Bahçeli, İmamoğlu hakkındaki planını açıkladı!

Bahçeli, İmamoğlu hakkındaki planını açıkladı!

Bahçeli, İmamoğlu hakkındaki planını açıkladı! 23 Haziran'da ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmmaoğlu'nun büyük zaferi sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli...

23 Haziran'da ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmmaoğlu'nun büyük zaferi sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İmamoğlu’nun bütün tasarruflarını yakinen takip edecek, gerekli, notları alacağız"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün gerçekleştirmediği partisinin grup toplantısını bugün gerçekleştiriyor. Kendisini mitil konusunda eleştirenlere sert yanıt veren Bahçeli, "Malum isimler mitilimizi duyunca militanlaştıkça militanlaştılar. Zavallılar nereden bilsin mitili, onların tutuşmuş çoktan fitili" diye konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

"23 Haziran İBB başkanı seçimi süresince neye inanıyorsak, neyi doğu buluyorsak ülkemiz için neyin hayırlı olduğunu düşünüyorsak tavrımızı buna göre belirledik. Tarafımız belli, tarzımız bilinmekteydi. Cumhur ne diyorsa ona kulak verdik, onun yanında durduk.

Hiç kimse samanlıkta iğne aramasın. Hiç kimse çalı dili yoklamasın, keçeyi suya atmasın, orasını burasını oynatmasın. Herkes dilinin ayarına dikkat etsin. Aklına geleni işleyip ağacı taşlamaya kalkmasın. Bir kümeste yemlenip diğer kümese yumurtlayanlarla işimiz olmaz.

Malum isimler mitilimizi duyunca militanlaştıkça militanlaştılar. Zavallılar nereden bilsin mitili, onların tutuşmuş çoktan fitili. İstanbul'a gelmediğimizi uyduranlar, bir gece kalıp döndüğümüzü söyleyenler, ortalıkta yoktunuz diye gerçekleri çarpıtanlar iyi görünümlü kötülerdir. Bunlar ne laftan anlarlar, ne de baktıklarını görürler.

Bir bayan gazeteci de terörist başının 18 Haziran 2019'da kaleme aldığı mektuptan önce haberim olduğunu iddia edecek kadar gönlünü alçalmaya teslim etmiştir.

HDP Kandil'in siyasi aparatıdır. Ha HDP ha Kandil bunların arasında fark yoktur. CHP'nin İBB başkan adayına detsek mesajlarına terörist başı tarafından destek görmemiştir.

PKK, HDP ve İmralı arasındaki güç savaşı bizi bağlamayacaktır. Ne ibret verici bir gerçektir ki terörist başını mektubuna ne CHP'den ne İP'ten tek bir yanıt gelmemiştir.

Sözlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Bu açıklamamızı çarpıtarak terörist başının mektubuna destek verdiğimizi söylemek ayıptır.

Terörist başının mektubundan medet umanlar namerttir.

Terörist başına milli ve yerli bir özellik addetmek cinayettir. İmralı'nın yolunu gözleyenler bize ne anlatıyorlar! Hainleri dağlarda, kırlarda, çiçek böcek toplayanlar olarak tasvir edenler bize söylemek istiyorlar! Terörist başının mektubundan haberimiz olduğunu söyleyenler neredeydi; kalemden mi tutuyorlardı, tepeden mi bakıyorlardı?

Bahçeli'den Akşener'e: Sen postu nereye serdin, kimlere yoldaş oldun?

İstanbul seçiminde HDP ile yanak yanağa, PKK ile kucak kucağa siyasi propaganda yapanlara hiçbir ses gelmez. Buna karşın MHP bir şey söylemeye görsün alayı harekete geçer. İşte saptırma böyle bir şeydir. Partimizi küçük ortak diye küçümseyen hanımefendi acaba sen postu nereye serdin, kimlere yoldaş oldun?

23 Haziran İBB seçimi yapılmış nihayetinde milli iradenin tercihi belli olmuştur. Böylelikle Türkiye seçim bahsini kapatmıştır. Önümüzde seçimsiz geçecek 4 yıl vardır. İBB başkanı seçim sonucuna saygımız sonsuzdur. 23 Haziran seçim sonucunun ülkemizi, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca İstanbul’da insanüstü çalışan kardeşlerimi de tebrik ediyorum."

Sayın Cumhurbaşkanımızı, AKP’li kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Ne mutlu bize ki Türk demokrasisi güçlü vasfını göstermiştir. Hakikaten de kazanan Türkiye olmuştur. Ülkemiz adına yapılan kara kampanyalar 23 Haziran’da buruşturulup atılmıştır. Hakkımızı alacaksak demokratik adap sınırlarında kalarak irademizi göstermeliyiz. Demokrasinin hakimiyeti, hukukun üstünlüğü, fertlerin bir ve eşit haklara sahip olması Türkiye’nin milli stratejik gücüdür. Bu gücümüze güç katarak karşımızdaki sorunları birer birer çözüme kavuşturmalıyız. Türkiye 23 Haziran’da bir demokrasi dersi vermiştir. Ama İstanbul ehline emanet edilmemiştir. Bunun sonuçlarınızı da ileride görmemiz kuvvetle muhtemeldir. İmamoğlu’nun ne yapıp yapmadığı kısa sürede belli olacaktır İmamoğlu’nun bütün tasarruflarını yakinen takip edecek, gerekli, notları alacağız.

