Emine Bulut'un katili yalan söylüyor

Emine Bulut'un katili yalan söylüyor

Emine Bulut'un katili yalan söylüyor Emine Bulut cinayetine ilişkin Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamenin detayları ortaya çıktı. Cinayeti önceden tasarladığı

Emine Bulut cinayetine ilişkin Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamenin detayları ortaya çıktı. Cinayeti önceden tasarladığı belirtilen eski eş Varan’ın WhatsApp kayıtlarının ‘çocuğuyla görüştürülmediği’ iddiasını yalanladığı belirtildi. Sanığın ‘haksız tahrik’ indiriminden faydalanmak için Bulut’u suçlayıcı ifade verdiği vurgulanarak mahkemenin herhangi bir indirim yapmaması da talep edildi.

İddianameye göre Fedai Varan ile Emine Bulut 2013’te anlaşmazlık sebebiyle boşandılar. Velayet annede kaldı. Anlaşmaya göre sanık Fedai Varan, her ayın ilk ve son hafta sonları ile temmuz ayında çocuğuyla görüşebiliyordu. Dosyadaki WhatsApp mesaj kayıtlarındaki fotoğraflara göre en son 20 Ağustos’ta çocuk baba Fedai Varan’da yatılı kalıyordu. Savcıya göre bu durum, şüphelinin ‘çocuğuyla görüştürülmediği’ iddiasını yalanlar nitelikte.

Hürriyet Gazetesi'nden Musa Kesler'in haberiner göre; yine WhatsApp kayıtlarına göre Bulut bir gün önceki yazışmada, evlenme durumundan bahsetti. Olay günü yaşanan tartışma sırasında şahitlerin ifadelerine göre Varan agresif ve saldırgan bir tutum sergilerken Emine Bulut ise onu sakinleştirmeye çalışıyordu. Tartışma devam ederken Varan, Bulut’u başka bir yere götürmeye çalıştı. Birlikte kafeden çıktılar. Hemen ardından maktüle Bulut koşarak geri geldi. Arkasından koşan Varan onu yakaladı ve arka cebinden çıkardığı bıçakla boğazını kesti ve vücudunun çeşitli yerlerine sapladı.

HAKSIZ TAHRİK GİBİ GÖRÜNSÜN DİYE

Savcının diğer değerlendirmeleri şöyle:

Şahitlerin ifadelerine göre Emine Bulut’un Fedai Baran’a yönelik herhangi bir hakareti olmadı. Sanık Varan işlediği cinayeti ‘haksız tahrik altında işlemiş gibi göstermek’ için Bulut’un kendisine hakaret ettiğini söyledi.

Bulut, Varan ile kafede konuşmak istemesine rağmen, Varan onunla dışarıda konuşmak istedi. Çünkü cinayeti önceden tasarlamıştı. Cinayeti daha kolay gerçekleştirebileceği için Bulut’u kafe dışına çıkardı. Kaçınca da arkasından yakalayarak boğazını kesti. Bu eylemi ‘tasarlayarak ve canavarca hisle’ gerçekleştirdi.

Varan daha önce de Bulut’a hakaret ettiği için hakkında dava açılmış. Şüphelinin suç işlemekten çekincesi olmaması sebebiyle mahkeme, sanık hakkında takdiri indirim uygulamasın.

Çocuğun yanında olacağını bilmesine rağmen, suç işleme kararlığında tereddüte düşmeyerek, çocuğun yanında maktülenin hayati bölgelerine birden çok kez bıçak darbesi vurmak suretiyle ‘canavarca hisle’ hareket ettiği...

"Emine Bulut'un katili yalan söylüyor" haberi, 27 Ağustos 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Emine Bulut'un katili yalan söylüyor haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Emine Bulut'un katili yalan söylüyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 29 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:52 Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Amedspor ve Göztepe'ye tebrik mesajı
  2. 09:49 Din dersi kitabı AK Parti beyannamesi
  3. 09:45 Demirköy'de Kaçak Göçmen Operasyonu: 21 Göçmen ve Organizatörler Yakalandı
  4. 09:42 AK Parti kulislerinde seçimin faturası kesilecek iddiası: Erdoğan bazı isimleri görevden alacak
  5. 09:32 Zak Brown: McLaren, rakip takımlar gibi 'istikrarsız' değil
  6. 09:28 Melek Baykal'dan yıllar sonra gelen itiraf: Bir manken ve bir türkücü ile oynamam
  7. 09:21 CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'dan şike iddiası: Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür
  8. 09:13 Mehmet Tezkan: Fatura birilerinin sırtına yüklenecek hazırlık bu yönde
  9. 09:08 Saray’a dakikada bir asgari ücret
  10. 09:03 Şampiyonluk şansı zora girdi Fatih Terim yuhalandı
  11. 09:01 Canlı yayın sırasında kamyon çarptı
  12. 08:51 Nüfusun 12 katı borç: Balıkesir’de açık 15,5 milyar TL
  13. 08:47 Tahliye olan Nihal Candan, koğuş arkadaşı Seçil Erzan'ı anlattı: O izlemiyor diye haber izlemedik
  14. 08:45 Ali Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da bir suç örgütü çökertildi, 9 şüpheli yakalandı
  15. 08:38 8 ayda 20 kilo veren Bergüzel Korel’den detoks tarifi
  16. 08:34 Sertab Erener estetik haberlerine meydan okudu
  17. 08:30 IBAN'a gönder'de cezalar belli oldu
  18. 08:26 MHP'li Feti Yıldız: Dili de bozuk, yeni anayasa halk oyuna sunulmalı
  19. 08:22 AK Partili milletvekili, boğaza kaçak villa inşa etmiş
  20. 08:16 TOGG için dua etmişti: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 15 milyon TL'lik Audi istedi
Haberleri