Başkan Zeydan Karalar'ın eğitime desteği sürüyor: İyi eğitimle aydınlık yarınlara yürüyeceğiz

Başkan Zeydan Karalar'ın eğitime desteği sürüyor: İyi eğitimle aydınlık yarınlara yürüyeceğiz

Başkan Zeydan Karalar'ın eğitime desteği sür... Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, seçim kampanyasından artırdığı kişisel birikiminin bir bölümünü, eğitime destek olan kuruluşlara bağışlamayı sürdürüyor. Başkan Zeydan Karalar, Güney Eğitim Vakfı’na...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, seçim kampanyasından artırdığı kişisel birikiminin bir bölümünü, eğitime destek olan kuruluşlara bağışlamayı sürdürüyor. Başkan Zeydan Karalar, Güney Eğitim Vakfı’na söz verdiği gibi 20 bin liralık bağışta daha bulundu, şehit aileleri için de kişisel olarak destek vereceğini açıkladı.

Güney Eğitim Vakfı Başkanı Hasan Boğa ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.Başkan Zeydan Karalar ziyarette, Güney Eğitim Vakfı’na daha önce kişisel olarak yaptığı 20 bin liralık yardımın ardından, ikinci 20 bin liralık desteğini aktardı.

EĞİTİMLE AYDINLIK GELECEĞE...

Parayı Güney Eğitim Vakfı Saymanı Cahit İncefikir’e teslim eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eğitimin ülkelerin kaderini nasıl etkileyebileceğine dair görüşlerini paylaştı. Başkan Zeydan Karalar, “Eğitim birülkenin geleceğinin şekillenmesinde, o ülkenin aydınlanmasında en önemli unsur.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, eğitim iyi değerlendirildiğinde, bir ülke çok daha uygar ve gelişmiş hale bürünebilir. Eğitim iyi kullanılmadığında bir ülke çok kötü hale gelebilir, batabilir. O yüzden eğitime çok önem veriyoruz” dedi.

'EĞİTİM ADINA ÇOK İYİ YERLERDE KULLANILACAK'

Güney Eğitim Vakfı’na uzun yıllardır eğitime yaptığı katkılardan dolayı yürekten teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Zeydan Karalar,“Seçim kampanyamızdan kalan, kişisel hesabımdan ayırdığım bir miktar para vardı. Bu paranın bir bölümünü Güney Eğitim Vakfı’na, Türk Eğitim Vakfı’na vebir miktar da şehit ailelerine vermeyi hedefledim.Güney Eğitim Vakfı’na yapmayı planladığım bağışın ikinci bölümü bu. Desteğin eğitim adına çok iyi kullanılacağını biliyorum” diye konuştu.

'ZEYDAN BAŞKANIMIZ HER ZAMANKİ GİBİ SÖZÜNDE DURDU'

Güney Eğitim Vakfı Başkanı Hasan Boğa da, Başkan Zeydan Karalar’ın her zamanki gibi sözünde durduğunu belirtti. Boğa, şunları söyledi: “Güney Eğitim Vakfı 25 yılını dolduran bir vakıf. Üniversitelerde başarılı öğrencilere burs veren bir vakıf. Zeydan Başkanımızın da bize çok büyük katkısı oldu. Adana için,Adanalı gençler için güzel şeyler yapmak istiyoruz.

Eğitim gönüllülerinin destekleriyle var olan bir vakıf. Zeydan Başkanımıza anlamlı desteği için çok teşekkür ediyoruz. Kendisi vakfımıza ikinci kez 20 bin liralık destekte bulunuyor.Böylece 40 bin liralık önemli bir destek almış bulunuyoruz. Var olsun kendileri.” dedi.

"Başkan Zeydan Karalar'ın eğitime desteği sürüyor: İyi eğitimle aydınlık yarınlara yürüyeceğiz" haberi, 11 Mayıs 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Başkan Zeydan Karalar'ın eğitime desteği sürüyor: İyi eğitimle aydınlık yarınlara yürüyeceğiz haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Başkan Zeydan Karalar'ın eğitime desteği sürüyor: İyi eğitimle aydınlık yarınlara yürüyeceğiz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:30 ACER Raporu: Avrupa'da LNG Talebi Artıyor
  2. 17:23 Sağlıklı ve Lezzetli: Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi!
  3. 17:18 Nijerya'daki Hapishane Tahrip Oldu: Kaçaklar Yakalanıyor, Halk Uyarılıyor
  4. 17:09 Almanya'da Pandemi Döneminde Sağlık Harcamaları Yüzde 20 Arttı
  5. 17:05 Macron: Avrupa'nın Güçlenme Mücadelesi Geride Kalıyor, Ölüm Riskiyle Karşı Karşıya
  6. 17:00 İstanbul'da Hafta Sonu Güneşli Hava Bekleniyor
  7. 16:56 Meta'nın WhatsApp İle İlgili İddiaları: İsrail'in Hedef Belirleme Sisteminde Rolü mü Var?
  8. 16:52 Gazze'de Son 24 Saatte İsrail Saldırılarında 43 Filistinli Hayatını Kaybetti
  9. 16:45 Antalya'da Çöl Tozu Taşınımı: Görüş Mesafesi Azaldı
  10. 16:41 Kaspersky'den Telegram Kullanıcılarına Toncoin Dolandırıcılığı Uyarısı
  11. 16:36 Dunsborough'da 160 Balina Karaya Vurdu: 26 Hayvan Kurtarılamadı
  12. 16:35 Adı Fenerbahçe'yle Anılan Milli Yıldızdan Haber Var! 2 Yıllık İmza Atıldı!
  13. 16:10 Ekonomik Kriz Türkiye'de Çocuk İşçiliğini Artırıyor
  14. 16:08 Dikkat Edilmeli! Maske Takma Zorunluluğu Geri Dönebilir!
  15. 16:08 Sergen Yalçın İmzasını Attı! Yeni Takımı Resmen Açıklandı
  16. 16:08 Konut Piyasasında Son Dakika Gelişme! Fiyatlar Neden Düşüyor?
  17. 16:08 Yeşilçam'ın Efsanesi Kaza Geçirdi! Yoğun Bakıma Alındı
  18. 16:03 Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı
  19. 16:00 Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu: Volkan Bayarslan
  20. 15:52 Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Monaco'yu Uzatmada Geçerek Seride 1-0 Öne Geçti
Politika Haberleri