Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Yeni Teknik Direktör ve Transfer Politikası Hakkında Açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Yeni Teknik Direktör ve Transfer Politikası Hakkında Açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Yeni Teknik Dir... Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor'la oynanacak Türkiye Kupası finalinden sonra yeni teknik direktörün belirleneceğini açıkladı. Yeni sezonda Türk hocalara öncelik verileceğini vurgulayan Arat, transfer planını da antrenörle birlikte yapacaklarını belirtti.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, kulübün gelecek dönemdeki teknik direktörü ve transfer politikası hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye Kupası finalinden sonra teknik direktör seçim sürecinin hızlanacağını belirten Arat, Türk hocalara öncelik verme niyetinde olduklarını ifade etti. Ayrıca, Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın kontrat durumu ve genç oyuncu Semih Kılıçsoy'un geleceğiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yeni teknik direktörün belirlenmesiyle ilgili sürecin Trabzonspor'la oynanacak Türkiye Kupası finalinden sonra hızlanacağını belirtti. Arat, yeni sezon hedefleri, yeni teknik direktör ve transfer planıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni Teknik Direktör Seçimi:
Arat, yeni teknik direktör konusunda "Sergen ve Şenol hocalar Beşiktaş'ın çok önemli isimleri. Ayrılık doğru değil. Her iki hocanın da Beşiktaş'ın gündeminde olacağını düşünüyorum. 23 Mayıs'ta lig durumu belli olacak. Serdar Topraktepe ile ilk görüşeceğiz. Her şey mümkün. Türk hocalara daha fazla yönelmek istiyoruz. Ancak şartlar ne gösterir bilmiyorum. Arkadaşlarım Türk hocalara daha sıcak bakıyor. Yerli olunca illa Türkiye'den olması gerekmiyor. 23 Mayıs'tan sonra süreç hızlanacak." şeklinde konuştu.

Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın Durumu:
Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın yeni kontratlarıyla ilgili Arat, "Kupa finalinden sonra yeni sözleşme için görüşmeyelim dedim. Cenk ve Salih'e imzalasaydınız dedim. Şu anda Beşiktaş'ın önceliği sözleşme değil. Cenk'e bir şey söyleyebilir miyiz? İnsanları incitmemek lazım. Sporcumun yuhalanmasını kabul etmiyorum." dedi.

Semih Kılıçsoy'un Durumu:
Semih Kılıçsoy'un durumuyla ilgili Arat, "Semih bizim kırmızı çizgimiz. Avrupa Şampiyonası'na gideceğine inanıyorum. Samet abisi onun her şeyiyle ilgileniyor. Avrupa Şampiyonası'nda oynamayı hak ediyor. Santos giderken çok güzel sözler söyledi, bir rapor verdi." ifadelerini kullandı.

Transfer Planı:
Transfer planına ilişkin olarak Arat, "Antrenör kararıyla birlikte transfer yapacağız. Kendi bütçemize göre transfer yapacağız. Belirli oyuncuları göndermeden transfer yapamazsınız. Beşiktaş'ın hedefi şampiyonluk. Yabancı kuralı çok acele alındı. Bizim elimizde çok fazla oyuncu var. Bir çözüm bulmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

"Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Yeni Teknik Direktör ve Transfer Politikası Hakkında Açıklamalar" haberi, 10 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 10 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Yeni Teknik Direktör ve Transfer Politikası Hakkında Açıklamalar haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Yeni Teknik Direktör ve Transfer Politikası Hakkında Açıklamalar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:58 İran halkı Cumhurbaşkanı Reisi’yi anmak için toplandı
  2. 20:52 Cem Yılmaz GORA'nın devam filmini X hesabından duyurdu
  3. 20:05 Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı tarihi: ÖGS ne zaman?
  4. 20:01 Erdoğan İran Cumhurbaşkanı Vekili ile görüşme gerçekleştirdi
  5. 19:35 Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray Kaptanı onların seviyesine inmez"
  6. 19:29 İsrail durmuyor: Son 24 saatte Gazze'de 106 kişi hayatını kaybetti
  7. 19:26 Liverpool’un yeni teknik direktörü Arne Slot!
  8. 19:24 Paşa sarması tarifi
  9. 19:24 Borsa İstanbul haftanın ilk gününü rekorlarla tamamladı
  10. 19:21 Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
  11. 19:19 WikiLeaks’in kurucusu Assange davasında temyiz kararı
  12. 19:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a taziye mesajı
  13. 19:11 Dursun Özbek Çıkıştı! ''Ali Koç, tüm bu yaptıklarının hesabını senden teker teker soracağım!''
  14. 19:01 Türkiye’den düşen helikopter açıklaması: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi yoktu!
  15. 18:58 Yerli ve ithal araçlar arasındaki fark azaldı; otomobil fiyatlarının yarı yarıya düşmesi gerekiyor
  16. 18:58 Emekliler, yüksek maliyetler nedeniyle buraya kaçıyor: Başvurular ise hızla arttı!
  17. 18:57 Helikopter kazasında ölen İran Cumhurbaşkanı Reisi: İbrahim Reisi!
  18. 17:43 Yüzde 25 zam sınırı kaldırıldığında kira fiyatları artacak mı?
  19. 17:39 Reddedilen vize ücretinizi geri almanızın yöntemi
  20. 17:38 Sümüklü böcekleri uzaklaştıran doğal yöntem!
Spor Haberleri