya başladı. Volkan Şen'in çıkışından sonra Fenerbahçe'nin ciddi bir pozisyonu yoktu."

"FENERBAHÇE'NİN TOPLADIĞI PUAN FAZLA"
"Fernerbahçe'nin bu oyunu karşısında ligde topladığı puanın fazla olduğunu düşünüyorum. Maçlar 1-0, 1-0 giderken uyarıyorduk ancak bize kızanlar oldu."

"FENERBAHÇE YÖNETİMİ ÇOK BÜYÜK HATA YAPTI"
"Fenerbahçe yönetimi bu sezon çok büyük hatalar yaptı. Pereira dışında da sorunlardan bahsediyorum. Mesela Fenerbhaçe'nin çok problemli iki santraforu var. Biri kilo problemi olan, açık alanda etkisiz, yan toplarda zayıf bir Fernandao, diğeri koskocaman bir soru işareti olan Van Persie. Görüyoruz işte van Persei "Ayağım ağrıyor" dedi çıkmadı maça. Fenerbahçe'nin bu ikilisi ilk yarıda da böyle miydi, evet böyleydi. O zaman devre arasında bir golcü alacaktın."

"FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ BÖYLE OLMAZ"
Bir tarafta saniye saniye oyunu oynayan, yöneten bir teknik adam, diğer tarafta da saniye saniye takımını şampiyonluktan uzaklaştıran bir teknik adam. Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe o dakikada oyuna Ozan Tufan'ı sokmaz. Volkan Şen eğer sakatlığı nedeniyle "hocam beni çıkar" demediyse oyunda kalmalıydı. Bursaspor şampiyon olduğu sene, eğer gole ihtiyacı varsa forvete Ömer Erdoğan'ı atıyordu. Sen de çek bir stoperini öne, bir şey yap. Fenerbahçe teknik direktörü sakin olmak zorunda. Sürekli kavga eden bir adam olmaz. Kaptırmış gidiyor sanki Fenerbahçe'nin sol beki. Fenerbahçe futbol takımı Konya'ya tek santraforla gitti. Oynadı demiyorum gitti. Risk almayan bir Fenerbahçe teknik direktörü var. Orta saha çıkarıyor, orta saha sokuyor, bek çıkarıyor, oyuna bek alıyor. Böyle Fenerbahçe teknik direktörlüğü olmaz."

"Rıdvan Dilmen: Böyle Fenerbahçe teknik direktörlüğü olmaz" haberi, 10 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 10 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Rıdvan Dilmen: Böyle Fenerbahçe teknik direktörlüğü olmaz haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rıdvan Dilmen: Böyle Fenerbahçe teknik direktörlüğü olmaz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:38 Hasan Can Kaya'dan Şaşırtan Açıklama: 'Hayranımla Birlikte Olurum'
  2. 16:34 Brad Pitt ve Penelope Cruz, Fransız Moda Devi İçin Unutulmaz Bir İşbirliğine İmza Attı
  3. 16:29 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Çarpıcı Açıklamalar: Terör Saldırısı ve Ukrayna'nın Barış Planı
  4. 16:27 Gurur Verici Başarı: Dev Türk Şirketi NATO'dan Dev İhale Kazandı!
  5. 16:27 İstanbul'da CHP'ye Yelken Açan İlçeler: Artıbir Araştırma'dan Çarpıcı Veriler
  6. 16:26 Huawei, 2023'te Gelirlerini Artırarak Başarıyı Yakaladı
  7. 16:23 Balıkesir'in 'Kirli Hanım' Peyniri Norveç'te Bronz Madalya Kazandı
  8. 16:12 Goldman Sachs Türkiye analizi yaptı: Yerel seçimler Türkiye'nin ekonomisini nasıl etkileyecek?
  9. 16:12 Yeniden Refah Partisi'nin adayı, AKP'nin lehine geri adım attı!
  10. 16:04 Fenerbahçe'nin Transfer Hızı: Lorran ve Rodriguinho Gündemde!
  11. 15:58 ABD'de Şubat Ayında Tüketim Harcamaları Yükseldi, Ancak Gelirler Beklentilerin Altında Kaldı
  12. 15:55 Mossad Başkanı Hamas ile Rehine Takası Önerdi, Netanyahu Reddetti
  13. 15:52 Güven Hokna'nın Set İtirafı: Yaprak Dökümü'nde Tuvalet Temizliği!
  14. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  15. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  16. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  17. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  18. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  19. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  20. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
Spor Haberleri