Erdoğan: Her şeyi bırakmaya varım

Erdoğan: Her şeyi bırakmaya varım

Erdoğan: Her şeyi bırakmaya varım Erdoğan, partisi tarafından Sakarya 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Sakarya Tank-Palet Fabrikası'nın işletmesinin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisi tarafından Sakarya 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Sakarya Tank-Palet Fabrikası'nın işletmesinin 25 yıllığına özel sektörde olacağını söyleyen Erdoğan, "Bay Kemal ne diyor? 'Sattılar.' Burada kesinlikle mülkiyet devri söz konusu değildir. Varsa böyle bir şey ispatla ben her şeyi bırakmaya varım" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin 'beka seçimi' olduğuna dair söylemlerini tekrarlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye ve Türk milletiyle hesabı olan herkes 31 Mart'ı bekliyor. Tüm kalbimle inanıyorum ki bir kez daha başaramayacaklar. Milletimiz meydanı 31 Mart'ta da bunlara bırakmayacak" diye konuştu.

Sakarya Tank-Palet Fabrikası'nın işletmesinin 25 yıllığına özel sektörde olacağını söyleyen Erdoğan, "Bay Kemal ne diyor? 'Sattılar.' Niye yalan söylüyorsun? Burada kesinlikle mülkiyet devri söz konusu değildir. Varsa böyle bir şey ispatla ben her şeyi bırakmaya varım" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

— Sakarya'nın gönlü vatan aşkıyla 4 mevsim baharı yaşıyor. Bugün Sakarya'da 45. mitingimizi yapıyoruz. Şu ana kadar İstanbul'da 13, Ankara'da 8 ilçe mitingi yaptık.

— Niçin mücadele ediyoruz, sadece 3-5 belediye başkanlığı veya eksik veya fazla almak için bu kadar çalışılır mı? Eğer öyle olsaydı muhalefetin bizim 71 miting yaptığımız yerde 171 miting yapması gerekirdi. Çünkü onların böyle bir neticeye daha çok ihtiyaçları var. Buna rağmen bizim değil yarımız, onda birimiz kadar bile çalışmıyorlar. Laf ola beri gele… Yasak savma kabilinden göstermelik toplantılarla gün öldürüyorlar. Bizim böylesine çok çalışmamızın sebebi ülkemizi ve sizi çok seviyor olmamızdandır.

​'CHP'YE GÖNÜL VERENLERE, İYİ PARTİ'YE ÜMİT BAĞLAYANLARA, SAADET'LE BİRLİKTE OLANLARA SESLENİYORUM'

-31 Mart'ta belediyelerimiz vasıtasıyla şehirdeki insanlarımıza en güzel hizmetleri sunacağımız bir neticeye ulaşmak istiyoruz. Seçimden ülkemizin tökezlemesini bekleyenlere fırsat vermeyeceğimiz bir sonuçla çıkmayı hedefliyoruz. Bunun için 31 Mart'ın bir beka seçimi olduğunu söylüyoruz. Kardeşlerim emin olun Türkiye ve Türk milletiyle hesabı olan herkes 31 Mart'ı bekliyor. Tüm kalbimle inanıyorum ki bir kez daha başaramayacaklar. Milletimiz meydanı 31 Mart'ta da bunlara bırakmayacak.

— CHP'ye gönül verenlere sesleniyorum, İYİ Parti'ye ümit bağlayanlara sesleniyorum, hâlâ Saadet'le birlikte olanlara sesleniyorum, Kürt kardeşlerime sesleniyorum, kırgınlığını sandığa yansıtmak isteyen kardeşlerime sesleniyorum, gelin bu karanlık oyunu birlikte bozalım.

'AMAÇ TÜRKİYE'Yİ TÜMÜYLE YIKMAK'

- Bugün Türkiye'nin bir olma, beraber olma günüdür. Suriye meselesi sınırlarımızda bir terör koridoru oluşturulması aşamasına gelmişken istikrarımızı tehlikeye atamayız. Ülkemize yönelik saldırılar artarken devletimizi zaafiyete uğratamayız.

