Zorlu maç bu akşam

Zorlu maç bu akşam

Zorlu maç bu akşam Sarı-kırmızılılar finalde Rus ekip Dinamo Krasnodar ile  29 Mart Salı (bu akşam) günü İstanbul'da, 2 Nisan Cumartesi günü de deplasmanda karşı karşıya gelecek.Güneyligil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında...

Sarı-kırmızılılar finalde Rus ekip Dinamo Krasnodar ile  29 Mart Salı (bu akşam) günü İstanbul'da, 2 Nisan Cumartesi günü de deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Güneyligil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında koydukları iki hedefi de yakaladıklarına değinerek, "CEV Kupası'nda finale çıkmak bizim için çok önemliydi. Genç kadromuza göre iddialı bir hedefti. Bunu başardığımız için çok mutluyuz." dedi. 

Hedeflerinin finale çıkmakla bitmediğini belirten Güneyligil, "Sürekli bir basamak üstünü istiyoruz. Onun için finalde de kazanmayı istiyoruz. Ligde de ilk 4 içinde yer aldık. Böylece sezon başında koyduğumuz iki hedefi de yakalamış olduk. Şu anki hedefimiz CEV Kupası'nı almak ve play-off'u ilk 3 içinde bitirerek, gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek." ifadelerini kullandı.

Ataman Güneyligil, 2 Nisan'da deplasmanda yapılacak rövanş maçından kupayla dönmek istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Umarım Rusya'dan kupayı alır, döneriz. Bu, röportajlarda 'alacağız, geleceğiz' demek kadar kolay değil. Çıkıp savaşmak lazım. Takımımın sezon başından beri yaptığı şey, savaşmak. Bunu yine yaparsak kupayı alırız. Bunun için elimizden geleni sahaya yansıtacağız. Kupayı da kazanacağımıza inanıyoruz. Hiçbir maç için önceden yorum yapamıyorsunuz. Formanızın, armanızın kıymetini bildiğinizi sahada terinizle göstermek lazım. Şimdiye kadar gösterdiğimizi düşünüyorum."

Ataman Güneyligil, CEV Kupası'nda finale çıkana kadar önemli takımlar karşısında iyi performans gösterdiklerini dile getirdi.

Finalde karşılaşacakları Dinamo Krasnodar'ın çok güçlü bir takım olduğunu vurgulayan sarı-kırmızılı takımın başantrenörü, şöyle konuştu:

"Son iki maçta karşılaştığımız Polonya temsilcisi Impel Wroclaw ile Almanya'nın Schweriner takımı çok güçlü ekiplerdi. Genç bir takımla sahada zevk alarak oynadık. Önemli takımları, önemli oyunlarla yendik. Finalde karşılaşacağımız Dinamo Krasnodar da çok güçlü bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etseler, Dörtlü Final'e kalabilecek derecede önemli bir takım. Finallerde her zaman favori olanlar, güçlü olanlar kazanmaz. Bunu futbol takımımızla UEFA Kupası finalinde Arsenal karşısında, UEFA Süper Kupa'da Real Madrid karşısında gösterdik. Final maçlarının atmosferleri her zaman farklı olur. Kim maça daha iyi hazırlanırsa, kupayı o alır."

Oyuncularının final maçlarının öneminin farkında olduğunu bildiren Güneyligil, "Arkadaşlarımızın hepsini çok önceden, altyapılardan beri tanıyorum. Onların bir araya gelip, işlerine konsantre olduklarında neler yapabileceklerini çok iyi biliyordum. Onun için bu hedefleri koydum. Final zaten başlı başına bir motivasyon kaynağı. Ekstra motivasyona ihtiyaçları olacağını zannetmiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

"Zorlu maç bu akşam" haberi, 29 Mart 2016 tarihinde yazılmıştır. 29 Mart 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Zorlu maç bu akşam haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Zorlu maç bu akşam 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:29 Hırvatistan'da genel seçimleri Hırvat Demokrat Birliği'nin (HDZ) kazandığı bildirildi
  2. 03:27 CHP, 20-21 Nisan tarihlerinde bir "Yerel Yönetimler Çalıştayı" düzenliyor
  3. 03:23 Avrupa Birliği, İran'a yaptırımların genişletilmesi kararı aldı
  4. 03:03 Google'dan daha fazla çalışanı işten çıkarma kararı geldi
  5. 02:42 Bu testi 45 saniyeden kısa sürede çözen %10'luk kişiden biri misiniz?
  6. 02:39 Faydalarıyla sosyal medyayı sallayan biberiye suyu nasıl yapılır?
  7. 02:37 Bu 8 burca asla sırrınızı vermeyin!
  8. 02:34 Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi
  9. 02:23 İliç'teki maden kazası için oluşturulan komisyonun üyeleri belirlendi
  10. 01:59 Kredi kartı sıkılaşması risk doğuruyor
  11. 00:58 AB zirvesinin Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisinde, Kıbrıs konusuna vurgu yapıldı
  12. 00:51 Ukrayna yetkilileri, Çernigiv'e yönelik saldırıda 14 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi
  13. 00:48 Fahrettin Altun açıkladı: "200'ü aşkın İsrail kaynaklı dezenformasyonu ifşa ettik"
  14. 00:20 Hollanda milletvekilleri, Kavala ve Demirtaş hakkındaki yönergeyi kabul etti
  15. 00:20 Seçimin acısı çıkmaya başladı: Ücretsizdi ama artık yüzde 25 zamlı!
  16. 00:19 AB, İsrail'e Gazze'ye insani yardım girişlerine izin verme çağrısı yapıyor
  17. 00:16 İsrailli Bakan Ben-Gvir'in tartışmalı önerisi: "Filistinlilere Ölüm Cezası Verilsin”
  18. 00:14 Fenerbahçe, Olympiakos'u Ağırlıyor: UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final Rövanşı
  19. 00:10 Muğla'nın Menteşe İlçesinde 3.9 Büyüklüğünde Deprem
  20. 00:06 New York Borsası'nın düşüşü sürüyor
Spor Haberleri