Çankaya'da tarihi oy oranı: Yüzde 73

Çankaya'da tarihi oy oranı: Yüzde 73

Çankaya'da tarihi oy oranı: Yüzde 73 Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya’da tarihi oy oranıyla yeniden seçildi. Taşdelen, günün ilk saatlerinde başarısını vatandaşlarla kutladı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya’da tarihi oy oranıyla yeniden seçildi. Günün ilk saatlerinde başarısını vatandaşlarla kutlayan Alper Taşdelen, “5 yılın emeğini taçlandıran bu rekor sonuç bize tarihi bir sorumluluk yükledi.

Ankara’ya, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçesi Çankaya’ya layık olmak için daha çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, seçim başarısını vatandaşlarla kutladı. Seçim Koordinasyon Merkezinde halka seslenen Taşdelen, “Seçimleri tamamlamış bulunuyoruz.

ÇANKAYA’DA YENİDEN ALPER TAŞDELEN

Emeğimizin taçlandığı, 5 yılın emeğinin halk tarafından takdir edildiği bir sonuç aldık. Çankaya’da görülmemiş, rekor bir oy oranıyla halkımız bizi yeniden bu göreve layık gördü. Seçimler Ankara’da da zaferle sonuçlandı. Çankaya’dan Ankara’ya taşıdığımız % 78’e varan rekor oy oranıyla Ankara makus talihini yendi.

Çankaya kazandı, Ankara kazandı, Türkiye kazandı. Bugün, hepimizin hasretiydi. 25 yıl sonra Ankara yeniden Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine geçti. Artık Ankara’da gerçek bir belediyecilik, halk için belediyecilik yapılacak. 25 yılın en büyük mağduru Çankaya’ydı. Büyükşehir’den Çankaya’ya hizmet gelmedi. Ama biz yine de yılmadık, kavga etmedik. Halkı için çalışan, hizmet üreten bir belediye vardı karşılarında. Aslanlar gibi çalıştık aslanlar gibi Ankara’yı da aldık” diye konuştu.

'KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN HİZMETE DEVAM'

Seçim çalışmaları kapsamında seçim tutanaklarının hızla girildiği bir sistem kurulduğunu  ve daha sonuçlar açıklanmaya başlamadan Çankaya’nın, Ankara’nın sonuçlarını aldıklarını dile getiren Taşdelen, sandıklara sahip çıkan, emeği geçen herkese teşekkür etti. Taşdelen, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Belediyede 5 yıl boyunca omuz omuza çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun. Çalışınca oluyor, azimle çalışınca oluyor, dayanışmayla çalışınca oluyor. Halkın çocukları, Mustafa Kemal’in yoldaşları her zaman başaracak. Biz bunu kanıtladık. Bu daha başlangıç çok daha fazlasını başaracağız. Önümüzdeki dönem Çankaya’ya Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini de taşıyacağız. Hizmet noktasında artık Çankaya’nın da önü açık olacak.

Bu önümüzdeki 5 yıl boyunca Ankara da Çankaya da çok daha fazla hizmet alacak. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseye ayrım yapmadan siyasi düşüncesine, inancına göre asla kimseyi birbirinden ayırmadan kardeşçe bir belediyeciliği bu dönemde de sürdüreceğiz. Herkesi sevdiğimiz göstereceğiz, biz insanımızı seviyoruz. Yine insanımıza gideceğiz, ihtiyacı olana elimizi uzatacağız ve bu güzel tabloyu çok daha ileriye taşıyacağız. Çankaya Belediyesi bunu tüm çalışanlarıyla yapacak.

Çankaya yine Cumhuriyetin kalesi, halkçı belediyeciliğin adı olmaya, yine Mustafa Kemal’in yoldaşı olmaya devam edecek. Ülkemize sahip çıkmaya devam edeceğiz, hiç kimsenin önünde eğilmeden dimdik durarak çalışmaya devam edeceğiz. Aydınlık Türkiye ancak ve ancak çalışarak olur, bunun somut örneği Çankaya’dır. Önümüzdeki dönemde de yine çok çalışacağız, yine rekorlar kıracağız, yine ilkleri hayata geçireceğiz. Sadece Çankaya’da, Ankara’da değil bütün Türkiye’de ses getirecek hizmetleri bir bir hayata geçireceğiz.”

"Çankaya'da tarihi oy oranı: Yüzde 73" haberi, 01 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Çankaya'da tarihi oy oranı: Yüzde 73 haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çankaya'da tarihi oy oranı: Yüzde 73 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:38 Hasan Can Kaya'dan Şaşırtan Açıklama: 'Hayranımla Birlikte Olurum'
  2. 16:34 Brad Pitt ve Penelope Cruz, Fransız Moda Devi İçin Unutulmaz Bir İşbirliğine İmza Attı
  3. 16:29 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Çarpıcı Açıklamalar: Terör Saldırısı ve Ukrayna'nın Barış Planı
  4. 16:27 Gurur Verici Başarı: Dev Türk Şirketi NATO'dan Dev İhale Kazandı!
  5. 16:27 İstanbul'da CHP'ye Yelken Açan İlçeler: Artıbir Araştırma'dan Çarpıcı Veriler
  6. 16:26 Huawei, 2023'te Gelirlerini Artırarak Başarıyı Yakaladı
  7. 16:23 Balıkesir'in 'Kirli Hanım' Peyniri Norveç'te Bronz Madalya Kazandı
  8. 16:12 Goldman Sachs Türkiye analizi yaptı: Yerel seçimler Türkiye'nin ekonomisini nasıl etkileyecek?
  9. 16:12 Yeniden Refah Partisi'nin adayı, AKP'nin lehine geri adım attı!
  10. 16:04 Fenerbahçe'nin Transfer Hızı: Lorran ve Rodriguinho Gündemde!
  11. 15:58 ABD'de Şubat Ayında Tüketim Harcamaları Yükseldi, Ancak Gelirler Beklentilerin Altında Kaldı
  12. 15:55 Mossad Başkanı Hamas ile Rehine Takası Önerdi, Netanyahu Reddetti
  13. 15:52 Güven Hokna'nın Set İtirafı: Yaprak Dökümü'nde Tuvalet Temizliği!
  14. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  15. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  16. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  17. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  18. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  19. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  20. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
Politika Haberleri