Artık tank gibi! TOGG araçları zırhlandı... 45 kalibreye kadar dayanıklı!

Artık tank gibi! TOGG araçları zırhlandı... 45 kalibreye kadar dayanıklı!

Artık tank gibi! TOGG araçları zırhlandı... ... Ankara'da araç zırhlama işiyle meşgul olan bir usta, yerli elektrikli otomobilimiz Togg'u da güçlendirdi. Tam elektrikli otomobile zırh uygulama işlemini ilk kez Togg ile gerçekleştiren usta, aracın 45 kalibreye kadar dayanıklı olduğunu belirtti...

Ankara'da araç zırhlama işiyle uğraşan İsmail Eşsiz, yerli elektrikli otomobilimiz Togg'a BR4 seviyesinde zırhlama işlemi uyguladı. Ostim Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir firmada gerçekleştirilen bu işlemle ilgili Eşsiz, AA muhabirine bilgi verdi.

Eşsiz, araçlara istenilen koruma seviyesine göre içten zırhlama yaptıklarını ve uyguladıkları geliştirilmiş gizli zırhlama sistemi sayesinde arabaların her türlü zemin ve iklim koşulunda sorunsuz bir şekilde kullanılabildiğini ve performansının neredeyse hiçbir kayba uğramadığını belirtti.

Daha önce hibrit araçları zırhladığını söyleyen Eşsiz, tam elektrikli otomobil olan Togg'a ilk kez zırh uyguladıklarını ifade etti.

Togg'un BR4 seviyesinde zırhlandığını belirten Eşsiz, bu zırhın tabanca mermilerine karşı direnç gösterdiğini ve sadece mermi tehditlerine değil, aracın ana hatları komple zırh çeliğinden yapıldığı için güvenlik sağladığını açıkladı.

Elektrikli araçlarda ekipmanların ağırlığının menzili etkilediğine dikkat çeken Eşsiz, Togg'un ağırlığının üzerine yaklaşık 210 kilogramlık bir yük bindiğini söyledi.

Zırhlama işlemi öncesi ve sonrasında aracı tam şarjla test ettiklerini belirten Eşsiz, işlem sonrasında 20 km'lik bir menzil kaybı tespit ettiklerini ifade etti. Ayrıca, camların 22 mm kalınlığında olduğunu ve otomobilin dış aksamlarında görünen bütün parçaların zırhlarının BR4 seviyesinde olduğunu açıkladı.

Kapı içlerinde aramid panellerin kullanıldığını belirten Eşsiz, bu sayede hafif ve dayanıklı bir zırh katmanı oluşturduklarını söyledi. Eşsiz, Togg'u zırhlamanın kendilerini heyecanlandırdığını ve milli otomobilin zırhlanmasından büyük keyif aldıklarını dile getirdi.

Togg'un zırhlanma işleminin 40 gün sürdüğünü ancak bundan sonra 20 günlük sürede tamamlamayı planladıklarını belirten Eşsiz, ayrıca Togg'un lastiklerini değiştirdiklerini ve 'run flat' teknolojisine sahip lastikler kullandıklarını ifade etti. Bu teknoloji sayesinde lastiklerin patlaması durumunda dahi belirli bir hızla uzak mesafelere gidilebileceğini belirtti

"Artık tank gibi! TOGG araçları zırhlandı... 45 kalibreye kadar dayanıklı!" haberi, 30 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 30 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Artık tank gibi! TOGG araçları zırhlandı... 45 kalibreye kadar dayanıklı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Artık tank gibi! TOGG araçları zırhlandı... 45 kalibreye kadar dayanıklı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 22 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(1) Yorum
SON HABERLER
  1. 02:20 Bayat ekmek bakın ne işe yarıyor: İşte yapılabilecekler!
  2. 02:16 ATM'lerde yeni dönem: Bu paraları kabul etmeyecek!
  3. 02:14 Türkiye kırmızı ve beyaz et tüketiminde Avrupa sonuncusu oldu
  4. 02:12 Emeklilere müjde var: İndirimin başladığını yetkililer duyurdu
  5. 02:11 Yargıtay’dan sınırlama geldi: Haftada 4 saat bunu yapmayan yandı!
  6. 02:08 Topuklu ayakkabıların yenilikçi tasarımı sosyal medyada viral oldu
  7. 02:06 Bu tür kulaklıklar kulak sağlığınızı bozabilir!
  8. 02:04 Halka arz rüzgarı duruluyor mu?
  9. 02:03 Konut satışları durdu, GYF’lere talep arttı!
  10. 02:01 Schengen vizesine başvuru açıklandı: 6 milyar TL ödeme yapılmış
  11. 01:48 Galatasaray'da 6 milyon euroluk bir ayrılık yaşanıyor! Eyüpspor'a transfer oluyor
  12. 01:42 Blinken ifadesini verdi: "Yakalama kararı başvurusu Gazze'de ateşkesi zorlaştırır"
  13. 01:42 Stefan Kuntz'un A Milli Takım'dan ayrılmasının ardından resmen duyurulan yeni işi herkesi şaşırttı!
  14. 01:30 Belediyeden yeni doğan bebeklere ilk altın! Başvurular bugün açıldı
  15. 01:29 Özel Bahçeli'yi zora sokacak 4 Sinan Ateş sorusu yöneltti
  16. 01:29 Davutoğlu Erdoğan'a konuştu: "Kayıt dışı siyayete mi teslim mi olacak?"
  17. 01:22 İlişkilerde hata ustası olan işte o 3 burç!
  18. 01:19 Dismorfofobi nedir ve belirtileri nelerdir?
  19. 01:15 Türklerin dış yatırımı 5.7 milyar doları buldu
  20. 01:14 Ons altın 3 bin dolar oluyor!
Ekonomi Haberleri