Demokrasi Arenası | Aklım Elazığ'da isterseniz programı sonlandıralım, şuan siyasetin zamanı değil...

Demokrasi Arenası | Aklım Elazığ'da isterse... Tele1 TV ekranlarında Uğur Dündar’ın moderatörlüğünü yaptığı, Demokrasi Arenası programının bu haftaki konuğu İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener oldu.

Tele1 TV ekranlarında Uğur Dündar’ın moderatörlüğünü yaptığı, izlenme rekorları kıran Demokrasi Arenası programının bu haftaki konuğu İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener oldu. Program halkın katılımıyla İstanbul Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi Arenası’nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Canlı yayının başlangıcında Elazığ’da yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin haberi geldi. Akşener, Elazığlılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin bir soruya cevap veren Meral Akşener, “Rahmetli Demirel’in bir sözü var doğmamış çocuğa don biçilmez” dedi.

Konuşmasının devamında ittifaklara değinen Akşener, “Millet ittifakı ile Cumhur ittifakı arasında bir fark var. Cumhur ittifakı iki lider arasında kurulan bir ittifak. Tabanların talebi üzerine kurulmuş bir ittifak değil. Cumhur ittifakı AKP diline evriliyor. Mesela andımız konusunda İYİ Parti’nin verdiği önergeye MHP sessiz kaldı. Millet ittifakı ise böyle değil, daha gerçekçi” dedi.

“ERKEN SEÇİN BEKLEMİYORUM”

Erken seçim iddialarına ilişkin konuşan Meral Akşener, “Ben Erdoğan’ı bu ülkede iyi tanıyanlardanım. Dolayısıyla, 24 Haziran seçimlerini 15 Temmuz’da seçim olacak demişti. Bu defa böyle bir ön görüm yok. 2023’e kadar zamanı. Seçilemeyeceği gibi de bir matematik var ortada. Sayın Erdoğan’ın bunu kullanacağını düşünüyorum. Lütfü Bey’in ise Meclis’te diğer vekillerle dostlukları var belki bir sohbette böyle bir şey geçmiştir. Veya kendi görüsüdür. Ben Meral Akşener olarak erken seçim beklemiyorum” ifadelerini kullandı.

”ÇOK İYİ REKABET YAPARIM”

Akşener’in açıklamaları özetle şu şekilde:

“İktidarın söylediği müthiş iyi haberlere rağmen halk pahalılığı söylüyor. Herkesin şikayeti elektrik zammı, doğal gaz zammı ve genç işsizlik. İstihdam yok, yatırım yok, üretime yönelik atılmış bir adım yok. Sanayi tesisi, teknoloji merkezleri oluşturmak yok. Ne var? Sadece kutuplaştırma, kötü bir dil var.

Ben ilçe ilçe gezme işlemimin arkasında, orada gördüğüm şey, sesini duyuramıyor vatandaş. Ne basın, ne gazeteci görüyor. Çünkü bir sanal gündem var, o sanal gündemde konuşmak çok konforlu. Toplumun gerçek sorunlarına dokunmak, onların taleplerini siyasete iletmek gibi bir kavram ortadan kalktı.

Ben Antalya’ya gittim, ardından AKP’liler gitti. Çok iyi rekabet yaparım. Onlar benden çok farklı iş yapmışlar, sadece teşkilatları gezmişler.”

"Demokrasi Arenası | Aklım Elazığ'da isterseniz programı sonlandıralım, şuan siyasetin zamanı deği." haberi, 25 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Demokrasi Arenası | Aklım Elazığ'da isterseniz programı sonlandıralım, şuan siyasetin zamanı deği.. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Demokrasi Arenası | Aklım Elazığ'da isterseniz programı sonlandıralım, şuan siyasetin zamanı deği.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Haberleri