Sezonun ilk derbisi beraberlikle bitti

Sezonun ilk derbisi beraberlikle bitti

Sezonun ilk derbisi beraberlikle bitti 94. Hakem Ali Palabıyık maçın son düdüğünü çalıyor ve dev derbi 2-2'lik eşitlikle sona eriyor.90. Sol kanattan Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşu sonrasında ön direğe gelen ortaya Atiba Hutchinson kafa vuruşunu yapıyor...

94. Hakem Ali Palabıyık maçın son düdüğünü çalıyor ve dev derbi 2-2'lik eşitlikle sona eriyor.

90. Sol kanattan Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşu sonrasında ön direğe gelen ortaya Atiba Hutchinson kafa vuruşunu yapıyor ancak top farklı bir şekilde auta gidiyor.

89. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu için topun başına geçen Wesley Sneijder, ortasını ön direğe doğru gönderiyor. O noktada Eren Derdiyok topu arkaya aşırtıyor ancak savunmaya çarpıp havalanan top kaleci Fabricio Agosto'da kalıyor.

88. Galatasaray üçüncü ve son oyuncu değişiklik hakkınıda kullanıyor. Bruma oyundan alınırken, Sinan Gümüş yerine oyuna dahil oluyor.

87. Sabri Sarıoğlu'nun pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Bruma sol ayağıyla yerden şutunu çekiyor ancak top kalenin yanından farklı bir şekilde auta çıkıyor.

85. Beşiktaş üçüncü ve son oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Adriano Correia, Cenk Tosun'un yerine oyuna dahil oluyor.

83. Fernando Muslera, kale atışını geciktirdiği için sarı kart ile cezalandırılıyor.

82. Ceza sahası içi sağ çaprazından Anderson Talisca'nın kaleye çektiği sert şutu Fernando Muslera kurtarmayı başarıyor.

80. Sol kanatta Ricardo Quaresma'nın ortasına arka direkte topa iyi yükselen Cenk Tosun yakın mesafeden kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üstünden auta gidiyor.

79. Galatasaray'da iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Sırasıyla Sabri Sarıoğlu ve Yasin Öztekin oyundan alınırken, Luis Cavanda ile Josue oyuna dahil oluyor.

78. Beşiktaş, Cenk Tosun ile maçta durumu 2-2'ye getiriyor. Sağ kanatta topla buluşan Dusko Tosic, topu altıpasın hemen önüne doğru gönderiyor. Savunmanın markajında olmasına rağmen Cenk Tosun şutunu çekmeyi başarıyor ve takımının beraberlik golünü atıyor.

73. Beşiktaş, Marcelo Guedes ile farkı 1'e indiriyor. Sağ kanattan köşe vuruşu için topun başına geçen Ricardo Quaresma ortasını altıpasın önüne doğru gönderiyor. Bu noktada savunmadan gelen Marcelo Guedes kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor.

70. Atiba Hutchinson'ın pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Vincent Aboubakar sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak top savunmada Lionel Carole'den geri geliyor.

68. Köşe vuruşu için topun başına geçen Wesley Sneijder ortasını ön direğe yapıyor. O noktada Atiba Hutchinson'dan seken top arka tarafta Tolga Ciğerci'nin önünde kalıyor. Tolga, topu kontrol ettikten sonra müsait pozisyonda sol ayağıyla şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta gidiyor.

67. Selçuk İnan, kaleye uzak mesafeden hafif sağ çaprazdan kaleye çektiği sert şutu kaleci Fabricio Agosto son anda kornere çeliyor.

65. Sağ kanatta Tolga Ciğerci, rakibi Cenk Tosun omzundan çekerek yere indiriyor ve hakem Ali Palabıyık tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

64. Ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Bruma sağ ayağıyla kaleye şutunu çekiyor ancak kaleci Fabricio Agosto üzerine gelen bu şutu rahat bir şekilde kurtarmayı başarıyor.

61.Ceza sahası dışı sağ çaprazından kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Anderson Talisca doğrudan kaleye şutunu çekiyor ancak top az farkla kalenin üstünden auta gidiyor.

59.Sol kanattan Caner Erkin ortasını ceza alanı sol çaprazına doğru yapıyor. Bu noktada Atiba Hutchinson topu kontrol ettikten sonra çok sert bir şut çekiyor. Kaleci Fernando Muslera'nın ayağına çarpan top direğede çarpıp kornere gidiyor.

57.Sol kanattan taç atışını kullanan Caner Erkin uzun bir pasla topu Anderson Talisca'ya atıyor. Talisca, ceza sahası içi sol çaprazından topun gelişine voleyle şutunu çekiyor ancak çok iyi yer tutan kaleci Fernando Muslera zorlanmadan bu şutu kurtarmayı başarıyor.

55. Beşiktaş, yarı alanın sağ kanadında Bruma, rakibi Gökhan Gönül'e yaptığı faul sonrasında Ricardo Quaresma hakeme aşırı itirazlarda bulununca sarı kart ile cezalandırılıyor.

54. Sol kanattan Cenk Tosun ortasını penaltı noktası üzerine doğru gönderiyor. O noktada Vincent Aboubakar dönerek şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde yandan auta gidiyor.

