Belle Delphine kimdir?

Belle Delphine kimdir?

Belle Delphine kimdir? 2 Temmuz’da Instagram hesabına yüklediği video ile gündeme gelen takma adıyla Belle Delphine , o günden beri internet aleminin en çok konuşulanlar

Mary-Belle Kirschner, 19 yaşında, Güney Afrika asıllı İngiliz model, cosplay, oyuncu ve aslında bir iş insanı da. 2 Temmuz’da Instagram hesabına yüklediği video ile gündeme gelen takma adıyla Belle Delphine , o günden beri internet aleminin en çok konuşulanları arasında yer almayı başardı bile. Yine sosyal medya deyimiyle bir troll ya da değil, milyonlarca kişinin dikkatini çekmeyi başardığı bir gerçek.

Peki ne oldu da herkes Belle Delphine ’den bahsediyor. Geçmişten günümüze video oyunlarla erkekler ilişkilendirilir. Erkeklere kıyasla kızlar pek oyun oynamaz, oynayanlar da oyun sever erkekler tarafından ilgiyle karşılanır. Tabii bu ilginin “sömürü” noktasına vardığı durumlar da yaşanıyor. Hem de sıklıkla, ama sanırız böyle “troll bir hareketi” ilk kez görüyoruz.

Belle, banyo suyu hamlesinden kısa süre önce, YouTube’a yüklediği “En iyi arkadaşımla tanışın” başlıklı videoda, ölü bir ahtapotla kamera karşısına geçmişti. Yaklaşık 2 milyon kez izlenen bu video, belki de pek çoklarına “Acaba daha garibini yapabilir mi?” sorusunu sordurdu ve cevabını da kısa süre sonra aldılar…

Gamer Girl -ki aslında oyunlarla pek ilgisi yok, amaç ilgi çekebilmek- Belle Delphine, 2 Temmuz’da Instagram hesabında bir paylaşım yaparak, banyo yaptığı suyu küçük kavanozlara doldurarak oyuncu erkekler için satışa sunduğunu duyurdu. “İçmek için değildir” ibaresini de ekleyen Delphine, kavanoz başına 30 dolar talep etti ve bu ürün bir gün içinde tükendi. Yine o sıralar 3.5 milyonun üzerinde Instagram takipçisi varken, şimdi ise bu rakam 4.2 milyonu geride bıraktı. Malum video ise 5 milyonun üzerinde izlendi.

Sonrasında bir video daha paylaşan model, gördüğü ilgiden dolayı şaşkın olduğunu, banyo suyunun bu kadar fazla talep alacağını düşünmediğini söyledi ve yakında yenilerini yapıp satışa sunacağını da ekledi. Bu arada, daha yüksek fiyatlara bu suyu Ebay’de satmaya çalışanlar bile var. Bir de, pek çok kişinin bu suyu içtikten sonra hastanelik olduğuna dair pek çok haber çıkmıştı. Bunların da troll olduğu söyleniyor.

Belle Delphine kimdir? Bu işin de suyu çıktı artık...

Peki Belle Delphine bu konu hakkında başka neler düşünüyor?

Sun’daki bilgilere göre 19 yaşındaki Delphine, Patreon hesabında yıllık 313 bin dolara kadar para kazanabilmiş. Normal işlerle değil de çılgın işlerle ilgilenmek istediğini belirten model, böylece daha yaratıcı olabileceğini düşünüyor. Tahmin edeceğiniz üzere banyo suyu sadece işin ufak bir kısmı. Bu kız genellikle yetişkinlere yönelik ücretli içerikler hazırlıyor ve takipçilerine sorulara sorarak gelen talepler üzerine hareket ediyor. Yani öyleymiş.

“Banyo suyunu içeceğim”, evet, bir gönderisinin altına yapılan bu yorumu görmüş ve harekete geçmiş.

En çok takipçisi olan Instagram hesapları (2019)

“Her zaman uyumadan önce yapabileceğim en garip şeyi düşünüyorum. Yani aslında insanlara istedikleri şeyi verdim ve işe yaradı…”

Daha sonra bu popülariteyi gören bazı fırsatçılar da Belle’in sitesinin bire bir kopyasını yaparak “kavanozda oyuncu çişi” satmaya çalıştı. Yalnızca 1 adet olduğu belirtilen şişenin fiyatı ise 10 bin dolar olarak belirlendi. Tabii alan çıkmadı.

Banyo suyunun da yer aldığı resmi sayfası ise artık çalışmıyor.

Bu arada, aynı isimli bir Blues şarkısı da var: “I’ll Drink Your Bathwater, Baby.”

Sanırız gereksiz yere para harcamak için yeni bir pazar daha doğdu.

Son olarak da Rolling Stone dergisinin sitesinde paylaşılan haberin başlığını verelim: “Belle Delphine, internetteki en büyük trol olabilir mi?”

Neden olmasın…

"Belle Delphine kimdir?" haberi, 14 Temmuz 2019 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Belle Delphine kimdir? haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Belle Delphine kimdir? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:23 Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar: Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok
  2. 11:20 İzmir Seferihisar Açıklarında 4,5 Büyüklüğünde Deprem: AFAD'dan Son Dakika Açıklaması
  3. 11:18 Nuri Alço'nun sağlık durumunda yeni gelişme
  4. 11:16 Rusya'nın Stavropol Bölgesinde Tu-22M3 Bombardıman Uçağı Düştü
  5. 10:59 İstanbul'da 2 İETT otobüsü çarpıştı: Yaralılar var
  6. 10:51 İkinci el otomobilde fiyatlar uçtu
  7. 10:48 Mehmet Şimşek açıkladı: Kamuda kemerler sıkılacak
  8. 10:40 Trol çeteleri, kendilerini besleyenleri hedeften çıkarabilmek için sağa sola pervasızca saldırıyor
  9. 10:35 İstanbul’da feci kaza: Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı
  10. 10:30 Karar yazarı Yusuf Ziya Cömert: Mehmet Şimşek de müteahhitlere kıyamıyor
  11. 10:22 İyi Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu: 60 milletvekili kendisine yer arıyor
  12. 10:17 AK Parti'yi yönetenler acilen istifa etmeli ve kendilerinden sonrakilere yol açmalıdır
  13. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  14. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  15. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  16. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  17. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
  18. 09:27 Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı
  19. 09:23 Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü
  20. 09:17 İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı
Teknoloji Haberleri