Yandaşlar arasında Ertuğrul Özkök kavgası: İbişler

Yandaşlar arasında Ertuğrul Özkök kavgası: İbişler

Yandaşlar arasında Ertuğrul Özkök kavgası: İ... AKP’ye yakın Yeni şafak gazetesi yazarı Salih Tuna, AKP’ye yakın Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren’e “Necip Fazıl adına ödül veren bir gazetenin saygıdeğer bir köşe yazarı her şeyden evvel, Necip Fazıl vurgusu yaparken...

AKP’ye yakın Yeni şafak gazetesi yazarı Salih Tuna, AKP’ye yakın Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren’e “Necip Fazıl adına ödül veren bir gazetenin saygıdeğer bir köşe yazarı her şeyden evvel, Necip Fazıl vurgusu yaparken daha özenli olmalı değil mi?'' sözleriyle yüklendi.

Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, 23 Haziran 2016’da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik açık mektup yayımlayarak eğitim konusunda bir hamle için “liderlik'' yapması önermişti.

“Akil İnsanlar'' formülünü hatırlatan Taşgetiren, “Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Aziz Sancar, İbrahim Betil, Ali Nesin, Taha Akyol, Ertuğrul Özkök, Ömer Dinçer, TÜSİAD, MÜSİAD... Güler Sabancı, Avni Çelik... Mustafa Ruhi Şirin... Aydın Doğan, Ethem Sancak, Ahmet Albayrak...'' isimlerini önermişti.

7 Temmuz 2016’da kaleme aldığı “Bir kere daha eğitim için milli liderlik'' başlıklı yazısında ise Taşgetiren, Akşam gazetesinden Murat Kelkitlioğlu ile Sabah gazetesinden Melih Altınok’tan eleştiriler geldiğine yer vermişti. Taşgetiren bu yazısında da eğitim konusunda daha önce ifade ettiği görüşlerini sürdürdü.

ERTUĞRUL ÖZKÖK’TEN TEŞEKKÜR

Ertuğrul Özkök de dünkü yazısında Ahmet Taşgetiren’e teşekkür edip Aydın Doğan ile birlikte eğitim seferberliğinde yer alabileceklerini ifade etmişti.  

Ahmet Taşgetiren ise dünkü “Bize düşman lazım!'' başlıklı yazısında AKP’li kalemlere sitem etti. “Ben Cumhurbaşkanı’na ''Eğitim için geniş yelpazeli bir heyet oluşturun’ derken hata etmişim. Hele o heyetin içine Aydın Doğan ve Ertuğrul Özkök’ün isimlerini de yazarken büyük hata yapmışım'' diyen Taşgetiren şöyle devam etti:

“NECİP FAZIL SERENADLARI…''

“Bize düşman lazım düşman. Geç sen o “Sökün sahte su borularını, ev ev merhamet şebekesi döşeyin'' şeklindeki Necip Fazıl serenadlarını... Üstad’ın dün, bugün ve her zaman “Ey düşmanım sen benim ifadem ve hızımsın, gündüz geceye muhtaç bana da sen lazımsın'' mısraları ne güne duruyor?''

SALİH TUNA DA TAŞGETİREN’E YÜKLENDİ

Yeni şafak gazetesi yazarı Salih Tuna da bugünkü yazısında Ahmet Taşgetiren’e yüklendi. “Necip Fazıl adına ödül veren bir gazetenin saygıdeğer bir köşe yazarı her şeyden evvel, Necip Fazıl vurgusu yaparken daha özenli olmalı değil mi?'' diyerek Taşgetiren’i işaret eden Salih Tuna şöyle devam etti:

“Necip Fazıl'ın, ''Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın; / Gündüz geceye muhtaç, bana da sen lazımsın!..’ dizesiyle onca yıl aradan sonra hesaplaşmak isteniyorsa, o başka tabii. O vakit de daha açık sözlü olmak icap eder. Niyet buysa ve konu da, Aydın Doğan'lı, Ertuğrul Özkök'lü eğitim seferberliğiyse, Necip Fazıl'ın ''Gençliğe Hitabe’sindeki, ''dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, evinin, kininin, öcünün davacısı bir gençlik’ ifadesi daha efektif olabilir. Hem ibişlerin çok daha fazla dikkatini çeker, hem de ''The Cemaat’in ipliğini pazara çıkartan Hüseyin Gülerce'ye saldıranlardan alınan iltifatlar artarak devam eder.

"Yandaşlar arasında Ertuğrul Özkök kavgası: İbişler" haberi, 11 Temmuz 2016 tarihinde yazılmıştır. 11 Temmuz 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Yandaşlar arasında Ertuğrul Özkök kavgası: İbişler haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yandaşlar arasında Ertuğrul Özkök kavgası: İbişler 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:30 Maryland'deki Köprü Faciası: 60 Milyon Dolarlık Kurtarma Çabaları Devam Ediyor
  2. 14:26 Bayraktar: Üretici ve Market Arasındaki Fiyat Farklarına Dikkat Çekiyor
  3. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  4. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  5. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
  6. 14:01 Tacikistan'dan Rusya'daki Konser Salonu Saldırısıyla İlgili 9 Şüpheli Gözaltına Alındı
  7. 13:57 Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Şehitler İçin Vefa Hareketinde
  8. 13:54 Özel Okul Ücretleri Dudak Uçuklatıyor! 1 Milyon Liraya Ulaştı!
  9. 13:52 İEKKK Toplantısında Tunç Soyer'e Veda: "Yola Devam Ediyorum"
  10. 13:50 CHP'den İYİ Parti'ye Sert Tepki: "Kölelik İddialarına Karşı Duruş"
  11. 13:48 Bursa'da Metrobüs Projesi İçin Ön Sipariş Verildi: Mustafa Bozbey'in İncelemeleri
  12. 13:45 Çalışma Bakanı Işıkhan: "31 Mart'ta Yeni Bir Dönem Başlayacak"
  13. 13:45 Süper Lig 31. Hafta Hakemleri Belli Oldu: Öne Çıkan Maçlarda Kimler Düdük Çalacak?
  14. 13:41 Mert Çiller'e Eşine Yönelik Şiddet Davasında Adli Para Cezası Verildi
  15. 13:40 Tacikistan'da Moskova Saldırısıyla İlgili 9 Kişi Tutuklandı!
  16. 13:40 Madagaskar, Kasırga Felaketiyle Sarsıldı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti!
  17. 13:37 Rusya'da Asker Alma Süreci: Sonbaharda 130.000 Yeni Asker Göreve Alındı
  18. 13:29 Borsa günün ilk yarısında yükselirken, o hisseler belli oldu!
  19. 13:28 Dilan Polat ve Nez Demir: Mahkemede Polat'ın Şikayetini Geri Çekmesiyle Dava Sonuçlandı!
  20. 13:21 Tamer Karadağlı: Antalya'daki Tiyatro Binamızın Durumu Utanç Verici!
Otomotiv Haberleri