Yandaştan Bahçeli'ye destek ziyareti!

Yandaştan Bahçeli'ye destek ziyareti!

Yandaştan Bahçeli'ye destek ziyareti! AKP'ye yakınlığı ile bilinen hukuki araştırmalar derneği (HUDER) Genel Başkan'ı Hüseyin Kaya MHP Genel merkezini ziyaret etti. Kaya, ziyaret sonrası sosyal medyadan "Sayın Bahçeli ile hayırlı bir görüşme gerçekleştirdik" şeklinde yazdı.HUDER...

AKP'ye yakınlığı ile bilinen hukuki araştırmalar derneği (HUDER) Genel Başkan'ı Hüseyin Kaya MHP Genel merkezini ziyaret etti. Kaya, ziyaret sonrası sosyal medyadan "Sayın Bahçeli ile hayırlı bir görüşme gerçekleştirdik" şeklinde yazdı.

HUDER Genel Başkanı ve Star Gazetesi yazarı olan Hüseyin Kaya'nın, mahkemenin MHP için kurultaya gitme kararı vermesinin ardından MHP Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşmesi tartışmalara neden oldu.

Ülkücü camiaya yakınlığıyla bilinen Gazete 2023 sitesinin haberine göre, AKP'den ilçe başkanlığı, il Başkan yardımcılığı, milletvekili ve belediye Başkan adaylığı görevlerini yürütmüş olan Kaya'nın Sulh Hukuk mahkemesinin verdiği kurultay kararı sonrası gerçekleşen ziyareti kulisleri hareketlendirdi.

MHP ziyaretini Facebook hesabından Bahçeli ile birlikte çekilmiş fotoğraf eşliğinde duyuran Kaya "Sayın Bahçeli ile hayırlı bir görüşme gerçekleştirdik" mesajını paylaştı. Hüseyin Kaya son günlerde Star Gazetesindeki köşesinde MHP genel Başkan'ı Bahçeliye kongre sürecinde verdiği destekle dikkat çekmişti. Kaya geçtiğimiz günlerde yazdığı 'MHP'de bundan sonra' başlıklı yazısında MHP' nin 50 yıl geçse de iktidar olamayacağını fakat Bahçeli'nin milli bir duruş sergileyerek Cumhurbaşkanlığı ve 1 Kasım seçimlerinde Türkiye'nin önünü açtığını savunmuştu.

AKP'nin başkanlık sistemini de kapsayan yeni anayasa çalışmalarına sunduğu katkıyla da tanınan Hüseyin Kaya'nın, Bahçeli ile hangi konuyu görüştüğü ile ilgili MHP kanadından henüz bir açıklama gelmedi.
Hüseyin Kaya ise, Star gazetesindeki köşesinde konu ile ilgili bir açıklama yaptı:

64707_746x1117.jpg

"YARIM KALMIŞ BİR ZİYARETİ TAMAMLADIK"

Bahçelinin geçirmiş olduğu rahatsızlık üzerine yaklaşık "bir ay önce yarım kalan ziyaretin tamamlanması" için ziyarete gittiğini belirten Kaya, "medyada yer alan Ak Partinin veya Sayın Cumhurbaşkanı'nın hukukçusu veya avukatı olduğuma dair haberlerin gerçekle bir ilgisi yoktur." dedi.

Bahçeli'nin avukatlığını yapacağına dair iddialar ortaya atıldığını da hatırlatan Kaya, bu iddiaları yalanlayarak  "Bu görüşmede MHP’nin veya Sayın Bahçelinin avukatlığını üstlenmeye ilişkin hiçbir görüşme olmamıştır.Hatta görüşme sonrası genel merkezde bulunan MHP’nin avukatı kıymetli meslektaşımız Dr.Av. Hamit Kocabey ağabeyimizle karşılaşıp selamlaşıp musafahadan sonra ayrıldık." ifadelerini kullandı.

64708_600x561.jpg

AKP'DEN ADAY OLMUŞTU!

Hüseyin Kaya, 2004 yılında AKP Çankaya İlçe Başkan Yardımcılığı yapmış, 2007'de ise AKP Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.  2008-2009 yıllarında AKP Ankara İl Disiplin Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüten Kaya, 2011 Genel seçimlerinde de AKP Rize Milletvekili aday adayı oldu.

64709_850x503.jpg

ANAYASA ÇALIŞMALARINA DA KATILMIŞTI

Başkanlık sistemini de içeren Yeni Anayasa'nın hazırlanma ve tanıtma faliyetlerinde aktif rol alan isimlerden olan Kaya, "Türkiye Anayasa Platformu" toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmişti.

"Yandaştan Bahçeli'ye destek ziyareti!" haberi, 14 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 14 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Yandaştan Bahçeli'ye destek ziyareti! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yandaştan Bahçeli'ye destek ziyareti! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Politika Haberleri