Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldırın çağrısı!

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldırın çağrısı!

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığın... Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün YSK kararı eleştirilerine ilişkin "Bir arpa boy alınamadı diyenler art niyetlidir" dedi.Bahçeli Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının...

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün YSK kararı eleştirilerine ilişkin "Bir arpa boy alınamadı diyenler art niyetlidir" dedi.

Bahçeli Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması çağrısında bulunarak, "Yargıya çete diyen sözde bir partinin genel başkanı sıfatını taşıyan sana sesleniyorum gel dokunulmazlığın kaldırılması için bir talep ver ilk oyu ben vermezsem namerdim diyorum." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları:

"Türkiye'nin normalleşmeye ihtiyacı vardır. Gerilimler hafifletilmeli, gönüller alınmalıdır. Ramazan günü hepimiz için muhasebe günü olma temennimdir. Karanlık senaryoları alttan alamayız.

Kavgayla zaman kaybedemeyiz. Adaletli şekilde dönüşüp çok ve tok olacağız ya da ağır ağır yok olacağız. Ya bir olup zalimlerin oyununu bozacağız ya da bozguna uğrayacağız. Herkes aklını başına almalıdır. Ne yapacaksak milli bekayı koruyarak yapacağız. Unutulmasın ki birlikte çok daha güçlüyüz. Tekrar aynı hataya düşenler kaybetmeye mahkûm olacaklardır. Duruşumuz milletimiz tarihimizden ilham almıştır. Cani emellere, çürük hedef sahiplerine hep birlikte Türk milletinin kudretini hep beraber göstermeliyiz.

Günlük siyasi kaygıları artık bir kenara bırakmak lazım. Çıkar anlaşmazlıklarından sıyrılmalıyız. Ben merkezli eğilimli merkezlerin yörüngesinden çıkmak acil bir ihtiyaçtır. Gün geçti gerekli dersler çıkarıldı. Unutmayınız ki geleceğini planlayamayan milletlerin hiçbir zaman parlak istikbali olmamıştır.

Çok şükür bugün yeniden bir araya geldik. Türkiye zorlu bir seçim surecinden çıktı. Seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerimizi farklı zeminlerde yaptık. Miletlimizin verdiği mesajları titizlikle inceledik. 31 Mart’ın açık ara kazananı Cumhur İttifakı’dır. Milli kucaklaşmanın adı Cumhur İttifakı olmuştur. MHP saygıya, tebrike değer bir başarıya imza atmıştır.

Türk milleti iradesini göstermiş kararını vermiş konuyu kapatmıştır. Kaldı ki görüşlerimiz de bu yöndedir. 31 Mart’tan hemen sonra ki boyutlu sıcak tartışma ortaya çıkmış ve siyasetin seyirini doğrudan etkilemiştir. İstanbul seçimlerinin akıbeti bit yandayken diğer yanda cumhur ittifakıyla ilgili spekülasyonlar vardır.

YSK halkın hukukun tercümanı olmuştur. İstanbul seçimleri üzerine yapılan tartışmalara son verilmiştir. YSK’nın kararına saygı duyuyor herkesten aynı şeyi bekliyoruz. YSK’nın verdiği kararın darbe olduğun söylemek, hukuk cinayeti işlediler gibi ithamlarda bulunmak kirli bir ağızdır, sakat bir zihniyetin sızlanmasıdır.

Bunlar mayalarına ve mizaçlarına uygun olanı yapmışlardır. Bu kimliksizlere çok görmüyoruz içtikleri süt neyse onun gereğini yapmışlardır. Bunları çok da ciddiye almıyoruz ama böyle olunca azıtıyorlar, sağa sola bulaşmaya başlıyorlar. Zaman zaman bunların gevşeyen vidalarını sıkmak, bozulan ayarlarını yapmak lazımdır. Ne yapalım biz de üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Zannedersiniz Cumhur İttifakı tutmamış sandıkta istediği sonuca ulaşamamış, ne çok müptezelim Cumhur İttifakı’ndan dolayı karın ağrısı bulunuyormuş.

Bunların hepsini tanıyor ve izliyoruz. Sosyal medyayı kucaklayan, gazete sayfalarını karıştıranları mutlaka görürsünüz. Ne var ki anlama özürlüsü olduklarını saklayamazlar. Bunlar günlerce utanmadan sıkılmadan ar damarı çatlamışçasına MHP ile AK Parti arasında bir sorun varmış gibi yazıp çizerler. MHP’nin AK Parti’nin altını oyduğunu hayasızca iddia ettiler.

