Bakırköy'de bir aile daha siyanürle intihar etti! Resmi makamlar art arda açıklama yaptı

Bakırköy'de bir aile daha siyanürle intihar etti! Resmi makamlar art arda açıklama yaptı

Bakırköy'de bir aile daha siyanürle intihar ... Bakırköy'de bir evde biri çocuk 3 kişinin cesedi bulundu. AFAD ekiplerinin dairede yaptığı ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit....

Bakırköy Osmaniye’de bulunan bir dairede 1’i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Kaymakamlık siyanür tespit edildiğini açıklarken, Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, "B.D.’nin internet siteleri üzerinden kayıtdışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandığı, girdiği bunalımın etkisi ile önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiği değerlendirilmiştir" denildi.

Olay yerinde AFAD ekipleri de özel kıyafetle inceleme yaptı. Ölenlerin karı – koca ile çocukları olduğu öğrenildi. Bakırköy Kaymakamlığı, olayla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"15 Kasım 2019 Cuma günü saat 06.45’te 155 Polis İmdat Hattı’na yapılan İlçemiz Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak’ta şüpheli ölüm ihbarı üzerine bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş, (Z.D), (B.D) ve (A.D) isimli biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaşılmıştır. Dairedeki koku nedeniyle AFAD (KBRN) ekipleri sevk edilmiştir. Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup, adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

Osmaniye Mahallesi’nde şüpheli ölüm ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Olayın olduğu sokağı kapatan ekipler, binada bulunanları tahliye etti.

BAŞSAVCILIK’TAN AÇIKLAMA: AŞIRI BORÇLANMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

“15/11/2019 tarihinde saat 06:45 sıralarında 155 Polis İmdat hattına yapılan ihbarda, Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Sokak adreslerindeki ikametgahlarında 3 kişinin cansız olarak bulunduğu bildirilmiştir.

Olayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatılarak ölen kişilerin cesetleri otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na kaldırılmıştır.

Yapılan soruşturma esnasında bu aşamada elde edilen tespitler doğrultusunda; İkametgahında ölü olarak bulunan A.D.’nin babası ve Z.D.’nin eşi konumunda bulunan B.D.’nin Bakırköy İlçesi Kumuycukent’teki işyerinde altın ticaretiyle uğraştığı ve bir takım internet siteleri üzerinden kayıtdışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandığı, girdiği bunalımın etkisi ile önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiği değerlendirilmiştir.

Olay yerinde AFAD ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır.

Soruşturma işlemleri Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir.” denildi.

KOMŞUSU KONUŞTU

Delen ailesinin komşuları Süleyman Alişan, Bahattin Delen için, “Çok iyi bir insandı, çocuğa acıyorum. Komşuluğu ve kendisi dört dörtlüktü. En son 2, 3 gün önce görüşmüştük. Her zaman görüşüyorduk” diye konuştu.

'BÖYLE BİR ŞEY YAPACAĞINI DÜŞÜNMEZDİK'

Mahalle bakkalı Mehmet Çevik, Bahattin Delen’in en son 2 gün önce alışveriş yaptığını ifade ederek, “Bahattin ağabeyi olarak biliyorum. Herhangi bir sıkıntılar olmayan çok temiz bir aileydi. Hâlâ olayın şokundayız. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Kelimeler boğazımıza düğümleniyor. Küçük çocuğu vardı daha okula yeni başlamıştı. En son alışverişini 2 gün önce yapmıştı. Ayak üstü sohbet etmiştik. ‘Çay içelim’ demiştim, ‘daha sonra içeriz’ dedi. Böyle bir şey yapacağını düşünmezdik. Durumu iyiydi, biz öyle biliyorduk” dedi.

AİLE BAKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak birkaç haftadır gündemde yer alan intihar vakaları karşısında derin üzüntü duymaktayız. Ayrıca bu vakaların kamuoyuyla paylaşım biçimleri, durumu daha hassas bir noktaya çekmektedir. Söz konusu olayları ve etkilerini araştırmak üzere Bakanlığımız tarafından bir araştırma komisyonu kuruldu. Araştırmanın sonuçlarını kamuoyuyla detaylı bir rapor hâlinde paylaşacağız.” denildi.

TELEFONUNDA KAYITLI MESAJ ORTAYA ÇIKTI

Baba Bahattin Delen'in telefonunda yapılan incelemede bir yakınına hitaben yazdığı ancak gönderilmeyen mesajda "Önce eşimi ve çocuğumu zehirleyip sonra kendim intihar edeceğim" yazdığı belirlendi.

Öte yandan cenazeler Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınarak, Alibeyköy Gasilhanesi'ne götürüldüi. Cenazelerin yarın öğle namazı sonrası Fatih Camii'nde düzenlenecek cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlanacakları öğrenildi.

"Bakırköy'de bir aile daha siyanürle intihar etti! Resmi makamlar art arda açıklama yaptı" haberi, 15 Kasım 2019 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Bakırköy'de bir aile daha siyanürle intihar etti! Resmi makamlar art arda açıklama yaptı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bakırköy'de bir aile daha siyanürle intihar etti! Resmi makamlar art arda açıklama yaptı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:37 İstanbul'da Restoran ve Kafelerde Yüksek Fiyatlara Karşı Başlatılan Boykot Çağrısı Etkisiz Kaldı
  2. 19:34 Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez
  3. 19:33 Pendik'te Şehit Burak Güneş Parkı'nda Çıkan Yangın Korkuttu: Alevler Çocuk Oyun Gruplarını Sarstı
  4. 19:32 İncirlik Üssü ile ilgili yeni karar alındı
  5. 19:30 Kırklareli'nde TIR ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
  6. 19:29 İsrail'den İran'a misilleme saldırısı iddiası: "İçeriden yapılmış olabilir"
  7. 19:27 Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrası hakaret içeren sözlere soruşturma açıldı
  8. 19:21 Dolmabahçe'de Erdoğan-Haniye görüşmesi yaşandı
  9. 19:13 Uyku Alışkanlıklarının Sağlık Üzerindeki Etkisi: Yapılan Araştırma Sonuçları
  10. 19:06 Everglades Ulusal Parkı'nda Yakalanan Dev Burma Pitonu: Florida'nın Ekolojik Alarmı
  11. 19:03 Fenerbahçe'de Kartal Krizi: Valbuena'dan Sert Eleştiri!
  12. 19:00 Fırında Ekmek Fiyatı 2 Liraya Düştü! Ekonomik Krize Tepki Olarak İndirim!
  13. 18:58 Abbas'tan Sert Tepki: ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'ndeki Filistin Üyeliği Vetosuna Karşı Çıkış
  14. 18:53 Jeopolitik Gerilimler Altını Yükseltti: Uzmanlar Düşüş Bekliyor
  15. 18:32 Beşiktaş'a Flaş Alman Teknik Direktör!
  16. 18:26 İzmir'de Silahlı Kavga: Bir Ölü, İki Kardeş Yakalandı
  17. 18:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri ile görüştü!
  18. 18:21 Ticari Olmayan AB Kargolarına Vergi Oranı Yükseldi: Yeni Düzenleme Detayları
  19. 18:18 Hesaplarınızı kontrol edin: Beklenen destek paraları hesaplara yatmaya başladı!
  20. 18:18 Acil ameliyata alınmıştı: Hasan Can Kaya'dan ilk açıklama geldi
Yaşam Haberleri