52.Sağ köşeden Beşiktaş, Ricardo Quaresma ile korner kullanıyor. Quaresma'nın, ön direğe gönderdiği ortasını savunmasına yardıma gelen Eren Derdiyok uzaklaştıran isim oluyor.

48.Ceza sahası dışı sağ çaprazından uzak mesafeden Ricardo Quaresma kaleye şansını deniyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

46.İkinci yarının hemen başlarında Galatasaray sol kanattan köşe vuruşu kazanıyor. Topun başına geçen Wesley Sneijder ortasını kale ağzına doğru gönderiyor. O noktada yaşanan karambol sonrasında savunma topu uzaklaştırıyor.

46.Ali Palabıyık ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Beşiktaş başlıyor.

45.Hakem Ali Palabıyık ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğü ile sona eriyor.

44. Galatasaray, Bruma ile farkı 2'ye çıkarıyor. Orta alanda topla buluşan Bruma bir anda hızlanıp rakiplerinden tek tek geçtikten sonra kaleci Fabricio Agosto ile karşı karşıya kalıyor. Penaltı noktasının hemen üzerinden plase vuruşunu yapan Bruma, ağları havalandırmayı başarıyor.

41.Galatasaray 2. gole çok yaklaşıyor ! Gökhan İnler kendi yarı alanından çıkarken topu Bruma'ya kaptırıyor. Bruma, bekletmeden pasını solundaki Wesley Sneijder'e gönderiyor. O noktada kaleci ile karşı karşıya kalan Wesley Sneijder sağ ayağıyla plase bir vuruş deniyor ancak Fabricio Agosto bu şutu kurtarmayı başarıyor.

38.Sol köşe gönderine yakın bir noktadan Galatasaray serbest vuruş kazanıyor. Serbest vuruş için topun başına geçen Wesley Sneijder dar açı olmasına rağmen kaleye çok sert bir şut çekiyor fakat Fabricio Agosto son anda topu kornere çelmeyi başarıyor.

36.Sol kanatta bir anda süratlenen Bruma rakiplerini arkasına aldıktan sonra pasını ceza yayındaki arkadaşı Yasin Öztekin'e atıyor. Yasin, topun kontrolünü sağladıktan sonra şutunu çekiyor ancak savunmada Caner Erkin yatarak topun kaleye gitmesini önlüyor.

31.Gökhan İnler'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma bekletmeden ortasını ceza alanına doğru gönderiyor ancak orta kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

28.Golün geldiği köşeden Galatasaray köşe vuruşu kazanıyor. Topun başına geçen Wesley Sneijder ortasını altıpasın önüne doğru gönderiyor. Cenk Tosun'dan seken top arka tarafa doğru açılıyor. O noktada Eren Derdiyok kafa vuruşunu istediği gibi yapamayınca defans topu rahat bir şekilde uzaklaştırmayı başarıyor.

22. Orta alanda Wesley Sneijder, rakibi Olcay Şahan'a yaptığı faul sonrasında maçta ilk sarı kartı gören isim oluyor.

22. Sağ kanattan Sabri Sarıoğlu yerden ortasını penaltı noktasının gerisine doğru gönderiyor. O noktada Eren Derdiyok topun gelişine şutunu çekiyor ancak top Dusko Tosic'den geri geliyor. Dönen topu iyi takip eden Tolga Ciğerci ceza sahası dışı sağ çaprazından kaleye şansını deniyor fakat bir kez daha top defansdan geri geliyor.

17. Galatasaray, Wesley Sneijder ile sol taraftan köşe vuruşu kullanıyor. Wesley Sneijder'in ön direğe gönderdiği ortasını savunma dikkatli bir şekilde uzaklaştırıyor.

14. Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşu sonrasında kale sahasına gelen ortayı Galatasaray savunması uzaklaştırıyor.

13. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş için topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner'in ön direğe gönderdiği ortasını Selçuk İnan kafayla uzaklaştırıyor. Dönen topu tekrar Caner kafayla içeri dolduruyor. Penaltı noktasının hemen sağında Marcelo Guedes topun gelişine şutunu çekiyor ancak savunmanın müdahalesiyle top kornere gidiyor.

10. Ricardo Quaresma'nın sol kanattan yerden gönderdiği ortasını savunma uzaklaştırıyor.

8. Galatasaray, Eren Derdiyok'un golüyle maçta 1-0 öne geçiyor.

Vodafone Arena'da oynananan karşılaşma hakem Ali Palabıyık'ın düdüğü ile başladı.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner, Gökhan İnler, Oğuzhan, Quaresma, Atiba, Olcay, Cenk

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Yasin, Tolga, Sneijder, Selçuk, Bruma, Eren

"Sezonun ilk derbisi beraberlikle bitti" haberi, 24 Eylül 2016 tarihinde yazılmıştır. 24 Eylül 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Sezonun ilk derbisi beraberlikle bitti haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sezonun ilk derbisi beraberlikle bitti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  2. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  3. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  4. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  5. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  6. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  7. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  8. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  9. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  10. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  11. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  12. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  13. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  14. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  15. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  16. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  17. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  18. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  19. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  20. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
Spor Haberleri