Şırnak ve Siirt'te 3 şehit

Şırnak ve Siirt'te 3 şehit

Şırnak ve Siirt'te 3 şehit Bu sabah son dakika haberleri peş peşe geldi.. Şırnak'ın Uludere İlçesi Irak sınırında PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma 1 üsteğmen şehit oldu. Şırnak'ta çıkan çatışmada bir Özel Harekat...

Bu sabah son dakika haberleri peş peşe geldi.. Şırnak'ın Uludere İlçesi Irak sınırında PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma 1 üsteğmen şehit oldu. Şırnak'ta çıkan çatışmada bir Özel Harekat polisi şehit düştü. Genelkurmay Başkanlığı ise Siirt Pervari'de çatışmada ağır yaralanan bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Şırnak’ın Uludere İlçesi Kuzey Irak sınırında bulunan Kanimasi Üs Bölgesi’ne saat 21.00 sıralarında PKK’lılar tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateşte ağır yaralanan 1 üsteğmen, helikopterle Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen Piyade Üsteğmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Kanimasi Üs Bölgesi’nde bulunan askerlerin saldırıya anında karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı. Yoğun ateş altında kalan PKK’lılar kaçarken, bölgede kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

574bd8fe18c7735ec8fe9818.jpg

ANTALYA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Piyade Üsteğmen 31 yaşındaki Mehmet Düzenli’nin Antalya’daki baba evinde yas var. Kepez İlçesi'ne oturan Düzenli ailesine şahadet haberi, sağlık görevlileri eşliğinde Antalya Merkez Komutanı Piyade Albay Hakan Eroğlu tarafından verildi. Baba Sayit ve anne Anakadın Düzenli, acı haber üzerine gözyaşı döktü. Düzenli ailesinin yakınları ve komşuları da acı haber üzerine şehit evine akın etti. Mehmet Düzenli’nin 3 kardeşi olduğu ve evli olmadığı kaydedildi. Üsteğmen Mehmet Düzenli’nin cenazesi bugünmemleketi Konya’da toprağa verilecek.

SİİRT'TE 1 ŞEHİT... 
Siirt'in Pervari ilçesinde, Doğan Üs Bölgesi güneyinde PKK'ya yönelik operasyonda ağır yaralanan bir asker şehit oldu. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, dün Doğan Üs Bölgesi güneyindeki operasyonda, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir asker ağır yaralandı. Helikopter ile hastaneye sevk edilen asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde şehit oldu.  

İKİ PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ   
Çıkan çatışmada iki PKK'lının silahlarıyla ölü ele geçirildiği belirtilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadesine yer verildi.  

ŞIRNAK'TA 1 ŞEHİT
Şırnak'ta güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çıkan çatışmada 1 özel harekat polis memuru şehit oldu.

Operasyonların sona yaklaştığı Şırnak kent merkezinde bu sabah saatlerinde PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında Bahçelievler Mahallesi’nde çatışma çıktı. PKK’lıların açtığı ilk ateşte 1 polis özel harekat memuru ağır yaralandı. Yaralı polis memuru olay yerine çağrılan zırhlı ambulans ile Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis memuru burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

"Şırnak ve Siirt'te 3 şehit" haberi, 30 Mayıs 2016 tarihinde yazılmıştır. 30 Mayıs 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Şırnak ve Siirt'te 3 şehit haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Şırnak ve Siirt'te 3 şehit 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:29 KAP'a açıklama yapıldı: 39 katlı Torun Tower Ofis binası Denizbank'a satıldı
  2. 11:26 TÜİK verileri: Yabancılara bin 778 konut satıldı
  3. 11:22 Fenerbahçe'nin Muhtemel 11'i Belli Oldu: Olympiakos Karşısında Tur İçin Sahada!
  4. 11:20 Dev Mobilya Şirketi İflas Etti: Yüzlerce İşçi İşsiz Kaldı
  5. 11:19 CHP'den 1 Mayıs açıklaması: Taksim Meydanı çağrısı yapıldı
  6. 11:12 Altın Fiyatlarındaki Artış Dolandırıcılığı Tetikledi: Kuyumcular Paketli Altını Tercih Ediyor
  7. 11:08 Mikroplastiklerin Vücuda Sızması: Sağlık İçin Ciddi Tehlike!
  8. 11:03 Yapay Zeka Güzellik Yarışması: Miss AI'nin Arayışı
  9. 10:58 Pendik Köprüsü'nde Yol Verme Tartışması Kanlı Kavgaya Dönüştü!
  10. 10:56 İYİ Parti'den sonra Saadet Partisi de mi değişiyor: Temel Karamollaoğlu genel başkanlığı bırakıyor
  11. 10:54 2 kişinin Hayatını Kaybettiği Toprak Kayması Olayında 1 Gözaltı
  12. 10:51 Define ararken mağarayı çökerttiler: 3 kişi hayatını kaybetti
  13. 10:47 Altın ve Dövizdeki Dalgalanma: Piyasaları Etkiliyor
  14. 10:46 Fatih Altaylı: İktidar ortakları, neden korktunuz
  15. 10:42 İnceleme devam edecek: Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi
  16. 10:41 Taham İnşaat'ın 11 Yıllık Öyküsü: İflas Kararıyla Son Buldu
  17. 10:36 Sabah belediye başkanı akşam aktör: Erdal Beşikçioğlu'nun yeni hayatı
  18. 10:33 FETÖ'ye Darbe: İçişleri Bakanlığı Operasyonla 60 Şüpheliyi Yakaladı!
  19. 10:32 Gülsen Solaker: Yeni Anayasa tartışmasında kim nerede duruyor?
  20. 10:30 Borsa İstanbul'da BIST 100 Endeksi Yükselişle Açıldı
Gündem Haberleri