Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"

Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi:

Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılı... İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından açılan 14. Kent Lokantası Arnavutköy'de hizmete girdi. CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Tekin Aras'la birlikte ilçe turu yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

İMAMOĞLU ARNAVUTKÖY'DE KENT LOKANTASI AÇTI, İLÇE TURU MİTİNG DÖNÜŞTÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından açılan 14. Kent Lokantası Arnavutköy'de hizmete girdi. CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Tekin Aras'la birlikte ilçe turu yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

Yurttaşların mitinge çevirdiği ilçe turunda konuşan İmamoğlu, "Açık ve net bir şey söyleyeyim mi? Bir iki güne buraya bir sürü bakan gelebilir. Hatta size bir sürpriz söyleyeyim. Sayın Cumhurbaşkanı bile gelebilir" dedi.

İmamoğlu'ndan Arnavutköy'e Sürpriz Ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy'de 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninin ardından CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Tekin Aras ile birlikte ilçe turuna çıkan İmamoğlu, büyük bir coşkuyla karşılandı.

"Hem ülkemizin hem şehrimizin hem de ilçemizin çok çalışan, çok koşan, halkını düşünen, insanlarını düşünen, adaletli, ahlaklı, kimlikli yöneticilere ihtiyacı var" diyen İmamoğlu, coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

"İSTANBUL DÜNYANIN ÖZETİ GİBİ"

"Her birinizin, İstanbul’a yerleşim hikayeleri var. İstanbul, dünyanın özeti gibi. Bu ülkenin, bu cennet vatanın, bu Türkiye Cumhuriyeti’nin memleketimizin özeti. İşte Tekin Aras Başkanımız güzel yuvasıyla, ailesi buraya yerleşmiş. Anadolu’nun bir evladı gelmiş, yerleşmiş. Onun da evladı burada doğmuş. Şimdi, siz kıymetli Arnavutköylülerle bu şehri yönetmek istiyor. Ben, Tekin Aras Başkanımızın Arnavutköy’de seçileceğine ve sizlerin de ona çok kuvvetli destek vereceğinize ve onun da sizlerle birlikte bu ilçeyi yöneteceğine yürekten inanıyorum. Gözümle, kulağımla, tüm bilgimle, tüm deneyimimle, bu genç kardeşimizin yanındayım. Arnavutköylülerin, bu genç kardeşimle birlikte, çok mutlu olacakları yılları ve dönemleri yakalayacağına eminim. Çünkü; saygı, liyakat, ahlak ve ortak akıl düşüncesini yolundan hiç ayırmayan bir kardeşimiz.

"CUMHURBAŞKANI BİLE GELEBİLİR"

"Açık ve net bir şey söyleyeyim mi? Bir-iki güne buraya bir sürü bakan gelebilir. Hatta size bir sürpriz söyleyeyim. Sayın Cumhurbaşkanı bile gelebilir. Bunu niye söylüyorum biliyor musunuz? Vallahi billahi, kim gelirse gelsin, siz ağırlayın, misafir edin, yollayın. 31 Mart’ta oylarınızı yollayın Tekin Aras’a. Birisi istedi diye değil, gönlünüzden geçeni, vicdanınızla, kendi adalet terazinizle oy kullanın. Öyle kullanacağınıza da eminim. Sizi kimse etkileyemez. Milletin vicdanı, milletin erdemi olmaya karar verecek bu 31 Mart’ta kullanacağınız oy, o kadar kıymetli ki… Size şu şekilde söyleyeyim: Aranızdaki herhangi birinizin oyuyla, benim oyum eşit. Sizin aranızdaki bir emekçi kardeşimle, genç öğrenci bir kardeşimle oyum eşit. Fabrikatörle memurun oyu eşit. Hepimizin oyu, eşit. Onun için herkes, kendi o kuvvetli oyunun hesabını yapacak. Ve ne yapacaksınız biliyor musunuz? Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız, oyun."

"İSTANBUL’UN BÜTÜN İLÇELERİNDE KENT LOKANTASI AÇACAĞIZ"

"3 milyona yakın insan Kent Lokantalarımıza girdi, 4 çeşit yemeği 40 liraya yiyerek, o gün öğle yemeğinde hoş bir zaman geçirdi. Parasıyla yedi. Kendine ait olan bir mekanda yedi. Çok vicdanlı bir yer. Ve burada özellikle öğrencilerimizi, işçimizi, memurumuzu, özellikle emeklilerimizi ağırlıyoruz; görüyorum. Beni çok gururlandırıyor. Beni gururlandıran bir başka durumu daha söyleyeyim. Açtığımız her Kent Lokantasında -burası da dahil- yalnız kadınlar çalışıyor. Allah’ın izniyle, burasıyla birlikte 14 oldu şehir lokantamız. İstanbul’un tüm ilçelerinde Kent Lokantası açacağız. İhtiyaç olursa, daha fazlasını hedefleyeceğiz. Sevgili hemşehrilerim, gayemiz; bu şehre adalet getirmek, bu şehre bereket getirmek. Şimdi birazdan iftara geçeceğiz. Tabii iftar sofrası içeride. Sayısı hepinizi içeri almaya uygun değil. Ama burada ikramla ilgili dostlarım imkanları hazırladılar. Mobil büfelerimiz var. Olabildiğince size ikramda bulunmaya çalışacağız. Açılışa binaen bir eksikliğimiz olursa, affedin."

İFTARI GENÇLERLE AÇTI

Konuşmaların peşinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tekin Aras ve beraberlerindeki heyet, iftarlarını, çoğunluğu öğrencilerden oluşan gençlerlegerçekleştirdi. Kent Lokantası’nın ilk gün konukları; mercimek çorba, et döner, pirinç pilavı, ayran sudan oluşan menüyle oruçlarını açtı.

 

"Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"" haberi, 29 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 29 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:57 Hastaneye 5 yıl boyunca fazla fatura kesmişler
  2. 08:54 MEB’in hazırladığı yeni müfredatta “Atatürk ve Cumhuriyet” seyreltildi
  3. 08:47 Bursa'da üretilecek: Yeni Renault Duster tanıtıldı
  4. 08:42 Şevket Çoruh güzel haberi fotoğrafla duyurdu
  5. 08:36 Gonca Vuslateri anne oldu: Bakın kızına hangi ismi verdi
  6. 08:29 Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
  7. 08:26 Real Madrid, Arda Güler'in golü ile kazandı
  8. 08:22 Bakan Yerlikaya duyurdu: 321 zehir taciri yakalandı
  9. 08:17 Kızılcık Şerbeti'nde Eylem Tok mesajı: Oğlunuzu nefret objesi haline getirdiniz
  10. 08:11 Murat Ağırel yazdı: AK Parti’den CHP’ye geçen belediyede seçim gecesi yaşananlar
  11. 08:07 Fehmi Koru yazdı: İYİ Parti şansını kullanamadı
  12. 08:02 O iller dikkat: Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
  13. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  14. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  15. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  16. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  17. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  18. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  19. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  20. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
Gündem Haberleri