Beşiktaş 5 eksikle Ankaragücü deplasmanına gidecek

Beşiktaş 5 eksikle Ankaragücü deplasmanına gidecek

Beşiktaş 5 eksikle Ankaragücü deplasmanına g... Olağanüstü seçimin birinci gündem maddesi olduğu Beşiktaş, Süper Lig'de Cumartesi akşamı deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak...

 Beşiktaş, Süper Lig'de Cumartesi akşamı deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Takımdaki sakat ve eksik futbolcuların durumu Abdullah Avcı'yı sıkıntıya soktu. Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanına 5 eksikle gidecek.

Ligin ilk 7 haftasında sadece 2 galibiyet alarak 8 puan toplayan siyah-beyazlıların amacı, evinde kazandığı Aytemiz Alanyaspor maçının ardından Ankara deplasmanında da galip gelerek, iki maç üst üste kazanmak ve önümüzdeki hafta Vodafone Park'ta oynanacak Galatasaray derbisine moralli çıkmak. Ancak; takımdaki sakat ve eksik futbolcuların durumu teknik direktör Abdullah Avcı'yı kadro konusunda hem sıkıntıya sokuyor hem de mecburi değişikliklere itiyor. Ankaragücü maçı öncesinde sakatlığı süren Dorukhan, Gökhan Gönül ve N'Koudou ile hafta içi tekrar sakatlanan Victor Ruiz forma giymeyeceği kesin olan 4 futbolcu. Alanyaspor maçında sakatlandıktan sonra 2 haftadır idmanlara çıkmayan Oğuzhan Özyakup'un da riske edilmesi düşünülmüyor ama deneyimli futbolcu, son iki idmana çıkar ve kendisini hazır hissederse maç kadrosuna dahil edilecek.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın Ruiz'in sakatlanması sonrası stoperde yeniden Vida-Necip ikilisine dönmesi bekleniyor. Düşük bir ihtimal de olsa Roco'nun Vida'nın partneri olması da söz konusu. Wolverhampton maçında sakatlandıktan sonra henüz ağrıları geçmeyen Gökhan Gönül'ün yerine siyah-beyazlılarda Douglas oynayacak. Sol bekte ise Caner, Avcı'nın tercih edeceği defans dörtlüsünde yer alacak. Orta sahada Dorukhan'ın ameliyatı sonrası 8 numara alternatifi olarak elinde sadece Oğuzhan kalan Avcı'nın, milli oyuncunun da sakatlanması ve tam hazır olmaması sonrası Atiba-Elneny ikilisini oynatması yüksek ihtimal. Ancak; bu ikilinin tamamen defansif olması Ljajic'in geriye çekilerek Atiba ile orta sahada oynamasını da olasılıklar arasına sokuyor. Sağ kanatta Lens'e görev verecek olan Avcı'nın 10 numarada Diaby'i 11'e yazması beklenen kadro değişiklikleri arasında olacak. Tecrübeli teknik adam, orta sahada Atiba-Elneny'i oynatması halinde ise Ljajic'i sol açıkta görevlendirecek. Beşiktaş'ta 5 futbolcunun eksik olması kulübeyi de bir hayli etkileyecek. Yedek kulübesinde defans oyuncusu olarak Roco, hücumcu olarak ise Orkan, Boyd, Güven ve Umut Nayir forma bekleyecek isimler olacak.

Beşiktaş'ın Ankaragücü karşısındaki tahmini 11'i şöyle: Karius, Douglas, Necip (Roco), Vida, Caner, Atiba, Elneny, Lens, Diaby, Ljajic, Burak.

"Beşiktaş 5 eksikle Ankaragücü deplasmanına gidecek" haberi, 17 Ekim 2019 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Beşiktaş 5 eksikle Ankaragücü deplasmanına gidecek haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Beşiktaş 5 eksikle Ankaragücü deplasmanına gidecek 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Spor Haberleri