Cumhur İttifakını kast ederek mezara kadar lafını en azından pazartesiye kadar diye değiştiren zat bunlardan birisidir. Dedikodu hissesi tavan yaptı. Karanlığa saklanıp aydınlığa taşa tuttular. Bu çevreler verimsiz toprak gibidir. Ne ekseniz çürütürler. Gelişmeler karşısında 1 Mayıs 2019’da yazılı basın açıklaması yaparak durduğumuz yeri, Cumhur İttifakı’na bakışımızı kamuoyuyla çok net bir şekilde paylaştık. Fitneciler perişan oldular. Duymayan varsa bir daha söyleyeyim Cumhur İttifakı Türk milletinin tam kendisidir.

Bunlara şerefiniz kadar konusun desek emin olun ki ömürleri boyunca tek kelime edemezler. Fitne fesata bürünmüş inanlar iblisin yüze bürünmüş halidir. Cumhur İttifakı’nın çözülmesini umanlar, bunlar bazen gazeteci olarak karşımıza çıkarlar, bazen eski siyasetçi olarak konuşurlar, kimisi aydın diye çıkarlar. Cumhur’dan haz etmezler hasretlerinden ölüp giderler.

Kula kulluk zalime ortaklık ihanete yardakçılık ne kitabımızda yazar ne de içimizde yaşar. Zillet ittifakın doğrudan ya da dolaylı yoldan hizmet edenler bizi hangi iftiraları attığı mühim değildir. Biz kimin kiminle yürüdüğünü biliyoruz. Biz bunların alayına yeteriz. Cumhur İttifakı olarak hepsinin bileğini bükeriz. MHP’ye ve şahsıma ‘Nereden alıyorlar güçlerini?’ diye soranlara hatırlatırım ki sizin inkâr ettiğiniz yerden alıyoruz yani TBMM’den alıyoruz. Türkiye'yi ekonomik dar boğaza çekmeye çalışanlar tetiktedir.

Biber patlıcan edebiyatıyla işsizlik edebiyatı yapmak çarpıklıktır. Türkiye’nin manevra alanı daraltılmak istenmektedir. Tehdit dalgası büyütülmüştür. S-400 hava saldırı sistemi alacağız diyoruz, alamazsınız bedeli ağır olur diyorlar.

Türk tarihinin hiçbir döneminde soykırım yoktur. 1915 olaylarına soykırım demek tarihi çarpıtmaktır. Terör örgütlerine silah vermeyin, verdiklerinizi de geri alın diyoruz, sanki duvara konuşuyor, suya yazı yazıyoruz. İşlerine gelmediklerinde Türkiye’ye ekonomik alanda yaptırım uyguluyorlar. Demokrasi diyorlar Venezuela darbesine destek veriyorlar. Suriye’de yönetilebilir bir istikrarsızlığı diri tutuyorlar. İttifaktan bahsediyorlar, zulümle ittifaktan da vazgeçmiyorlar.

'ABD TÜRKİYEYE PSİKOLOJİK HARP TAKTİKLERİ UYGULAMAKTADIR'

Terörle mücadelenin bedeli ne olursa olsun dibine kadar sündürülmeli ihanetin kökü kurutulmalıdır. Karşımıza kim çıkıyorsa çıksın hepsine hodri meydan. Cansa can kansa kan, bedelse bedel. Bu millete milli bekaya feda olsun. Bu gelişmeler karşısında ABD ve diğer muasır ülkelerle nasıl müttefik olacağız? Diyaloglarımızı hangi vasıtalarla güçlendireceğiz? ABD ile Türkiye arasındaki ilişkiler tarihin en kötü seviyesinedir. ABD Türkiye’ye psikolojik harp taktikleri uygulamaktadır.

İSTANBUL AÇIKLAMASI

Günlerdir İstanbul seçimlerini konuştuk. İstanbul seçimlerine gölge düştüğü açıktı. Sandık yolsuzluğuyla ilgili deliller YSK’ya sunuldu. Çıkar ortakları İstanbul seçimlerine hile karıştırmışlar. Sandık kurullarının oluşumunda büyük sorun ve şüpheler oluşturmuştur. CHP’liler tehdit edici son kozlarını oynamışlardır. Kızılay’da yürüyemezsiniz diyen CHP’nin çarpık bir grup başkanvekilidir.

'SEVSİNLER SENİN KAPAĞINI'

Sizin indirdiğiniz TC meselesini tekrar oraya asmak mıdır beka meselesi. Konuşmasının bir yerinde İmamoğlu’nun TC ibaresini eklediğini ifade etmiş bunun da bana kapak olduğunu söylemiş. Sevsinler senin kapağını, aferin çok güzle laf ettin, boynuna beraat kararını asarsın artık. Sana çoktan kapak oldu da ya duymadın ya da duyurmadılar, geçmiş olsun. Sayın Kılıçdaroğlu kapak resmini sevinerek alınan kitap gibisin için bomboş. Atı arabanın ardına koşuyorlar Önce TC tabelasını asarlar sonra YPG bize mi saldıracak diye tıkır tıkır karanlık işlere koşarlar.