— Elin oğlu Yeni Zelanda'da cami basıp 50 Müslüman kardeşimizi alçakça katletmiş. Amaç Türkiye'yi yapabilirlerse tümüyle yıkmak. Beceremezlerse zayıflatmaktır. Amaç özgürce nefes alabileceğimiz hiçbir yer bırakmamaktır. Bazılarının gözleri vardır görmez, kulakları vardır duymaz, dilleri vardır konuşmaz.

— Bay Kemal var ya, çok garip bir insan. Arifiye'de ana bakım fabrikası fırtına obüsü, optik malzemeler üreten önemli bir tesistir. Bu tesisi daha etkin kulllanmak şart haline gelmiştir. Bunu kamu imkanlarıyla gerçekleştirmeye kalktığımızda 50 milyon dolar gerekiyordu. Biz burada farklı bir adım attık. Hızlı iş üretme süreçlerine geçmeye ihtiyaç var.

'İSPATLA, BEN HER ŞEYİ BIRAKMAYA VARIM'

- Fabrikanın işletmesini BMC'nin yüzde 50-50 Katar'la orada ortaklığımız var. Aynı ortaklığı buraya da taşıdık. 25 yıllığına burayı BMC'ye devrettik. Bay Kemal ne diyor, sattılar diyor. Satılan birisi varsa sensin. Niye yalan söylüyorsun. Burada bir mülkiyet devri söz konusu değildir. Dürüst değilsin. Bu fabrikanın sadece işletmesi özel sektörde olacak 25 yıllığına.

— Varsa böyle bir şey ispatla ben her şeyi bırakmaya varım. Ama sen siyasetten çekilmeye var mısın? Çünkü dürüst değilsin. Sabah yalan, akşam yalan. Bu fabrikanın arazisi taşınmazları her şeyi devlete ait olacak kalacak. Sadece işletmesi özel şirkette olacak. İşçiler de hiç hak kaybına uğramadan çalışmaya devam edecek.

"Erdoğan: Her şeyi bırakmaya varım" haberi, 19 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan: Her şeyi bırakmaya varım haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan: Her şeyi bırakmaya varım 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:06 Ankara'nın Ayaş İlçesinde Keşfedilen Şifalı Su Dünya Çapında Dikkat Çekiyor
  2. 18:02 Apple, Çin'de Meta Uygulamalarını Kaldırdı: Gerilim Artıyor
  3. 17:57 Sergey Lavrov'un Gündemi: Orta Doğu'daki Gerginlik, Ukrayna Krizi ve Ermenistan İlişkileri
  4. 17:51 Hava Durumu Uyarısı: Marmara ve Ege'de Şiddetli Yağış, Batı Akdeniz'de Fırtına Bekleniyor!
  5. 17:49 Erdal Beşikçioğlu depremzede kedinin yavrusunu sahiplendi! Duygusal paylaşım!
  6. 17:46 Düzce Valiliği'nden Şiddetli Fırtına Uyarısı: Batı Karadeniz Hazır Olsun!
  7. 17:43 Mars helikopteri son mesajını gönderdi
  8. 17:42 Dünya üzerindeki en tehlikeli ülkeler belirlendi: Türkiye hangi sırada yer alıyor?
  9. 17:39 Elon Musk sordu: Vine geri mi geliyor?
  10. 17:38 İsrail Askerlerinin Ev Baskınında Köpek Saldırısına Uğrayan Filistinli Genç: Useyd Taha
  11. 17:34 Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  12. 17:33 SimSimi nedir? SimSimi hakkında uyarılar
  13. 17:30 ATO Başkanı: Fiyat Artışlarıyla Mücadelede Birlik ve Sabır Önemli
  14. 17:27 TEKNOFEST 2024 ne zaman ve nerede?
  15. 17:23 Ak parti Başkanı Erdoğan'dan Şaşırtan Açıklama: 'Artık Fenerbahçeli Değilim!'
  16. 17:20 Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!
  17. 17:17 Ankara'da Boşanma Sürecindeki Kadın Cinayete Kurban Gitti
  18. 17:12 Serdar Ortaç'ın Mücadelesi: Playback Konserde Denge Zorluğu
  19. 17:07 Balık Av Yasaklarıyla Fiyatlar Tırmanıyor: Tezgahlar Boş Kalmıyor
  20. 17:03 Fitch Ratings, Türkiye'nin Kredi Notu Yükselmesinin Ardından Panel Düzenleyecek
Politika Haberleri