Terim'e TFF bonusu

Terim'e TFF bonusu

Terim'e TFF bonusu Ajansspor'un sorularını yanıtlayan Ali Dürüst, öncelikle büyük tartışmalara neden olan, "Kadroyu seçen hoca sonucuna katlanır" sözüne açıklık getirdi. Bu ifadelerinin yanlış yorumlandığını savunan Dürüst, "Ben orada...

Ajansspor'un sorularını yanıtlayan Ali Dürüst, öncelikle büyük tartışmalara neden olan, "Kadroyu seçen hoca sonucuna katlanır" sözüne açıklık getirdi. Bu ifadelerinin yanlış yorumlandığını savunan Dürüst, "Ben orada yorum yaparken teknik direktörlük mesleğinin zor olduğunu ve yalnız olduğunu, aldıkları kararlarının zor olduğunu genel bir değerlendirme yaptım. Böyle bir anlam çıkmış. Maksadını açan bir anlayış olarak çıkmış. Dolayısıyla biz Fatih Terim ile yol arkadaşıyız, beraber hep önemli badirelerden geçtik. Dolayısıyla Fatih hocanın içinde bulunduğu durumun ne kadar zor olduğunu ve bunu da içinde barındırdığını söylemek istedim. Teknik direktör Fatih Terim’in de kararlılıkla sonuna kadar gideceği adına söylemek istediğim cümleydi. Yanlış çıkarımlar olmuş. Dolayısıyla biz hep beraber bu işte yürüyoruz" dedi.

"FATİH HOCANIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ"
TFF'nin Fatih Terim hakkındaki duruşunu net ifadelerle ortaya koyan Dürüst, sözlerine şöyle devam etti:

"Fatih hocanın sonuna kadar arkasındayız. Çünkü o milli takımı iyi günlere, iyi yollara taşımak için oraya geldi. Teknik direktörler tabii ki aldıkları kararlardan dolayı tenkit edilirler. Ama bugünkü ortam bunun ötesine geçti. Milli takıma, bir maçla ilgili böyle kötü yorumlarda bulunmak, hem oyunculara hem de yaşamını Türk futbolunun başarılarına adamış Fatih Terim’e haksızlık. Bunu ortaya koymak için bu açıklamayı yapmaya ihtiyaç duydum.

"HEM BAŞARI KAZANALIM HEM YENİ OYUNCULAR YETİŞTİRELİM"

Tabii mili takımın olduğu yerde başarı hedeflenir ama zaman zamanda gençlere yatırım da olabilir. Fatih Terim'in de en büyük amacı; hem bu başarıyı getirelim, hem de  başarıyı getirirken milli takıma yeni oyuncular yetiştirelim. Teknik olarak karar Fatih hocanındır, idari olarak biz bu anlayışın sonuna kadar arkasındayız, sonuna kadar bunu takip edeceğiz." 


ELEŞTİRİLER FARKLI BİR BOYUTA GİDİYOR

Alınan kararlar kişisellikten öte mili takımı daha iyi günlere taşımak için alınan kararlardır. Zaten bunun aksi Fatih Terim’den beklenmez, bu geçmişte de böyledir. Onun için burada bir yanlış anlaşılma var. Bazı sular da dalgalanmadan durulmuyor. Fatih hoca her zaman açıktır. Ama bu eleştiri farklı bir boyuta gidiyor. Eleştiriler olabilir ama benim anlatmak istediğim farklı bir yola gidilmesi ve Fatih Terim’in de buna alet edilmesi. Benim isyanım, buna karşıydı.

BUNLAR OYUNDUR, ENGELLEYECEĞİZ

Yaptığım açıklamalardan sonra benim üzerimden ve dostluğumdan dolayı  böyle bir oyun oynama devam ediliyor. El birliğiyle bu oyunları önleyeceğiz. Bugünkü yapılanlar eleştiriden öte, kimse kendi kişisel hesapları için Milli Takımı kullanmasın, seçilen ve seçilmeyen oyuncularla hepimiz milli takıma hizmet için buradayız. Bunun üzerine de konuşmak istemiyorum"

"ARDA TURAN MESELESİ ÇÖZÜLEMEYECEK BİR OLAY DEĞİL"

Arda Turan ile ilgili ise; Arda dünyaya mal olmuş oyuncumuzdur. Kişiselleştirmemek için ben olaylara girmek istemiyorum. Abdurrahim Albayrak’ın ve kimsenin bugün devreye girmeye ihtiyaç yok. Teknik direktör ile oyuncusunun arasına girmek gibi bir şey söylemek yanlıştır. Öyle bir şey söz konusu değildir. Biz bir takımız. Bu takım içerisinde olaylar çözülür. Çözülmeyecek bir olay da değil. Bir olay, bir sorun, bir problem yok çünkü. Bunu da ortaya koyalım. Bundan sonra daha iyi günlere gideceğiz.

"Terim'e TFF bonusu" haberi, 12 Ekim 2016 tarihinde yazılmıştır. 12 Ekim 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Terim'e TFF bonusu haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Terim'e TFF bonusu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:15 Elden kira ödemeyin! dikkat sizin de başınız yanabilir
  2. 16:12 Besiciler çoban bulamamaktan dertli: 40 bin lira maaş veriyoruz ama istemiyorlar!
  3. 16:05 Türk mühendisler bunu da yaptı! Avrupa'da hizmete başladı
  4. 16:02 Hyundai'den Elektrikli Yarış Otomobili: motor sporlarının geleceğini şarj ediyor!
  5. 15:59 Deniz Tekin'in yeni mesleği herkesi şaşırttı: Müziği bıraktı
  6. 15:57 Türkiye'yi eve kapatacak kötü günler kapıda! Bilim insanları korkutan açıklamayı yaptı
  7. 15:51 YSK, olağanüstü itirazlara ilişkin 20 yeni kararını açıkladı
  8. 15:37 Fenerbahçe’de, Olympiakos maçına hazırlandı!
  9. 14:46 Ahmet Tatlıses Babası İbrahim Tatlıses'e Kin Kusan Açıklamalar Yaptı!
  10. 14:38 Hasan Arat'tan Yeni Teknik Direktöre İlişkin Açıklama Yaptı! O Açıklama!
  11. 13:46 Opel’den 474 bin TL’lik indirim! Hem tasarımı hem özellikleri bir harika!
  12. 13:40 Hakan Fidan Katar'a gidiyor
  13. 13:36 Gazze'de son durum: Can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
  14. 13:31 Adana'da Yaz Sıcakları: Geleneksel Karnavalın Altında 39 Derece!
  15. 13:25 BIST 100 Endeksinde dikkat çeken düşüş
  16. 13:23 Tarım Ürünleri Fiyatlarında Mart 2024'te %61,87 Artış: TÜİK Raporu
  17. 13:21 Yüksek Seçim Kurulu kararını verdi: Dört belediye için seçim yenilenecek
  18. 13:20 Artuklu'da Sokak Kedisi Trajedisi: Sürücü Kaçtı, Hayvanseverler Tepkili
  19. 13:14 Kızılcık Şerbeti'nde yer yerinden oynayacak: Nursema, Umut'un ihanetine tanık olacak
  20. 13:12 Körfez Ülkelerinde Şiddetli Yağışlar ve Seller: Umman'da 18 Kişi Hayatını Kaybetti
Spor Haberleri