Yandaştan Ertuğrul Özkök'e: Dikilmeyi bu kadar arzu ediyorsa dikilsin, işe yarar

Yandaştan Ertuğrul Özkök'e: Dikilmeyi bu kadar arzu ediyorsa dikilsin, işe yarar

Yandaştan Ertuğrul Özkök'e: Dikilmeyi bu kad... 1 Kasım seçimlerinin ardından 'Fabrika ayarlarıma döneceğim' diyerek AKP'ye göz kırpan ve geçtiğimiz günlerde Tayyip Erdoğan'a hitaben 'bizimle de barışın'  mesajı gönderen Ertuğrul Özkök'e yanıt Yeni Şafak yazarı Salih...

1 Kasım seçimlerinin ardından 'Fabrika ayarlarıma döneceğim' diyerek AKP'ye göz kırpan ve geçtiğimiz günlerde Tayyip Erdoğan'a hitaben 'bizimle de barışın'  mesajı gönderen Ertuğrul Özkök'e yanıt Yeni Şafak yazarı Salih Tuna'dan geldi.

Ertuğul Özkök için “dikilmeyi bu kadar arzu ediyorsa, bırakın dikilsin,'' diye yazan Tuna, Özkök'ün 'fırıldak yandaşlardan' daha çok işe yarayacağını da belirterek, Özkök'ün yandaşların bir çoğundan daha 'kullanışlı' olduğunu da  yazdı.

İşte yanaş Salih Tuna'nın Özkök'le dalga geçtiği yazısındaki o bölüm:

Son günlerde bu vicdanın sahipleri orda burda, “madem dışarıda barış yapıyorsunuz, bizimle de yapın'' demeye başladılar.

Sizin anlayacağınız, “ülkenin dikişlerini yıpratan konuşmalar'' yüzünden çok örselenmiş, çok yıpratılmışlar; artık “dikilmek'' istiyorlar.

Bunlardan biri ve en heveslisi (asla pes etmem diyor) Ertuğrul Beyciğim.

Bunun üzerine bu köşede açık seçik şekilde, “dikilmeyi bu kadar arzu ediyorsa, bırakın dikilsin,'' dedim. ( AKP'li fırıldaklardan daha çok işe yarayacağına da kalıbımı basarım.)

Gel gör ki, ben onun “dikilme'' arzusuna omuz verirken, o benim veda etmemi bekliyormuş,

“Ertuğrul sen bir sus, o zaman veda edeceğim'' diye yazmışım da o da 4 gün boyunca yazmamış da, lakin ben hala veda etmemişim…(İroni denemesinde bulunma dedim, diye kendini kanıtlamak istercesine, baştan sona kıvranmış durmuş. Tamam, Ertuğrul Beyciğim ironi yapabiliyorsun, ama sen yine de yapma.)

Diyor ki: “Gazetenin yazarı Salih Tuna, 'Erdoğan'dan fazla Erdoğancılara' ve 'Şarlatan AKP'lilere' kızarak bir veda yazısı yazar…''

Külliyen yalan. Yazı arşivde, bir daha baksın, öyle mi? Boşuna demiyorum, okuduğunu anlamıyor diye. (O yazıyı anladığı gün ben ses mes beklemeden yazmayı bırakacağım, hadi bakalım.)

O değil de, ben bu adama o kadar yazı yaktım; yahu “Ertuğrul Beyciğim şiiri'' (31 Aralık 2009, Yeni Şafak) bile yazdım. Taştan ses var, ondan yoktu. Şimdi ne değişti de yazılarını bana teksif eder oldu?

Veda etmemi mi bekliyordu yoksa Fehmi Bey'i mi kıskandı?

Geçenlerde Fehmi Bey hakkında peş peşe yazdığım yazıların birinde, “yazı yazma ama maaşını almaya devam et'' teklifini kabul etmeyen Fehmi Bey'in yerinde Ertuğrul Beyciğim olsaydı bu teklifi kabul eder, anında tatillere akardı, demiştim.

Daha önceleri hiçbir yazıma cevap vermeyen Ertuğrul Beyciğim bu sefer şappadak ses vermiş; kendisini çok iyi tanıdığımı, böylesi teklifi anında kabul edeceğini dercetmişti.

“Kıskandı'' dediğim de bu işte; yani, “onu yazma beni yaz'' durumu.

Şayet böyleyse biraz daha kıskansın.

Hazır bulmuşken kaybetmek istemem. Ayrılmadan evvel hiç değilse nefsimi köreltmiş olurum, fena mı?

O halde, “MHP yönetimi Akşener'in önünü kesebilir, ama hiç tavsiye etmem'' diyen Fehmi Bey'e bi güzel değineyim de kıskanmaya devam etsin.

