Emeklilere banka promosyonu dönemi başladı... Rekabet, tutarları yükseltti

Emeklilere banka promosyonu dönemi başladı... Rekabet, tutarları yükseltti

Emeklilere banka promosyonu dönemi başladı..... Emeklilere banka promosyonu başladı. Emeklilerin büyük bölümü marttan itibaren ikinci promosyonu almaya hazırlanırken, bankalar arası rekabet

Emeklilere banka promosyonu başladı. Emeklilerin büyük bölümü marttan itibaren ikinci promosyonu almaya hazırlanırken, bankalar arası rekabet, promosyon tutarını artırdı. Emeklilere banka promosyonu tutarları merak edilirken promosyon kampanyaları emekliler için ek gelir kapısı oldu. 1250 TL’yi bulan promosyon teklifleri ek müşteri getirilmesi durumunda 2 bin 500 TL’ye kadar çıkıyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile bankalar arasında 2017'de imzalanan protokolle ilk defa toplu olarak başlatılan emeklilere banka promosyonu uygulamasında 3 yıl geride kaldı. Bankalar, 13 milyon emeklinin maaşını kapmak için kıyasıya rekabete girdi. Emeklilerin büyük bölümü marttan itibaren ikinci promosyonu almaya hazırlanırken, bankaların rekabeti promosyon tutarını artırdı. Emeklilere banka promosyonu

Emeklilere promosyon olarak maaşa göre en az 300, 375 ya da 450 lira ödeniyor. Promosyon tutarına ilave kampanyalar düzenleyen bankalar tutarı artırarak rekabeti kızıştırıyor. Bin 250 TL'yi bulan promosyon teklifleri ek müşteri getirilmesi durumunda 2 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor.

Sözcü'den Mehtap Özcan Ertürk'ün haberine göre; bankaların ek promosyon ödemesi için sundukları koşulların çok iyi incelenmesi gerekiyor. Çünkü bankalar promosyona ek ödenecek tutarları bazı koşullara bağlıyor. ‘Sadece 3 yıllık taahhüt veririm' diyenlere ödenen promosyondan daha fazlasını elde edebilmek için ‘kredi kartı kullanımı, otomatik ödeme talimatı, aylık harcama taahhüdü' gibi koşulları yerine getirmek gerekiyor.

{{unknown}}

BANKALAR ARASI REKABET TUTARI ARTIRDI

ING Bank, Turuncu Ekstra üzerinden aylık 750 lira harcama yapılması halinde bin 800 TL ödeme yapacağını açıkladı. QNB Finansbank ise maaşını taşıyıp bir bankacılık ürününü kullananlara bin 250 liraya varan promosyon ödüyor. Şekerbank ise 2 otomatik talimatı verirse 150 lira, 10 kişi ile sınırlı olmak üzere yönlendirdiği her yeni emekli için de 150 lira ödüyor. TEB ise bankaya kazandırdığı her emekli için 150 TL ödüyor. Yapı Kredi'de de promosyon 1000 TL'ye kadar çıkıyor. Denizbank ise 0.99 faiz ile ihtiyaç kredisi kullandırıyor.

SGK İDDİALARI YALANLADI

Emekli maaşlarından yeni kesintiler yapılacağı ve bayram ikramiyelerinin kaldırılacağı iddiaları SGK tarafından yalanlansa da, TBMM'nin gündemi emekliler oldu. CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, “Emeklinin cebinden elinizi çekin” dedi. Adana Milletvekili Orhan Sümer de, “Şimdi de gözünüzü emekliye mi diktiniz?” diye sordu. Niğde Milletvekili Öner Fethi Gürer de “Emekli zaten geçim derdinde, ekmeği ile oynamayın” dedi.

{{unknown}}

"Emeklilere banka promosyonu dönemi başladı... Rekabet, tutarları yükseltti" haberi, 27 Şubat 2020 tarihinde yazılmıştır. Ekonomi kategorisi altında bulunan Emeklilere banka promosyonu dönemi başladı... Rekabet, tutarları yükseltti haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Emeklilere banka promosyonu dönemi başladı... Rekabet, tutarları yükseltti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:46 Pratik ve Doğal Çözümlerle Pas Lekelerinden Kurtulun!
  2. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  3. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  4. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  5. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  6. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  7. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  8. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  9. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  10. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  11. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  12. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  13. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  14. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  15. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  16. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  17. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  18. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  19. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  20. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
Ekonomi Haberleri