Emine Bulut'u katleden Fedai Varan hakkındaki iddianamenin detayları ortaya çıktı!

Emine Bulut'u katleden Fedai Varan hakkındaki iddianamenin detayları ortaya çıktı!

Emine Bulut'u katleden Fedai Varan hakkındak... Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran (43) tarafından 10 yaşındaki kızının gözü önünde katledilen Emine Bulut'un (38), hastanede hayatını kaybetmeden

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran (43) tarafından 10 yaşındaki kızının gözü önünde katledilen Emine Bulut'un (38), hastanede hayatını kaybetmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüldü. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı Emine Bulut'u katleden Fedai Varan hakkında canavarca hisle insan öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianame düzenledi. Emine Bulut'un öldürülmesine ilişkin görüntülere de erişim engeli getirildi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Fedai Baran ise taksiye binerek kaçtı.

Olayın ardından Bahşılı ilçesinde gözaltına alınan Fedai Baran, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Baran, ifadesinde, "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum" diyerek kendini savundu.

SON SÖZLERİ 'ÖLMEK İSTEMİYORUM'

Emine Bulut'un saldırının hemen ardından olay yerinde çekilen görüntüsü ortaya çıktı.

Görüntüde kanlar içinde olan ve ayakta durmakta zorlanan Emine Bulut'un "Ben ölmek istemiyorum" diyerek feryat ettiği görüldü.

Kızı F.B.B.'nin ise "Anne lütfen ölme" diyerek, annesinin başını tutması ve ağlaması görüntüye yansıdı. Görüntüde Fedai Baran'ın iki kişi tarafından kafeden çıkarılması da yer aldı.

EMİNE BULUT'UN KATİLİ FEDAİ BARAN'IN İLK İFADESİ

Fedai Baran, olayın ardından Bahşılı ilçesinde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Fedai Baran, mahkemedeki ifadesinde, "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum" dedi. Fedai Baran, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırıkkale'de bir kafede Fedai B., 4 yıl önce boşandığı Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile bir araya geldi.

Fedai B. ile Emine Bulut arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşünce Fedai B., eline aldığı ekmek bıçağıyla Emine Bulut'u, kızının gözü önünde yaraladı. Emine Bulut kanlar içinde yere yığılırken, Fedai B. olay yerinden kaçtı.

F.B.B. ise olayın etkisiyle şoka girdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Emine Bulut'u yaptıkları ilk müdahalenin ardından şoka giren kızı F.B.B. il birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Emine Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Çalışma başlatan polis ekipleri, kısa sürede cinayet zanlısı Fedai B.'yi, Bahşılı ilçesi girişinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Fedai B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

Emine Bulut'un katili Fedai B. hakkında canavarca hisle tasarlayarak insan öldürme suçundan iddianame hazırlandı ve ağırlaştırılmış müebbet cezası istendi.

'BANA HAKARET ETTİ'

Öte yandan, Sulakyurt cezaevine gönderilen Fedai B.'nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Eşi Emine Bulut'tan 4 yıl önce boşandığını kaydeden Fedai B.'nin ifadesinde, "Eski eşim ve çocuğumla lokantada bir araya geldik. Önce konuştuk. Ardından tekrar başka biri ile evlenip evlenmeyeceğini, böyle bir şey duyduğumu söyledim. Kendisi de bana evleneceğini beyan etti. Ardından çocuğumun velayet konusunu konuştuk. Ancak kendisi bana çocuğumun yanında hakaret etti, küfür etti. Ben de sinirlenerek sürekli yanımda gezdirdiğim bıçakla, önce karın kısmına vurdum. Ardından benim boğazıma sarılarak bağırmaya başladı, ben de vücudunun değişik bölgelerine bıçak vurup, lokantanın önünde bulunan taksiye binerek kaçtım. Burada polis ekipleri yakaladı" dediği öğrenildi.

ESKİ EŞİNİN BIÇAKLADIĞI EMİNE BULUT'UN ÖLMEDEN ÖNCEKİ FERYADI

Emine Bulut'un, olayın hemen ardından olay yerinde çekilen görüntüsü ortaya çıktı. Fedai Baran'ın eski eşini bıçakladıktan saniyeler sonra çekilen görüntüde kanlar içinde olan ve ayakta durmakta zorlanan Emine Bulut'un, "Ben ölmek istemiyorum" diyerek feryat ettiği görüldü. Kızı F.B.B.'nin ise "Anne lütfen ölme" diyerek, annesinin başını tutması ve ağlaması görüntüye yansıdı. Görüntüde Fedai Baran'ın iki kişi tarafından kafeden çıkarılması da yer aldı.

