Selçuk İnan:2012'deki maç kadar değerli

Selçuk İnan:2012'deki maç kadar değerli

Selçuk İnan:2012'deki maç kadar değerli Sezonu istedikleri şekilde bitiremediklerini kaydeden milli futbolcu, "Kupa finali, bizim için sezonun maçı. Çok da istediğimiz şekilde sezonu bitiremedik. Kötü bir sezon geçirdik. Kötü sezonu iyiye çevirme şansımız var. Yarınki...

Sezonu istedikleri şekilde bitiremediklerini kaydeden milli futbolcu, "Kupa finali, bizim için sezonun maçı. Çok da istediğimiz şekilde sezonu bitiremedik. Kötü bir sezon geçirdik. Kötü sezonu iyiye çevirme şansımız var. Yarınki maçı kazanırsak, hem kupayı alacağız hem de çekmemiz gereken cezayı 1 yılda çekeceğiz. Çok önemli bir maça çıkacağımızın farkındayız. Tüm çalışmalarımızı yaptık. İnşallah karşılığını alırız." ifadelerini kullandı.

Son haftalarda daha iyi oynadıklarını anlatan Selçuk, "Son maçlarda istediğimiz futbolu oynayabiliyoruz. Bu da kadro istikrarından kaynaklanıyor. Takımda bir gerginlik yok ama biraz stresin ve gerginliğin olması lazım. Çünkü bizim için gerçekten çok önemli bir maç. Hem rahatız hem de konsantreyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kötü bir sezonu geride bıraktıklarını anlatan Selçuk İnan, bu sezondan çıkarabilecekleri önemli derslerin olduğunu aktardı. Büyük maçların sonucunu anlık performansların belirlediğini vurgulayan sarı-kırmızılı oyuncu, şöyle devam etti: "İstediğiniz kadar kötü sezon geçirebilirsiniz ama büyük maçların havası başka oluyor. Bir oyuncu maçı çevirebilir. Geçen seneyi 3 kupayla bitirdik. Aslında çok daha büyük hedeflerimiz vardı ama futbolda bunlar yaşanıyor. Bizim durumumuza düşen dünya kulüpleri var. Bu sezonu iyisiyle kötüsüyle geçirdik ama bu sezondan çıkarabileceğimiz önemli dersler var. Kulüp olarak bunun üstesinden gelebilecek güçteyiz. Yarınki maç da bu kötü dönemi geçirmek için bir fırsat."

Selçuk İnan, 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe'nin sahasında kazandıkları şampiyonlukla, yapacakları kupa finali maçını kıyaslayarak, "İki maçı aynı yere koyamazsınız. Orada kupa kaldıracağınızı, şampiyon olacağınızı bilmek başka bir şey. Belki de bir daha yaşanmayacak. O zaman da rahattık ama tatlı bir heyecan vardı. Yarınki maç, camiayı ilgilendiren bir karşılaşma. Fenerbahçe'yi yenmenin dışında çekmemiz gereken bir ceza var. Maddi ve manevi açıdan çok önemli bir müsabaka. Kıyas yapmak çok zor ama en az 2012'deki maç kadar değerli." şeklinde görüş belirtti.

"Selçuk İnan:2012'deki maç kadar değerli" haberi, 26 Mayıs 2016 tarihinde yazılmıştır. 26 Mayıs 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Selçuk İnan:2012'deki maç kadar değerli haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Selçuk İnan:2012'deki maç kadar değerli 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:01 Tekstil Sektöründe Sarsıntı! Dev Firma İflas İlan Etti!
  2. 01:01 Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!
  3. 00:52 Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"
  4. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  5. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  6. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  7. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  8. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  9. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  10. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  11. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  12. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  13. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  14. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  15. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  16. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  17. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  18. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  19. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  20. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
Spor Haberleri