Pençe harekatını yapan Türkiye sosyal medyadaki ahlaksızlıkları da ortadan kaldırmalıdır.

İstanbul Türk milletininidir. İstanbul 566 yıllık fetih namusudur. 23 Haziran sonuçlarını yanlışa yorup şımaranlar hak ettiklerini mutlaka bulacaklar. Galip HDP olmuş diyen köksüzler, hem kazandık hem de kazandırdık diyen kimliksizler İstanbul seçiminin belirleyeni HDP olmuştur diyen temelsizler, bölücülüğünüzün her şey çok güzle olacak sözüyle örtüldüğünü görmeniz kaçınılmazdır.

(Canan Kaftancıoğlu'na tepki) Videomuzu geri sararak İzmir marşını kullanarak alaya alanlar bilmelidir ki kırdıkları cevizler günü geldiklerinde boğazlarına duracaktır.

İnanırsak başarırız irademizi korursak 2023’te yeni bir Türk mucizesine imza atarız.

Geleceğin gücü TC’dir. Dünya üzerinde gelecekteki beşeri kuvvet büyük Türk milleti olacaktır. Bir devletin üç temel niteliği vardır; ülkesi, milleti ve egemenlik hakları. Bu üç unsurdan herhangi biri olmaması durumunda devlet olmak imkansızlıktır. Devleti devlet yapanda adalettir.

Adalet mülkün temelidir. Bir devleti güruh olmaktan çıkaran güç değerler sistemidir. Millet şuuru olmadan devlet şuurunun hayat bulması neredeyse imkânsızlıktır.

ABD’nin S-400 üzerinden ülkemizi tehdit etmesi bir defa devlet olma vasfımıza hürmetsizliktir. Türkiye bir yol ayrımındadır ya bu tehditlere oyun eğecek ya da S-400’leri Temmuz ayı içinde alıp belirlenen vatan topraklarına konuşlandıracağız.

ABD ister beğensin ister beğenmesin S-400’lerin alınması hakikaten bir var oluş meselesine dönüşmüştür. Türk milletinin iradesi üzerinde bir irade tanımamız söz konusu değildir. S-400 Türkiye’nin gelecek milli güvenliği için kullanılacaktır. Türkiye teslim olmamalıdır, taviz vermemelidir.

(ABD'nin İran'a yaptırımlarına tepki) Amerika başkanı iyice pervasızlaşmıştır."

"Bahçeli, İmamoğlu hakkındaki planını açıkladı!" haberi, 26 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Bahçeli, İmamoğlu hakkındaki planını açıkladı! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bahçeli, İmamoğlu hakkındaki planını açıkladı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:37 İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığına adayı oldu!
  2. 17:32 Denizlispor’da sezon kapandı! Bekir Turaç Böke'den Haber!
  3. 17:28 İsrail'den İran'a karşı "diplomatik atak" geldi!
  4. 17:24 Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'ın O Sözlerine Hemen Cevap Geldi!
  5. 17:20 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamalar yaptı! “Hata lüksümüz yok”
  6. 17:12 Trabzonspor'da O Futbolcuyla Yollar Ayrılacak!
  7. 17:10 Et ve Süt Kurumu'ndan Büyük Zam: Yüzde 25 Artış!
  8. 17:03 CHP'den Beştepe'ye: Özgür Özel'den Randevu Talebi
  9. 16:59 Fenerbahçe'de eski yönetici Şekip Mosturoğlu aday oldu!
  10. 16:57 Çernihiv'e Yapılan Hava Saldırısında Ölü Sayısı 18'e Yükseldi
  11. 16:53 AB Liderler Zirvesi: Yatırım ve Rekabet Gücü Gündemde
  12. 16:46 Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Yapılmayacak
  13. 16:40 İbrahim Tatlıses'ten şok sözler; ‘Yok öyle beleşten bir hayat’
  14. 16:32 Uğur Dündar'dan babalık davasıyla ilgili şok sözler!
  15. 16:21 Nafaka Kriz Ahu Yağtu'ya Eski Eşi Cem Yılmaz'dan Sert Uyarı Geldi!
  16. 16:13 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlandı!
  17. 16:04 Japonya'da meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde 11 kişi yaralandı
  18. 16:00 PFA, İsrail Futbol Federasyonu'nun FIFA Üyeliğinin Sonlandırılması İçin Çağrı Yaptı
  19. 15:54 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Son 24 Saatte 71 Ölü: Toplam Can Kaybı 33.970'a Yükseldi
  20. 15:49 Süt Fiyatlarına Yüzde 8.5 Zam: Mayıs Ayında Etkisi Artacak
Politika Haberleri