Sultangazi’de operasyonda çatışma: 1 ölü, 2 yaralı

Sultangazi’de operasyonda çatışma: 1 ölü, 2 yaralı

Sultangazi’de operasyonda çatışma: 1 ölü, 2 ... İstanbul Sultangazi'de TIR gaspettikleri iddia edilen bir çeteye yönelik operasyonun ardından kaçan şüpheliler polise ateş açtı. Polisin karşılık vermesinin ardından şüheliler otomobille kaçmaya çalıştı. Vurularak ölen...

İstanbul Sultangazi'de TIR gaspettikleri iddia edilen bir çeteye yönelik operasyonun ardından kaçan şüpheliler polise ateş açtı. Polisin karşılık vermesinin ardından şüheliler otomobille kaçmaya çalıştı. Vurularak ölen bir şüpheliyi sokağa bırakıp kaçmaya devam eden iki şüpheli de yaralandı. Kaçan yaralı şüpheliler tedavi olmak için gittikleri hastanede yakakalandı.

Olay Sultangazi, Cumhuriyet Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde saat 00:00 sıralarında meydana geldi. Gayrettepe Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği’ne bağlı polisekipleri, İstanbul’un birçok yerinde içi mal yüklü olan TIR’ları kendilerine polis süsü vererek gasp eden 4 şüpheliyi takibe aldı.

Mahmutbey gişelere yakın bir noktada yine bir TIR’ı gasp etmeye çalıştıkları sırada polis operasyon düzenledi. Polisin yaptığı operasyonda 2 şüpheli kıskıvrak yakalanırken, diğer ikisi olay yerinden otomobille kaçtı. Olay yerinden kaçan 2 şüpheli polisi şaşırtmak için Sultangazi’de araç değiştirerek 66 HB 215 plakalı araca bindi. Şüpheliler buluştukları kişiyle seyir halinde giderken Eski Edirne Asfaltı üzerinde polisin kendilerini takip ettiğini fark etti. Şüpheliler, Cumhuriyet Mahallesi Tramvay Durağına geldikleri sırada kendilerini takip eden polis ekiplerine ateş açtı. Bu sırada polis ekipleri de şüphelilere karşılık verince çatışma çıktı. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

ŞÜPHELİLER ÖLEN BİR KİŞİYİ VE ARACI BIRAKIP KAÇTILAR

Şüphelilerin bulunduğu araç hızla polisten kaçmaya başladı. Bu sırada şüpheliler kaçtıkları aracı ve otomobil içersinde ölen bir kişiyi Şehit Hasan Güreşen alt geçitinde bırakarak kaçtı. Yoldan geçen başka bir araç durdurup binen şüpheliler bir süre ilerledikten sonra Sultangazi Lütfiye Nuri Burat Hastanesi’ne yakın bir noktada inerek yaya bir şekilde hastaneye gitti.

Hastane polisinin durumu bölge ekiplerine bildirmesi üzerine şüpheliler hastanede kıskıvrak yakalandı. Olay yerine takviye gelen polis ekipleri "Akrep" diye tabir edilen zırhlı araçlarla çevrede önlem aldı. Alt geçit güvenlik gerekçesiyle polis tarafından bir süre araç geçişine kapatıldı.

POLİS OLAY YERİNDE DETAYLI İNCELEME YAPTI

Polis ekipeleri olay sonrası çatışmanın çıktığı yerde ve şüphelilerin aracı bıraktığı alt geçitte detaylı inceleme yaptı. Eski Edirne Asfaltı yolunu kısmen kapatan polis ekipleri araç geçişini tek şeritten sağlayarak, şüphelilerin ateş açtığı sivil polis aracında ve çevrede titizlikle olay yeri çalışması yaptı. Çatışma sırasında Cumhuriyet Mahallesi tramvay durağındaki turnikeye ait camların kırıldığı görüldü.

Polis ekipleri daha sonra olayın devam ettiği alt geçiti araç trafiğine kapatarak, şüphelilerin bıraktığı araçta da detaylı çalışma yaptı. Polisin incelemesinde şüphelilerin aracında 3 adet tabanca bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri çatışma sonrası hayatını kaybeden ve ismi öğrenilemeyen şüpheli üzerinde ve olay yerinde çalışma yaptı. Daha sonra şüphelinin cenazesi Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, hastanede yaralı giden şüphelilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis tarafından kapatılan alt geçit tekrar araç geçişine açıldı. Polis ekiplerinin operasyon sonrası çıkan çatışma ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattığı öğrenildi.

"Sultangazi’de operasyonda çatışma: 1 ölü, 2 yaralı" haberi, 17 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 17 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Sultangazi’de operasyonda çatışma: 1 ölü, 2 yaralı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sultangazi’de operasyonda çatışma: 1 ölü, 2 yaralı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  2. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  3. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  4. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  5. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  6. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  7. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  8. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  9. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  10. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
  11. 15:17 İstanbul'dan milyarder sürprizi: Zenginler listesinde beklenmedik isimler!
  12. 15:17 İsrail Eurovision'a Katılıyor! Eden Golan Sahnede Olacak!
  13. 15:14 Çöl Tozlarından Korunmanın Önemi ve Yöntemleri
  14. 15:10 İlkbaharda Gül Dikimi: Bahçenizi Renklendirin!
  15. 15:05 Türkiye'nin Döviz Rezervleri 22 Mart Haftasında Hızla Eriyor: Brüt Rezervler 4 Milyar Dolar Azaldı
  16. 15:02 Yeniden Refah Parti'li adaydan mevcut iktidarın Gazze politikasını eleştiri
  17. 14:53 Trump Markalı Ürünler: Yüksek Fiyatlar ve Alay Konusu Olmalarıyla Gündemde
  18. 14:49 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına Anıt Yapıldı
  19. 14:45 Özge Özpirinçci Saçlarını Boyattı! O Haliyle Kime Benzedi!
  20. 14:44 Muğla'nın Datça İlçesi Açıklarında 3.9 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Verilerine Göre Detaylar
3. Sayfa Haberleri