Canan Kaftancıoğlu: İstanbul’dan sonra Türkiye’de iktidara giden yolda çalışmalarımızı başlatıyoruz

Canan Kaftancıoğlu: İstanbul’dan sonra Türkiye’de iktidara giden yolda çalışmalarımızı başlatıyoruz

Canan Kaftancıoğlu: İstanbul’dan sonra Türki... CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, il yönetim kurulu ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, il yönetim kurulu ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kaftancıoğlu, “Seçimler bitti ama çalışmalarımız devam ediyor. Seçimsiz dönemde siyaset diye tanımladığım bu dönemde İstanbul’dan sonra Türkiye’de iktidara giden yolların taşlarını örecek bir çalışmayı başlatıyoruz” dedi.

31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde İstanbul’da tarihi bir başarıya imza atan CHP’nin il yönetimi ve ilçe başkanları, İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda buluştu. İl yönetimi ve ilçe başkanlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kaftancıoğlu, CHP il ve ilçe başkanları olarak sorumluluklarının kat be kat arttığı vurgusunu yaptı. İstanbul İl Merkezi’nde dün akşam gerçekleştirilen toplantıda önümüzdeki süreçte İstanbul’da yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Yaklaşık 3,5 saat süren toplantıda ilçe başkanları da söz alarak kendi ilçelerinde tespit ettikleri sorunlarla ve çözüm önerileriyle ilgili konuştu.

''SEÇİMSİZ DÖNEMDE SİYASET''

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu yaptığı konuşmada yerel seçimlerin geride kaldığını belirterek Türkiye’de iktidara giden yolda yapılacak çalışmalara odaklanılması gerektiğini vurguladı. Seçimlerin bittiğini ama siyasi mücadelenin devam ettiğini ifade eden Kaftancıoğlu, “Seçimsiz dönemde siyaset diye tanımladığım, CHP örgütlerinin hem örgütlenme hem iş yapma hem de seçim yokken de toplumun diğer kesimleriyle sağlıklı iletişime geçme kanallarını oluşturacağımız bir dönemdeyiz. İstanbul’dan sonra Türkiye’de iktidara giden yolların taşlarını örecek bir çalışmayı başlatıyoruz” dedi.

Seçim sonrası 39 ilçeye teşekkür ziyaretlerinin büyük oranda tamamlandığına dikkat çeken Kaftancıoğlu, önümüzdeki süreçte tanımlanacak yeni işler ve iş bölümleriyle çalışmaların devam edeceğini söyledi.

CHP İSTANBUL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILACAK

Toplantıda Kaftancıoğlu’nun önerisiyle CHP İstanbul İl Danışma Kurulu toplantısının yapılması da karara bağlandı. CHP İstanbul İl Danışma Kurulu’nda geçmiş dönemlerde partinin yönetim kadrolarında görev alan isimler yer alıyor. Kaftancıoğlu konuyla ilgili yaptığı konuşmada “Danışma kurulları denilince parti içi meselelerin konuşulduğu, geleceğe dair bir vizyonun konulsa bile hayata geçmediği toplantılar akla gelmemeli. Aslında yerel seçim stratejimiz olmak üzere birçok hususun ilk ipuçları, işaret fişekleri de bu toplantılarda ortaya çıkmıştır.

Bu nedenle yapacağımız danışma kurulu toplantısı da bugüne kadar yaptıklarımız gibi kişilerden ziyade fikirlerin ortaya yatırıldığı, her fikrin dikkate alındığı ve örgütüm tüm unsurlarının bir araya geleceği bir öğrenme toplantısı olmalıdır. Bizleri yerelde iktidara bu anlayış ve bakışın taşıdığını unutmayalım. Bu danışma kurulu toplantımızın da iktidara giden yolda sorumluluklarımız, yapacaklarımız, nasıl yapacağımız ve en önemlisi gelecek vizyonumuzu tarifleyen bizlere ufuk açan bir buluşma olacağına inanıyorum. Bir İstanbul hikayesi demiştik. İnandık, çalıştık ve başardık. Şimdi de bir Türkiye hikayesinin İstanbul ayağının en güzel şekliyle yazılması ve yaşanması için bir kez daha kolları sıvıyoruz” dedi.

"Canan Kaftancıoğlu: İstanbul’dan sonra Türkiye’de iktidara giden yolda çalışmalarımızı başlatıyoruz" haberi, 18 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Canan Kaftancıoğlu: İstanbul’dan sonra Türkiye’de iktidara giden yolda çalışmalarımızı başlatıyoruz haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Canan Kaftancıoğlu: İstanbul’dan sonra Türkiye’de iktidara giden yolda çalışmalarımızı başlatıyoruz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  2. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  3. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  4. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  5. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  6. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  7. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  8. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  9. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  10. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  11. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  12. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  13. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  14. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  15. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  16. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  17. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  18. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  19. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  20. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
Politika Haberleri