CHP Beyoğlu adayı Alper Taş: Siyasetçi değilim, devrimciyim

CHP Beyoğlu adayı Alper Taş: Siyasetçi değilim, devrimciyim

CHP Beyoğlu adayı Alper Taş: Siyasetçi değil... CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş, , yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Taş, "Siyasetçi değilim, devrimciyim" dedi.

CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş, , yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Taş, "Siyasetçi değilim, devrimciyim" dedi.

CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Beyoğlu için seçim vaatlerini açıklayan Taş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da yanıt verdi. Taş, "Soylu gibi 10 yıl önce söylediklerini unutan siyasetçilerden değilim. Ben siyasetçi de değilim, devrimciyim" dedi.

Katıldığı Halk TV canlı yayınında yerel seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper taş, insanların artık Beyoğlu'nda eğlenmediğini dile getirdi.

​Taş, "O kadar büyük bir kötülük yaptılar ki Beyoğlu'na, kendi muhafazakar anlayışlarını tarihi Beyoğlu'na giydirmeye çalıştılar. Beyoğlu ışıltısını kaybetti" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı polemiğe değinen Taş, "Soylu gibi 10 yıl önce söylediklerini unutan siyasetçilerden değilim. Ben siyasetçi de değilim, devrimciyim" ifadesini kullandı.

Taş, 'Yurttaşlık Kartı' projesi ile yoksul ve dar gelirli vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirtirken Beyoğlu'nu bir kooperatif bölgesi haline dönüştüreceklerini aktardı.

Beyoğlu'nda yeşil alanları artıracaklarını söyleyen Taş, "Yapabileceğimiz her yere cep parklar yapacağız. Metruk binalar var, tarihi eser statüsünde değilse buraları yeşil alan haline dönüştüreceğiz" diye konuştu.

"SOYLU, SÖYLEDİKLERİNİN YALAN OLDUĞUNU BİLİYOR"

Alper Taş'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

Medyasıyla, İçişleri Bakanı ile ve AKP teşkilatının etrafındaki herkes Beyoğlu'nda bizim aleyhimize seferberlik içerisine girmiş vaziyette. 'Yalandan kim ölmüş' misali söylemedikleri hiçbir şey bırakmıyorlar. Süleyman Soylu neden Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş ile ilgileniyor? Söylediği şeylerin yalan olduğunu kendisi biliyor. Çünkü söylediği şeyleri ispatla sorumludur, ispat etmesi gerekiyor. Ben 2009 yılından bu yana Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Genel Başkanlığı'nı yapmış bir insanım. Bu konularda çeşitli beyanatlarım, çalışmalarım oldu. Bu çalışmalar çerçevesinde çeşitli görüşler belirttik. Benim hakkında açılmış bir tane dava bile yok. Sonuç itibarıyla ben, Süleyman Soylu gibi 10 yıl önce söylediklerini unutan siyasetçilerden değilim. Ben siyasetçi de değilim, devrimciyim.

"MİT SENİN ELİNDE, DEVLET SENİN ELİNDE, İSPAT ET"

Süleyman Soylu bunu bilsin, 10 yıl önce ne söylüyorsak bugün de aynısını söyleriz. Bir yere gittiysek saklamayız, bundan da tereddüt etmeyiz ama yapmadığımız, söylemediğimiz şeyler bize iftira atılırsa biz bunun altında kalmayız. Kandil'e gidip Mahsun Korkmaz akademisinde konuşma yaptıysam sen ispat et bunu, MİT senin elinde, devlet senin elinde… İspat et, ben Beyoğlu Belediye Başkan adaylığından bugün istifa edeyim, ama sen bir İçişleri Bakanı olarak istifa edecek misin? Edemez! Bana bir yanıt verdi, yanıtını onun yapısına havale edeyim, söylediği yanıt üzerine konuşulacak bir şey de değil.

İçişleri Bakanı Soylu, CHP'nin Beyoğlu adayı Taş'la ilgili olarak, "Sokaklarımıza terörist ismi vermek istiyorlar. Bu olmaz demeyin sakın ha… Var burada işte; Alper Taş denilen bir adam var Beyoğlu'nda. Apo'nun resmi önünde, bilmem ne akademisinde orada kendi ideallerini, kendi anlayışını anlatan bir adam var. Şimdi şunu söylemek istiyorum. Bunların zikri de fikri de bellidir. Türkiye'nin huzurunu almak istiyorlar elinden. Bu kadar açık ve net" demişti.

"CHP Beyoğlu adayı Alper Taş: Siyasetçi değilim, devrimciyim" haberi, 27 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan CHP Beyoğlu adayı Alper Taş: Siyasetçi değilim, devrimciyim haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP Beyoğlu adayı Alper Taş: Siyasetçi değilim, devrimciyim 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:58 Tesla, Küresel Talepteki Düşüşe Yanıt Olarak Avrupa Fabrikasında 400 Kişiyi İşten Çıkaracak
  2. 16:55 Kapadokya, 23 Nisan'da Türk Bayraklarıyla Renklendi
  3. 16:50 Melissa Vargas'ın Rekorlarıyla Dolu Vodafone Sultanlar Ligi Finali
  4. 16:46 Japonya'da Yasukuni Tapınağı Ziyaretleri: Gelenek, Diplomasi ve Tartışmalar
  5. 16:43 İslam Memiş uyarıyor: "Gram altın yine bir anda 2700 lira seviyesine fırlayabilir"
  6. 16:42 Belçika'da Alkollü Araç Kullanma Davası: 'Gut Fermantasyonu' Savunması Reddedildi
  7. 16:38 Cenk Tosun'un Transferinde Sürpriz Bir Dönüm Noktası: Eyüpspor Devrede!
  8. 16:35 TCG Nusret Müze Gemisi İzmir'de ziyarete açıldı
  9. 16:34 Beşiktaş-Ankaragücü maçının ilk 11'leri belli oldu
  10. 16:34 Prostat Kanseri Araştırmasıyla Yeni Organ Keşfi: Tüp Tükürük Bezi!
  11. 16:32 Özel açıkladı: Erdoğan'la haftaya görüşmeyi planlıyoruz
  12. 16:31 İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi: "Siyonist rejiminden geriye hiçbir şey kalmayabilir"
  13. 16:30 Dolandırıcılara Karşı Uyarı: Koç Holding'den Sahte Sosyal Medya Hesaplarına Dikkat Çağrısı
  14. 16:27 Özgür Özel: "Milletimize yeni ve demokratik bir anayasa kazandırana kadar gayretimiz sürecektir"
  15. 16:21 'Ölümlü Dünya 2' Netflix'e geliyor
  16. 16:07 Dolandırıcıların Yeni Yöntemi: Sahte Ev İlanlarıyla Kapora Avı!
  17. 16:07 Kibirli CEO'nun diploması sahte olabilir mi?
  18. 16:07 Beklenen An Geldi! Arda Güler Real Madrid'de İlk 11'de!
  19. 16:07 Süleyman Hurma'dan Çarpıcı Açıklamalar: Türkiye Ligi'nin Tescil Olmama Tehlikesiyle Karşı Karşıya!
  20. 16:06 Aslan Pençesini Gösterdi: Icardi'nin 23 Nisan'da Fenerbahçe'ye Gönderdiği Mesaj!
Politika Haberleri