Tecavüze edilen 9 aylık bebekle ilgili yeni gelişme

Tecavüze edilen 9 aylık bebekle ilgili yeni gelişme

Tecavüze edilen 9 aylık bebekle ilgili yeni ... Annesinin bıraktığı çadırda S.D adlı kişi tarafından tecavüz edilen 9 aylık bebekle ilgili ''’Öldü’’ iddiaları gerçeği yansıtmıyor.BirGün'de yer alan habere göre, İslahiye Devlet Hastanesi’nde bebek ve kadın hastalıkları...

Annesinin bıraktığı çadırda S.D adlı kişi tarafından tecavüz edilen 9 aylık bebekle ilgili ''’Öldü’’ iddiaları gerçeği yansıtmıyor.

BirGün'de yer alan habere göre, İslahiye Devlet Hastanesi’nde bebek ve kadın hastalıkları ile doğum uzmanı iki doktor tarafından muayene edilen Suriyeli bebek, anne ve babası R.H.ile A.H. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alındı. Ancak olayın ardından bebek hakkında sosyal medyada “tecavüz edilen 9 aylık bebek öldü'' haberleri yayıldı.

Bebeği muayene eden doktorlar ise bebeğin hastaneye geldiğinde hayati tehlikesinin bulunmadığını, olay gününden bu yana uygulanan tedavi ile sağlık durumunun iyiye gittiğini, anne-babaya ise psikolojik destek sağlandığını belirtti.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

9 aylık Suriyeli bebeğin yaşamını yitirdiğine ilişkin iddialara Antep Valiliği’nden de açıklama geldi. Asılsız ölüm haberinden üzüntü duyulduğu ifade edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“20 Ağustos Cumartesi günü İslahiye ilçemizdeki Suriye vatandaşı bir ailenin kız çocuğunun cinsel istismarı olayının faili, çok kısa bir sürede adli makamlara teslim edilmiş ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Olay akabinde mağdur aile ve çocuğumuz hemen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzce koruma altına alınmıştır. Mağdur aile ve bebeğimize psiko-sosyal destek hizmeti verilmekte ve ayrıca bütün ihtiyaçları karşılanmaktadır. Bebeğin herhangi bir sağlık sorunu ve tedavi ihtiyacı bulunmamaktadır. Mağdur ailemiz bu olayın üzüntüsü yanında, devletimizin himayelerinden duyduğu memnuniyet ve güven duygusu içerisindedir. Bazı basın yayın organları ve sosyal medyada yer alan bebeğin öldüğü yolundaki haber ve yorumlar üzüntüyle karşılanmaktadır.''

ZANLI İTİRAF ETTİ

Sosyal medyada imam olduğu iddia edilen 19 yaşındaki tarım işçisi S.D’nin savcılıkta verdiği ifadeye de ulaşıldı. S.D. tarım işçisi olan bebeğin anne ve babasının çadırdan uzaklaşmasından sonra tecavüz eyleminde bulunduğunu itiraf etti. Kendisini sorgulayan Cumhuriyet savcısına pişman olduğunu söyleyen S.D, aynı gece çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

BARO MÜDAHİL

Önümüzdeki günlerde başlayacak yargılamada, bebeğin ve ailesinin haklarının aranması ile sanığın hak ettiği cezayı alması için Antep Barosu Çocuk Hakları birimi ile 17 bölge barosu da davaya müdahil olma kararı aldı.

"Tecavüze edilen 9 aylık bebekle ilgili yeni gelişme" haberi, 25 Ağustos 2016 tarihinde yazılmıştır. 25 Ağustos 2016 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Tecavüze edilen 9 aylık bebekle ilgili yeni gelişme haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tecavüze edilen 9 aylık bebekle ilgili yeni gelişme 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:03 İzmir'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti
  2. 19:53 20 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  3. 19:49 Türkiye Ekonomisine IMF Değerlendirmesi: Reformlar Ön Planda
  4. 19:38 Prof. Dr. Canan Karatay'dan Sağlıklı Et Pişirme İpuçları!
  5. 19:37 Milletvekillerinin tüm zamları açıklandı!
  6. 19:33 Limonlu Bisküvili Pasta: Lezzetli ve Kolay Tarif
  7. 19:30 Kartlı ödemelerde rekor kırıldı! Geçen seneye göre yüzde 126 artış gözlemlendi
  8. 19:25 Fırında Mercimek Köftesi: Sağlıklı, Lezzetli ve Vegan Dostu Bir Protein Alternatifi!
  9. 19:24 Çiçeklerdeki Mantar Sivrisineği Sorununa Pratik Çözümler
  10. 19:18 İçişleri Bakanlığından İddialara Müfettiş Ataması: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İncelemede
  11. 19:13 Samsunspor, Adana Demirspor Maçı Öncesi Eksiklerini Belirledi
  12. 19:12 CHP devraldığı belediyelerin borçlarını halka açtı: Toplam 100 milyar TL borç
  13. 19:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Artık Fenerbahçeli değilim
  14. 18:59 Erdoğan Romanya Cumhurbaşkanı lohannis ile telefonda görüşmesi yaptı
  15. 18:37 Stoltenberg açıkladı: "Ukrayna'ya daha fazla hava savunma sistemi sağlama kararı aldık"
  16. 18:33 CHP'li başkan, belediyenin borcunu billboardlarda açıkladı!
  17. 18:33 Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
  18. 18:33 Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi!
  19. 18:24 Google Haritalar uygulamasına yepyeni bir özellik geldi
  20. 18:22 Tayvanlı Bisikletçi Jacky Chen, İsrail-İran Gerilimi Altında Dünya Turuna Devam Ediyor
3. Sayfa Haberleri