CHP İstanbul seçimlerine hile karıştırmıştır.

'ABDULLAH GÜL'E: ART NİYETLİ'

Maltepe ve Büyükçekmece’yle ilgili itirazları da reddetmiştir. YSK’nın kararlarına akıllara ziyan ve darbe diyenler asıl cuntacılardır. YSK isimlerini gösterip hedef gösterenler demokrasi hazımsızıdır. İstanbul kanunsuzluğa teslim edilmemiştir. YSK kararları aleyhine başka bir mercie başvurulamayacağı açıktır, bağlayıcıdır. İstanbul seçimlerinde usulsüzlük tespit edilmiştir. Herkes YSK’nın kararına saygı duymalıdır. Bir arpa boy alınamadı diyenler art niyetlidir.

Kılıçdaroğlu'na çağrı: Gel dokunulmazlığın kaldırılması için bir talep ver ilk oyu ben vermezsem namerdim

Yargıya çete diyen sözde bir partinin genel başkanı sıfatını taşıyan sana sesleniyorum gel dokunulmazlığın kaldırılması için bir talep ver ilk oyu ben vermezsem namerdim diyorum.

Soru - Cevap

(367 benzetmesi) Sayın eski cumhurbaşkanı Gül,2ün mesajını okudum. O dönemin başsavcısını aynı çukura girmeleri inandırıcı değildir. 367 tezini ortaya koyup kendi cumhurbaşkanlığını engellemeye çalışan bir zatın görüşünü şimdikiyle ilişkilendirerek iki üzüntü yaşadığını söylemedi doğru değildir. AKP’ye vefasızlık yapıyor ama MHP’nin politikasına da hiç olmazsa saygı duysun.

Böyle bir itiraz söz konusu olmamış. 39’un arasında da çok sayıda Cumhur İttifakı kazanılmıştır. Tartışma Büyükşehir Belediye başkanlığıdır. Mazbatayı erken alıp Atatürk’ün anı defterine imza atanlar da sonucuna katlanacaktır.

"Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldırın çağrısı!" haberi, 08 Mayıs 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldırın çağrısı! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldırın çağrısı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:27 TikTok kullanıcılarına kötü haber!
  2. 23:27 Putin Erdoğan'ın 'Faiz sebep enflasyon sonuç' politikasını eleştirdi
  3. 23:25 İyi bir mikro iklim için neden evde defne yaprağı yakılmalıdır?
  4. 23:25 Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: 15 Mayıs soykırıma karşı Gazze ile dayanışma günü ilan edilsin
  5. 23:24 Şimşek ve Erdoğan'dan Emeklilere Müjde! Zam Oranı Netleşti, Temmuz'da Hesaplara Yatacak!
  6. 23:22 Depresyonun vücut ısıyla bağlantısı olduğu ortaya çıktı
  7. 23:17 BM'den Gazze uyarısı: "Hala kıtlığa doğru gidiyoruz"
  8. 23:14 Beyaz Saray'dan Erdoğan'ın ABD seyahatine dair açıklama geldi: Ziyarete ilişkin program yok
  9. 23:12 Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri artık satışta!
  10. 23:08 Eczacıbaşı'dan Büyük Haber! 546.000.000 TL'lik Dağıtım Tarihi Belli Oldu!
  11. 23:06 Rusya açıkladı: ABD'nin ünlü bankasının hesaplarına el koydu!
  12. 23:04 Zafer Partisi'nde iki istifa geldi
  13. 23:03 Zafer Partisi'nde İki İstifa Haberi!
  14. 23:00 Range Rover'a alternatif olarak şu Jeep modelini alın!
  15. 22:55 İBB Başkanı İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi
  16. 22:31 Beyaz Saray: "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin programlanmış bir şey yok"
  17. 22:24 Beyaz Saray, Erdoğan'ın ABD ziyaretinde Biden ile görüşme olmayacağını açıkladı!
  18. 22:17 Anlaşma açıklandı ve transfer kesinlik kazandı: O isim NOW TV'den Kanal D'ye geçti
  19. 22:17 AKP'den ayrılıp CHP'ye geçti! Özel, kendi rozetini taktı: "Doğru yolu seçtim"
  20. 20:14 Ahmet Davutoğlu: "15 Mayıs soykırıma karşı Gazze ile dayanışma günü ilan edilsin"
Haberleri