Bethesda birbirinden güzel oyunları ile karşımıza çıktı

Bethesda birbirinden güzel oyunları ile karşımıza çıktı

Bethesda birbirinden güzel oyunları ile karş... E3 etkinliğini geride bıraktık. Etkinlik sonrası oyuncuların aklında bir sürü oyun kaldı. Bazı oyunlar ise gözden kaçtı. Bethesda 'nın etkinliğinde

E3 etkinliğini geride bıraktık. Etkinlik sonrası oyuncuların aklında bir sürü oyun kaldı. Bazı oyunlar ise gözden kaçtı. Örneğin Deathloop gibi bir yapım gözden kaçtı. Bethesda 'nın etkinliğinde oyuncuların gözünden kaçıranlar için bugün bomba gibi bir haber ile karşınızdayız.

Bethesda E3 2019 etkinliğinde tanıtılan tüm oyunları bir araya getirdik. Bu oyunların çoğu 2019 sonuna doğru çıkacak bazıları ise maalesef ki yeni nesili beklemek adına 2020 yılına sarkacak.

DOOM Eternal

Cehennem, yeryüzüne taşındı ve iblis istilasını durdurabilecek tek bir kişi var. DOOM Slayer, yepyeni akıl almaz yetenekleri ve silahlarıyla, gazabını Cehennem orduları üzerine salmak için geri döndü. Üstelik bunları üzerinde kullanabileceği yeni ve korkunç iblisleri karşısında bulacak. DOOM Eternal'ın, bilindik DOOM nişancı aksiyonuyla zekice kurgulanmış stratejiyi harmanlayan modu BATTLEMODE'la, oyuncular çevrimiçi ortamda arkadaşlarıyla birlikte deşip parçalamaya devam edebilecekler. 22 Kasım'da çıkacak DOOM Eternal'la bu sene ortalığı birbirine kat!

FALLOUT 76

Bethesda Game Studios ekibi, oyunun tamamı için geçerli olan Ücretsiz Deneme Haftası'nın yanı sıra iki dev güncellemenin daha tanıtımını yaptı. 2019 sonbaharında çıkacak olan Wastelanders, oyuna insan NPC'ler ve gerçek seçimlerle gerçek sonuçları olan yepyeni bir görev dizisi ekliyor. 10 - 17 Haziran arasında yapılacak olan Ücretsiz Deneme Haftası kapsamında, oyuncular battle royale türüne Fallout dokunuşları yapan Nuclear Winter'a da küçük bir bakış atabilecekler.

GhostWire: Tokyo

Tango Gameworks, GhostWire: Tokyo ile aksiyon-macera türüne el atıyor. Tehlikeli ruhlarla yüzleş ve insanların gizemli bir biçimde ortadan kayboluşunun ardındaki sır perdesini aralarken Tokyo'yu kötülükten arındırmaya çalış.

Deathloop

Arkane Lyon ekibi, yeni tanıtımı yapılan Deathloop ile seni yasa tanımaz Blackreef adasına davet ediyor. Ekibin kendine has tarzını içeren bu birinci şahıs aksiyon oyununda, ada üzerindeki hedeflerini avlarken her duruma istediğin gibi yaklaşma özgürlüğüne sahip olacaksın.

Commander Keen

The Elder Scrolls: Online'ın ardındaki ekip olan ZeniMax Online Studios, son projelerini oyunculara tanıttı! Commander Keen, hem kültleşmiş bir oyunun yeniden doğuşu hem de stüdyonun mobil oyunlardaki ilk denemesi. Dâhi ikizler Billy ve Billie'nin galaksiyi kurtarma serüveninde asteroidleri uçurmaya hazır ol!

Orion

id Software'in Baş Teknoloji Sorumlusu Robert Duffy ve Bethesda Softworks'ün Yayın Direktörü James Altman, BE3 Showcase'te Orion'ı tanıttı. Orion, buluttan yayın yaparken oyun motorunun performansını arttıran bir teknoloji. Orion, oyun yayını sırasında gecikme süresini ve gereken bant genişliğini düşürerek yayınlanan oyunların daha fazla bölgede, daha yüksek bir kalitede ve daha fazla insana ulaşmasını sağlar

TESO: ELSWEYR

Elsweyr çıktı fakat Season of the Dragon, heyecan verici iki yeni DLC olan Scalebreaker ve Dragonhold ile 2019'un kalan bölümünde de devam edecek! Bu yeni maceralar, temizleyebileceğin yeni zindanları ve görevler, karakterler ve elbette ki Ejderhalarla dolu yepyeni bir bölgeyi de beraberinde getiriyor.

RAGE 2

Yeni şeylerden daha güzeli var mıdır? Buna ücretsiz yeni şeyler cevabını verebiliriz. Showcase sırasında RAGE 2, ücretsiz olan yeni araçlardan düşmanlara, hilelerden etkinliklere pek çok şey tanıttı. Ayrıca, bu senenin sonuna doğru çıkacak olan Rise of the Ghosts genişletmesine de az da olsa ışık tutuldu.

Wolfenstein: Youngblood

Kaybolan babaları BJ Blazkowicz'i aramaya çıkan ikiz kızlarından biri olarak Paris'in Nazi işgali altındaki sokaklarına adımını at. Sonra da Cyberpilot ile sanal gerçekliğin içine dal ve Nazi makinelerini sahiplerine karşı kullanan bir Fransız direnişçisi rolüne bürün.

TES: BLADES

Bethesda Game Studios, bu senenin sonuna doğru Blades'in, farklı platformlardaki oyuncularla birlikte oynama ve farklı platformlarda ilerlemeni kaydetme özelliğiyle Nintendo Switch'e çıkacağını duyurdu. Şu an hem indirilebilir hem de oynanabilir durumda olan The Elder Scrolls: Blades yeni bir ejderha görevi serisi, özel mücevher sistemi, tek kişilik yeni arena görevleri ve daha pek çok şeyle, zaten son derece etkileyici olan bu ücretsiz mobil oyuna yine ücretsiz bir güncelleme getiriyor.

"Bethesda birbirinden güzel oyunları ile karşımıza çıktı" haberi, 18 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Bethesda birbirinden güzel oyunları ile karşımıza çıktı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bethesda birbirinden güzel oyunları ile karşımıza çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü
  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
    2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
    3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
    4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
    5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
    6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
    7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
    8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
    9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
    10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
    11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
    12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
    13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
    14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
    15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
    16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
    17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
    18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
    19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
    20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
    Teknoloji Haberleri