İDDİANAME

Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u bıçaklayarak öldüren Fedai Varan hakkında 'canavarca hisle tasarlayarak adam öldürme' suçundan hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı.

İddianamede, Fedai Varan'ın daha önce Emine Bulut'a hakaret etmesi nedeniyle, Kırıkkale 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde kamu davasının görüldüğü, dosya kapsamında şikayetten vazgeçme nedeniyle 'düşme' kararı verildiği belirtildi.

Fedai Varan'ın ifadesinde, çocuğunun bulunduğunu, eşi ve eşinin ailesinin çocuğuyla görüşmesini engellediğini, olay günü konuşmak istediğini ancak Bulut'un 'hakaret' ettiğini, kendisini kaybederek eşini öldürdüğünü belirttiği iddianamede yer aldı.

Olayla ilgili bilgi sahibi olan kişilerin ise, Fedai Varan'ın agresif tutumla tartıştığı ve olayı gerçekleştirdikten sonra, "Bana çocuğumu göstermiyor, kahpeyi öldürdüm, herkes duysun" şeklinde bağırdığını söyledikleri bildirildi. İddianamede Emine Bulut ile Fedai Varan'ın 2006 yılında evlendikleri, 2009 yılında bir çocuklarının dünyaya geldiği ve 2013 yılında boşandıkları kaydedildi.

'GİDER PAŞA GİBİ YATARIM'

10 yaşındaki F.B.V.'nin velayetinin annesi Emine Bulut'ta olduğu belirtilen iddianamede, Fedai Varan'ın çocuğu ile her ayın ilk ve son haftası, hafta sonları ile Temmuz ayında kişisel ilişkisinin bulunduğu ve Varan'ın çocuğuyla görüştürülmediği iddiasının bu haliyle yerinde olmadığı belirtildi.

WhatsApp mesajlaşma kayıtları ile ortaya çıktı

Ayrıca WhatsApp mesajlaşma kayıtlarına göre; Bulut'un tekrar evlenme durumundan Varan'a bahsettiği, aralarında tartışma olduğu, olay günü yaşanan tartışma üzerine Varan'ın cebinden çıkardığı bıçakla olayı gerçekleştirdiği belirtildi. İddianamede olaydan önce, Varan'ın Bulut'a, "Gider paşa gibi yatarım, Emine hiç sıkıntı değil, ne olacaksa olsun gider yatarım" diye mesaj attığı kaydedildi.

BAKANLIK MÜDAHİL OLACAK

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan da konuyla ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada, "Cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz kanalı ile de davaya müdahil olunacaktır" denildi.

NE OLMUŞTU?

18 Ağustos'ta Menderes Caddesi'nde yaşanan cinayette, Fedai Baran, 4 yıl önce boşandığı Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile kafede buluştu. Fedai Baran, yanında getirdiği bıçakla, 10 yaşındaki kızının gözü önünde Emine Bulut'a saldırdı.  Vücudunun çeşitli yerlerine darbe alan Emine Bulut'un son sözleri " Ölmek istemiyorum" oldu.

"Emine Bulut'u katleden Fedai Varan hakkındaki iddianamenin detayları ortaya çıktı!" haberi, 24 Ağustos 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Emine Bulut'u katleden Fedai Varan hakkındaki iddianamenin detayları ortaya çıktı! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Emine Bulut'u katleden Fedai Varan hakkındaki iddianamenin detayları ortaya çıktı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  2. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  3. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  4. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  5. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  6. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  7. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  8. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  9. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  10. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  11. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  12. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  13. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  14. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
  15. 20:58 Kendini En Çok Beğenen 3 Burç Belli Oldu! İşte En Kibirli Burçlar!
  16. 20:57 UAD, İsrail'e karşı açılan soykırım davasında yeni önlemler aldı
  17. 20:52 ABD: "İsrail'in Refah'a saldırmasını görüşmeler olmadan beklemiyoruz"
  18. 20:52 Erbakan AKP'ye 3 koşul sundu: "Yapılırsa seçimlerden çekilmeye hazırız"
  19. 20:52 Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştiriler: "Parti İhanete Uğradı"
  20. 20:51 İmamoğlu, Erdoğan'a yönelik "haddini bilecek" diyerek seslendi: "O iş bitti kardeş"
Haberleri