Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Belediyesi’nde! Ekrem İmamoğlu'ndan hediye

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Belediyesi’nde!... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, saat 11.00 sıralarında...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, saat 11.00 sıralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Saraçhane’deki binasına geldi. Kılıçdaroğlu’na CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti. Tören mangası tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu şeref defterini imzaladı. Ardından İmamoğlu’nun makamına çıkan Kılıçdaroğlu seçim başarısından sonra İmamoğlu’nu tebrik etti. İmamoğlu da “Mahcup olmayacaksınız” karşılığını verdi. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu birbirine karşılıklı hediyeler verdi. Görüşme basına kapalı devam etti.

TABLO HEDİYE ETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iki tane tablo hediye etti.

Ekrem İmamoğlu, Tunç Soyer, Mansur Yavaş, Yılmaz Büyükerşen, Kemal Kılıçdaroğlu ve kendisinin de yer aldığı kara kalem çizimi yapan ressamın “Kağıdım bu kadardı, çizemediklerim kusura bakmasın” dediğini de aktardı.

Ziyaretin ardından kameraların karşısına geçen İmamoğlu “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu benim için muazzam bir lider ve yol arkadaşı oldu. Sürecin en önemli karakteri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Kendisine minnet duyuyorum. Ona hem sözüm hem de sorumluluğum var. Görevimi bu sorumlulukla yapacağım.” dedi.

İmamoğlu’ndan sonra konuşan Kılıçdaroğlu ise “İmamoğlu alacağım dedi, aldı. İlk mücadele siyasal mücadeleydi onu kazandık. Bundan sonraki süreç hizmet yarışıdır. Temel sorunları biliyor. İyi bir ekibi olacak. Liyakatli bir ekibi olacak. Partizanlık yapmamak ve liyakatli bir ekiple yola çıkıyor. Yerel yönetimlerde yeni bir süreci başlatıyoruz. Her şey çok güzel olacaksa her şeyin şeffaf olması lazım. Bu çerçeve anlayışı içinde bir sorumluluk üstlendi Ekrem Başkan. İnşallah başarılı olur. Vatandaşın verdiği her kuruşun hesabını verme anlayışını hayata geçireceğiz” diye konuştu.

“ESKİ SİSTEME DÖNMEYİ HİÇBİR ZAMAN İSTEMEDİK”

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tartışmaları ile ilgili bir soru üzerine “Eski sisteme dönmeyi hiçbir zaman istemedik. Tek adam rejiminin nelere mal olduğunu artık hepimiz görüyoruz. Bütün her şey bir kişiye bağlandı. Bir kişinin devletin bütün sorunlarını çözmesi mümkün değil. Demokratik bir parlamenter sistem isteriz” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU: YEREL YÖNETİMLERDE YENİ BİR SÜRECİ BAŞLATIYORUZ

İmamoğlu’ndan sonra konuşan Kılıçdaroğlu ise “İmamoğlu alacağım dedi, aldı. İlk mücadele siyasal mücadeleydi onu kazandık. Bundan sonraki süreç hizmet yarışıdır. Temel sorunları biliyor. İyi bir ekibi olacak. Liyakatli bir ekibi olacak. Partizanlık yapmamak ve liyakatli bir ekiple yola çıkıyor. Yerel yönetimlerde yeni bir süreci başlatıyoruz. Her şey çok güzel olcaksa her şeyin şeffaf olması lazım. Bu çerçeve anlayışı içinde bir sorumluluk üstlendi Ekrem Başkan. İnşallah başarılı olur. Vatandaşın verdiği her kuruşun hesabını verme anlayışını hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tartışmaları ile ilgili bir soru üzerine “Eski sisteme dönmeyi hiçbir zaman istemedik. Tek adam rejiminin nelere mal olduğunu artık hepimiz görüyoruz. Bütün her şey bir kişiye bağlandı. Bir kişinin devletin bütün sorunlarını çözmesi mümkün değil. Demokratik bir parlamenter sistem isteriz” ifadelerini kullandı.

"Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Belediyesi’nde! Ekrem İmamoğlu'ndan hediye" haberi, 05 Temmuz 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Belediyesi’nde! Ekrem İmamoğlu'ndan hediye haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Belediyesi’nde! Ekrem İmamoğlu'ndan hediye 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:47 Evde Kolayca Hazırlayabileceğiniz Toz Tutmayan Sprey Tarifi!
  2. 10:45 CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, çift maaş bağlanan iki bürokratın aylık kazancını açıkladı
  3. 10:43 Mangal Kömürü ve Limon: Evinizdeki Lekelere Son Veren Pratik Temizlik Yöntemi!
  4. 10:40 AK Parti İbrahim Efe için disiplin süreci başlattı
  5. 10:37 Mars'ın Yüzeyindeki Gizemli Örümcek Şeklindeki Oluşumlar: ESA'nın Keşfi
  6. 10:34 Günlük Burç Yorumları: 26 Nisan 2024
  7. 10:30 Mehmet Şimşek talimat verdi: 500 makam aracı satışa çıkarıldı
  8. 10:27 Sermaye Piyasası Kurulu’ndan iki şirketin halka arzına onay
  9. 10:27 Fenerbahçe'nin Yıldızı İrfan Can Kahveci, Sevilla'nın Hedefinde!
  10. 10:24 Galatasaray, Şampiyonlar Ligi İçin Transfer Atağına Geçiyor: Porto'nun Golcüsü Galeno Hedefte!
  11. 10:21 Ergin Ataman'a "siyonizm" tehdidi: "İsrail'de siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin"
  12. 10:21 Ev Yapımı Süt Mısır Tarifi: Sokak Lezzetleri Evde!
  13. 10:18 TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Ali Koç'un talebi, Türk hakemliğine zarar verecekti
  14. 09:50 Oyuncu Bade İşçil'den itiraf: Beni eşlerinden, sevgililerinden kıskandılar
  15. 09:45 Oscar Piastri: McLaren'in şaşırtıcı inişli çıkışlı F1 formunu anlaması gerekiyor
  16. 09:41 Hamas lideri İsmail Haniye, İstanbul’da İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti
  17. 09:35 Bahçeli’nin şarkısının söz yazarı konuştu
  18. 09:31 Mülkiye müfettişleri geldi: Diyarbakır Büyükşehir’de incelemeler başlıyor
  19. 09:21 Husiler, Aden Körfezi’nde bir İsrail gemisini vurduklarını açıkladı
  20. 09:17 İsias Otel davası ikinci duruşması bugün görülecek: Kıbrıslı aileler 3 talepte bulunacak
Haberleri