'Terim kesin olarak Galatasaray'a geliyor'

'Terim kesin olarak Galatasaray'a geliyor'

'Terim kesin olarak Galatasaray'a geliyor' Fatinoğlu, Akhisar'ın golcüsü Rodallega'nın sözleşmesinde 2 milyon Euro'yu kendisinin yatırması durumunda serbest kalabileceği maddesi bulunduğunu da aktardıGalatasaray Kulübü Kongre Üyesi Ali Fatinoğlu, Türk Futboluna yaptıkları...

Fatinoğlu, Akhisar'ın golcüsü Rodallega'nın sözleşmesinde 2 milyon Euro'yu kendisinin yatırması durumunda serbest kalabileceği maddesi bulunduğunu da aktardı

Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Ali Fatinoğlu, Türk Futboluna yaptıkları yatırımlarla dikkat çeken dev bir kuruluşun (SANICA) Yönetim Kurulu Başkanvekili. Elazığspor'a sponsor oldukları dönemde futbolun tüm paydaşlarını tanıma fırsatı bulurak futbol camiasının içinde neler yaşandığını iyi bilen, futbolcu-teknik adam-yönetici-taraftar dörtgenindeki bağlantıları gözlemlemiş bir isim olarak uzun süredir Galatasaray için "kurtuluş formüllerini" dile getiriyor. Yeni sezonda Süper Lig'den bir takıma yine isim sponsoru olmaya hazırlanan Fatinoğlu Ailesi, futbolun dinamikleri arasında yer almaya devam edecek.

Öte yandan; Ali Fatinoğlu, kongrede Prof. Dr. Ahmet Özdoğan'ın listesinde yer alıp seçimi kaybetse de Galatasaray'ın çıkarları için çalışmalarını sürdürüyor. Projelerini kendine saklamayarak hiç çekinmeden açıklayan, medya aracılığıyla veya bulunduğu ortamlarda dile getiren Fatinoğlu'nun bazı önerileri şöyleydi:

-Kulübün bir işadamı vizyonu ile yönetilmesi gerekir
-Galatasaray ürünlerinin "corner" yapısıyla pazarlanması gerekir. Bu yapı yılda 100-150 milyon TL arası bir ekstra gelir kazandırır
-GS Tv, Web sayfası ve dergi gibi resmi yayın organları daha iyi kullanılıp, reklam gelirleri artırılmalı
-Bonservisi ile değil, futbolcular kiralık yöntemiyle kadroya katılmalı
-Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih gibi takımlarda kadroya giremeyenler takip edilmeli

"Galatasaray Yönetimi bu süreci doğru yönetmeli, iyi kullanmalı"

Ali Fatinoğlu, bir zamanlar Avrupa'ya damga vurmuş sarı-kırmızılı kulübün transferde zorlandığını, son 1-2 sezondur yabancı futbolcuların güvensizlik duyduğunu da belirterek; şöyle konuşuyor:
"Bir kulüp düşünün ekonomik sıkıntılar nedeniyle talip olunan oyuncular gelmeye sıcak bakmıyor. Bir kulüp düşünün kadrosundaki oyuncular kazandığı yüksek rakamlar nedeniyle gitmek istemiyorlar"

"Galatasaray'ın imajı futbolcu ve menajerlerin kontrolünde zedelenmemeli"

"Bu çelişkili durumdan bir an önce kurtulmak lazım. Galatasaray'ın değerlerini ve çıkarlarını ön plana alıp Yönetim masaya yumruğunu vurmalı. Futbolcuların elinde oyuncak olunmamalı. Menajerlerin oyununa gelip kulüp imajı zedelenmemeli"

"Sneijder, Muslera ve Podolski üçlüsünden en az biri satılmalı"

Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni bir heyecana ihtiyacı olduğunun altını çizen Fatinoğlu, takımdaki yıldız oyunculardan en az birinin satılması gerektiğini vurgulayarak; "Galatasaray taraftarını tribünlere çekebilmek, forma satışı yapabilmek için yeni heyecan şart, bunu da yeni yıldızlar transfer ederek yapabilirsiniz. Ama önce elinizdeki Sneijder, Muslera ve Podolski'den 1-2 tanesini elden çıkarmanız lazım. Hem ücretleri yüksek bu oyuncuların elden çıkması ile bonservis bedeli ve yıllık ücrette tasarrufa geçersiniz hem de taraftarları yeni transferlerin heyecanı ile tribüne çekersiniz" şeklinde konuştu.

"FATİH TERİM TÜM CAMİAYI HEYECANLANDIRIR, AYAĞA KALDIRIR"
Bu arada Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim konusunda DHA'ya önemli bilgiler veren Fatinoğlu, Fatih Terim'in kesin olarak Galatasaray'da görev yapacağını söyledi. Milli takımda sıkıntılı bir dönem geçiren Terim'i Başkan Dursun Özbek'in bir kez daha aradığını ve Galatasaray'a davet ettiğini ifade eden Ali Fatinoğlu kesin bir ifade kullanarak Fatih Terim ile Dursun Özbek'in anlaştıklarını ve Terim'in yeni sezonda bir kez daha Galatasaray'a geleceğini söyledi.

RODALLEGA GERÇEĞİ...
Fatinoğlu, Akhisar'ın golcüsü Rodallega'nın sözleşmesinde 2 milyon Euro'yu kendisinin yatırması durumunda serbest kalabileceği maddesi bulunduğunu da aktardı. Akhisar'ın Başkanı Hüseyin Eryüksel Galatasaray ile Rodallega için kesinlikle görüşmediklerini ve ortada yapılan bir anlaşma bulunmadığını dün DHA'ya söylerken, Fatinoğlu da bugün aynı bilgileri aktardı. Ayrıca Rodallega'nın 2 milyon euro getirmesi durumunda istediği takıma gidebileceği bilgisini veren Fatinoğlu, Akhisar Yönetimi'nin bu oyuncudan memnun olduğunu ve yeni sezonda Avrupa'ya gidebilmek için Rodallega'yı kaybetmek istemedikleri vurgulandı.

Daha önce verdiği bilgilerde Gökhan'ın Beşiktaş ile anlaştığını, Lucescu'nun Schaktar'dan ayrılacağını, Serdar Aziz'in Galatasaray'a gideceğini radyo ve televizyonlara yaptığı bağlantılarda dile getiren Fatinoğlu, şimdi de Fatih Terim'in Galatasaray'a döneceğini net bir şekilde ifade ediyor.
 

"'Terim kesin olarak Galatasaray'a geliyor'" haberi, 23 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 23 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan 'Terim kesin olarak Galatasaray'a geliyor' haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'Terim kesin olarak Galatasaray'a geliyor' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  2. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  3. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  4. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  5. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  6. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  7. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  8. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  9. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  10. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  11. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  12. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  13. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  14. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  15. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  16. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  17. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  18. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  19. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  20. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
Spor Haberleri