Survivor'da Nagihan ve Semih elendi

Survivor'da Nagihan ve Semih elendi

Survivor'da Nagihan ve Semih elendi Survivor 2016'da kritik eleme gerçekleşti. Semih, Nagihan ve Damla çeyrek finalde karşı karşıya geldi. Survivor'da artık her şeyi SMS oyları belirleyecek. Çeyrek finalakşamında nefesler tutuldu SMS'ten gelen oylar ile...

Survivor 2016'da kritik eleme gerçekleşti. Semih, Nagihan ve Damla çeyrek finalde karşı karşıya geldi. Survivor'da artık her şeyi SMS oyları belirleyecek. Çeyrek finalakşamında nefesler tutuldu SMS'ten gelen oylar ile sonuç belli oldu. Survivor 2016'da üç isim içinden kazanan isim belli oldu. Peki Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'da elenen iki yarışmacı

Survivor 2016'da artık oyunlar bitti sonucu SMS oyları belirleyecek. Survivor'da heyecan dolu bir akşam yaşandı. Nagihan, Semih ve Damla arasında eleme akşamı ekranlara geldi. SMS oyları sonucunda bu üç isimden elenen iki yarışmacı belli oldu. İşte Survivor'da elenen iki isim..

Survivor 2016 Çeyrek finalde SMS oyları ile rakiplerinden en düşük oyu alan yarışmacı Nagihan oldu. Nefes kesen eleme sonucunda ikinci isim merakla bekleniyordu. Ve Survivor'da elenen ikinci isim Semih oldu.

Semih'in elenmesi üzerine Twitter'da çok sayıda mesaj paylaşılırken bir çok Survivor izleyicisi "Günün en güzel haberi" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Survivor 2016 çeyrek final akşamında kazanan isim Damla oldu ve yarın akşam Atakan'ın rakibi olacak.

Survivor'da neler yaşandı?

Survivor'da geçtiğimiz hafta oynanan oyunlarda Kıbrıs finali için kıyasıya bir rekabet yaşanmıştı. Semih sakatlandığından dolayı bu yarışlara katılamamış ve direkt çeyrek final koltuğuna oturacak isim olmuştu. Yarışmacılar finalist olmak için zorlu bir mücadelenin içine girdiler. Survivor'da geçtiğimiz hafta yapılan oyunlarda ilk olarak Nagihan elenmiş ve Semih'in yanında yer alan ikinci yarışmacı olmuştu. Sonraki günde yapılan yarışmaya ise Atakan ve Serkay'ın performansı damga vurmuştu. Oyunlarda kaybeden Damla çeyrek finale kalırken, oyun ikincisi olan Atakan yarı finalde karışısına çıkacak rakibi bekliyor olacak. Serkay ile sergilediği muhteşem performans ile Büyük finalin ilk finalisti olmuş ve final koltuğunu garantilemişti.

Survivor'da finaller nasıl gerçekleşecek?

İlk olarak 27 Haziran'da Damla, Nagihan ve Semih bu akşam SMS oylamasına çıkacak ve en yüksek SMS oyunu alan yarışmacı adını yarı final koltuğuna yazdıracak.

Yarı finalist olan Atakan, çeyrek finalden gelen rakibi ile 28 Haziran'da oylamaya çıkacak ve buradan alınan sonuç ile Serkay'ın final rakibi belli olacak.

Büyük final akşamı 29 Haziran akşamı gerçekleşecek. Serkay ile SMS oylamalarından çıkan rakibi arasında yapılacak oylama ile Survivor 2016'nın kazanan ismi belli olacak.

"Survivor'da Nagihan ve Semih elendi" haberi, 28 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 28 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Survivor'da Nagihan ve Semih elendi haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Survivor'da Nagihan ve Semih elendi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:02 Süper Lig’den 9 kulüp'ten o haber! Hepsi PFDK’ya sevk edildi!
  2. 22:58 Nesrin Cavadzade yeni aşka yürüdü!
  3. 22:52 Yeni Bulgular: Zihinsel Yaşlanma Süreci 30'lu Yaşlarda Başlıyor!
  4. 22:47 Powell ve Macklem: ABD ve Kanada Ekonomileri Değerlendirildi
  5. 22:42 Ukrayna Parlamentosu Askerlik Şartlarını Sıkılaştıran Yeni Yasayı Kabul Etti
  6. 22:24 Birleşmiş Milletler, Gazze için 2,8 milyar dolarlık yardım çağrısında bulunacak
  7. 22:10 Erdal Beşikçioğlu ilk nikahını kıydı!
  8. 21:56 Özgür Özel, Kobani davası için heyet görevlendirdi!
  9. 21:52 İsrail çocuk parkına saldırdı: 10 kişi yaşamını kaybetti
  10. 21:41 Galatasaray'dan Türk futbol tarihine geçen o transfer!
  11. 21:39 Türkiye ve ABD, Gazze İçin İnsani Yardım ve Güvenlik Konularını Görüştü
  12. 21:35 Selen Görgüzel kendisine yorum yapan takipçisine o cevabı verdi!
  13. 21:34 Doruk Erolçevik, Türk Eskrim Tarihinde Bir İlk: Dünya Şampiyonu!
  14. 21:14 Avrupa'da Doğal Gaz Fiyatları, Jeopolitik Gerilimlerle Yükselişte: TTF'de %7,5 Artış
  15. 21:08 İsrail-İran Gerilimi Yükseliyor: Tel Aviv Karşılık Hazırlığında
  16. 21:06 Fatih Terim'e TFF Başkanlığı Teklifi: Türk Futbolunda Yeni Bir Dönem Mi Başlıyor?
  17. 21:05 Hazine 46,8 milyar TL borçlandı
  18. 21:02 AKP kulislerinden sarsıcı iddialar! Erdoğan, AKP'yi terk mi ediyor?
  19. 21:02 Dejan Radonjic'dan açıklama; "Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz"
  20. 21:01 Mehmet Şimşek: "KDV oranlarında artış yapmadık"
Otomotiv Haberleri