Her şeyden evvel şunu söyleyeyim: Fehmi Bey'in tavsiyelerine uymayanın kazandığı tecrübeyle sabittir.

AK Parti'ye de CHP'yle koalisyon kurun, sakın erken genel seçime girmeyin, 7 Haziran seçim sonuçlarını da ararsınız, demişti; sonucu biliyorsunuz.

Fehmi Bey söz konusu yazısında, Akşener'in önünün kesilmek istenmesinin işe yaramayacağını söylemek için, “Tayyip Erdoğan'ın önü kesilmek istendi de ne oldu?'' argümanını öne sürüyor.

Gözden kaçırdığı veya gözden kaçırmak istediği şu: Akşener formülüyle de önü kesilmek istenen yine Erdoğan, başkası değil.

Sayın Erdoğan da maşallah, mülâanecilerin olanca bedduasına, “kalp krizi geçirdi'' şeklideki tezvirlerine rağmen Messi'yle maça çıkacak kadar diri ve zinde.

Paralel yapının direktifleri doğrultusunda Akşener bu saatten sonra paralel yapıya sabah akşam çaksa, Sarıgül de iddia edildiği gibi yanına katılsa, Fehmi Bey'ler de omuzlasa, AK Parti'ye dikilenler de sökülüp bu oluşuma katılsa, özgül ağırlıklı abiler, ve “üst akıl da nerden çıktı'' diyen bilumum fırıldaklar da eklense boş.

Ne diyordu Necip Fazıl: “Beni Allah tutmuş, kim eder azat?..''

Erdoğan da bu şiiri bir başka güzel okuyor!

"Yandaştan Ertuğrul Özkök'e: Dikilmeyi bu kadar arzu ediyorsa dikilsin, işe yarar" haberi, 13 Temmuz 2016 tarihinde yazılmıştır. 13 Temmuz 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Yandaştan Ertuğrul Özkök'e: Dikilmeyi bu kadar arzu ediyorsa dikilsin, işe yarar haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yandaştan Ertuğrul Özkök'e: Dikilmeyi bu kadar arzu ediyorsa dikilsin, işe yarar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:10 Temmuz'da Memur ve Emeklilere Maaş Zammı Şoku!
  2. 22:01 Korhan Berzeg 10 aydır aranıyordu: Kemik parçaları ve kıyafetleri bulundu!
  3. 22:01 Bakan Uraloğlu X açıklaması yaptı: "Kanuni düzenleme gerekecek"
  4. 21:39 Özgür Özel, Erdoğan'la TBMM'deki görüşmesini şu şekilde anlattı!
  5. 21:21 İçkili Araç Kullanma Davasında, Alkol Üreten Vücuda Sahip Kişi Hakkında Karar Verildi!
  6. 21:06 Koç Holding'den Uyarı: Sahte Hesaplar ve Web Siteleri!
  7. 20:56 İflas Dalgası Sürüyor: Türkiye'nin İki Dev Şirketi Daha Battı!
  8. 20:47 Tüm Tazminatı Almak İçin Yeni Bir Yöntem Geliyor! İstifa Edenler Dikkat!
  9. 20:46 Güneş sisteminde dokuzuncu gezegen bulunmuş olabilir!
  10. 20:38 Moda Devi Krizde! Firma İflas Etti ve 100'den Fazla Mağazasını Kapatmayı Planlıyor!
  11. 20:33 ASELSAN'ın Yeni Silahı "Ejderha"! Uzaktan Durma Yeteneğiyle Herkesi Şaşırtıyor!
  12. 20:28 Sigortadan ödeme alabilmek için gerçekleştirdikleri yöntemler tüyler ürpertici!
  13. 20:26 Boğaziçi Üniversitesi'nde Tarihi Bir Durum: İlk Seçilmiş Rektör Okula Alınmadı!
  14. 20:23 Bakan Güler'den Irak İşbirliği ve Savunma Güncellemeleri: Ortak Harekat Merkezi ve F-16 Süreci
  15. 20:21 Apple, Çin Pazarında Zorlu Bir Döneme Giriyor!
  16. 20:20 Uzayda o tehlikelerden koruyor: Akrep derisinden üretiliyor ve Türk yapımı!
  17. 20:14 Trafik sigortasında yeni bir dönem başlıyor!
  18. 20:06 Milli Eğitim Bakanı, öğretmen atamalarıyla ilgili kesin bir rakam verdi
  19. 19:59 Yıllar sonra altın fiyatlarında bir ilk yaşandı!
  20. 19:55 Bademli Magnum dondurmalarının iki ülkede de geri çağrılmasına karar verildi
Otomotiv Haberleri