Star'ın akla zarar haberi yine yalan çıktı!

Star'ın akla zarar haberi yine yalan çıktı!

Star'ın akla zarar haberi yine yalan çıktı! DİHA’nın ulaştığı Abdulkahar Nas, sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, “Kim evi yıkıldığı zaman Allah’a şükür evimiz yıkıldı diye tepki verir? Cizre’yi yıktılar, ne sevinmesi. Bu halimizin üstüne bir de...

DİHA’nın ulaştığı Abdulkahar Nas, sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, “Kim evi yıkıldığı zaman Allah’a şükür evimiz yıkıldı diye tepki verir? Cizre’yi yıktılar, ne sevinmesi. Bu halimizin üstüne bir de bizim hakkımızda yalan yanlış şeyler söylüyorlar'' dedi. 

Dünkü Star’ın Kemal Gümüş imzasıyla manşete taşıdığı ''Yeni Haziran’ başlıklı haberde, ilçedeki operasyonlarda görev verilmiş kolluk birimlerinin bir duvara yazdığı ''Zafer Allahındır’ yazısı önünde oturan, bir yurttaşın fotoğrafına yer verilerek, o kişinin “Allah’a şükürler olsun ki evim yıkıldı. Eğer o evde kalsaydık ve o ev bu süreçten sağlam çıksaydı ne namusumuz kalırdı ne de geleceğimiz'' dediği ileri sürüldü. DİHA’nın fotoğraftaki kişiye ulaşmasıyla Star’In yalanı da ortaya çıktı. Abdulkahar Nas (67) isimli ilçe sakini, kendisine ulaşan DİHA muhabirlerine yayınlanan haberin ardından şaşkına döndüğünü ve kendi ağzından servis edilen haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Yıkılmış evinin önünde otururken yanına iki kişinin geldiğini anlatan Abdulkadir Nas, “Biri hafif kiloluydu. Birine adın ne diye sordum, Kemal dedi. Biri Amedliyim (Diyarbakır) dedi, diğeri de İstanbul’dan geldiğini söyledi. Oturdular konuştuk. Konuşmalarımızın bu kadar çarpıtılacağını ben nereden bileyim'' dedi. 

''BUNLARIN YAPTIĞI AYIP’

Haberin çarptırıldığını dile getiren Nas, “Söylemediğimiz cümleleri söylemişiz gibi gösteriyorlar. Bunların yaptığı ayıp'' dedi. Kendisine evinin yıkılıp yıkılmadığı sorusunu yönelten Gümüş’e, “Evet görmüyor musunuz? Evimiz yıkılmış, kimse kalmamış içinde, evlerimizi yıkmışlar, bir de üstüne evlere girip eşyaları almışlar, perişan olmuşuz. Karşıdaki ev de bizim. İki aydır, onarmaya çalışıyoruz'' şeklinde cevap verdiğini söyleyen Nas, buna rağmen sözlerinin üstüne yeni şeyler eklenerek, yalan söylendiğini ifade etti. “Kim evi yıkıldığı zaman ''Allah’a şükür evimiz yıkıldı’ diye tepki verir. Bu akıl işi mi'' diye soran Nas, “Ben Allah’a şükür dedim, buna da şükür anlamında. Evim yıkıldı diye Allah’a şükür dememişim. Bunların yaptığı ayıptır, yalandan şunu söylemiş, bunu söylemiş demişler. Cizre’yi yıktılar. Ne sevinmesi! Bu halimizin üstüne bir de bizim hakkımızda yalan yanlış şeyler söylüyorlar'' dedi. 

(Şırnak/DİHA)

"Star'ın akla zarar haberi yine yalan çıktı!" haberi, 07 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 07 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Star'ın akla zarar haberi yine yalan çıktı! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Star'ın akla zarar haberi yine yalan çıktı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  2. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  3. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  4. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
  5. 14:11 Aşk Yeniden Mi Başladı! Lucas Torreira Devrim Özkan'la Bir Daha Dedi!
  6. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  7. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  8. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  9. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  10. 13:47 Zafer Partisi'nde iki önemli istifa!
  11. 13:46 Korhan Berzeg'e ait yeni izleri tespit etme çabaları devam ediyor
  12. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  13. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  14. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  15. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  16. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
  17. 12:35 Gazze Kıyısında İnsani Yardım Limanı İnşaatı Başladı
  18. 12:31 Sıvı Metal Alaşımlarıyla Hızlı Elmas Üretimi:Güney Kore'de Yeni Buluş
  19. 12:28 Türkiye Ekonomisi IMF Raporunda: Zorlu On Yılın Ardından Değerlendirme
  20. 12:23 Sosyal Medya Akrobasisi: Motosiklet Kazalarındaki Ölümcül Tehlike
Otomotiv Haberleri