Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi: Milletim gereğini yapar

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi: Milletim gereğini yapar

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi: Mil... Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlarla iftar programında konuştu. Erdoğan, İstanbul'da şehit cenazesinde saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Cezevleri Komisyounun yaptığı ziyaretleri katederek "Cezaevlerinde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlarla iftar programında konuştu. Erdoğan, İstanbul'da şehit cenazesinde saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Cezevleri Komisyounun yaptığı ziyaretleri katederek "Cezaevlerinde hasta mahkumları ziyare ettik. DHKP-C'liye de gittik, İslamcı teröriste de gittik" şeklindeki sözlerini "Ne diyor bakın. Hastanede terörsittleri ziyaret etmiş. Bu ne tahatlık.. Artık bunlara milletim gereken cevabı en ideal şekilde verecektir" diyerek şehit cenazesinde saldırıya upğrayan Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha hedef gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar öncesi muhtarlara seslendi. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"KANI BOZUK DERKEN..."

Ben "kanı bozuk" derken, biyolojik bir kanı bozukluktan, ırkçılıktan asla söz etmiyorum. Bizim kültürümüzde ifade karakterle ilgili bir göndermedir. Bu ülkeye silah çeken teröristin biyolojik olarak hangi milletten olduğunun ne önemi var, bizim gözümüzde onun kanı bozuktur.

"MİLLETİM GEREKEN DERSİ VERİR"

Bir siyasi partinin başındaki, ki bu siyasi parti ana muhalefet partisidir. "biz yeri geliyor hastanelerdeki PKK'lıları ziyaret ettik" diyor. Şu ifadeye bak ya, ne kadar da rahatlıkla bunu söylüyor. Böyle bir şey olabilir mi? Bu ülkede ana muhalefetin başı olacaksın, bölücü terör örgütü mensuplarını ziyaret edeceksin. Neymiş, yaralıymış. Ben milletin idaresine bunları havale ediyorum. Benim milletim bunlara en ideal dersi gereği gibi verir.

Benim mehmedimi şehit edenleri, benim polisimi şehit edenleri kalkıp da onlarla hastanede ziyaret ederek hasbıhal etmek kusura bakmasınlar bu milletin değerleriyle bir defa uyuşmaz. 

Siz böyle yaparsanız işte Almanya'da kendi ülkesini soykırımla itham eden adam kanı bozuk değil de nedir? 

HAYATI PAHASINA MİLLETİNİ VE VATANINI KORUR

Toplumumuz içinden çıkacak olan kanı bozukların hiçbiri bu milletin asaletini asla gölgeleyemez. Bir yerde 3-5 terörist çıkıp milletin huzurunu kaçırabilir, buna karşılık on binlerce yüz binlerce kahraman oraya gelir, hayatı pahasına milletini ve vatanını korur. Bugün GATA'da yaralılarımızı ziyaret ettim, yine bakıyorsunuz Genelkurmay Başkanımız kendilerine "hazır mısın" dediğinde, "hazırım komutanım" diyor. 

Bu iman meselesidir. Bu işe farklı bakanlar istedikleri kadar alçalsınlar, biz dirayetimizi kaybetmeden mücadelemize evelallah devam edeceğiz. Çünkü bizim başka vatanımız yok. Tüten son ocağa, çarpan son kalbe kadar bu topraklar vatanımız olarak kalmaya devam edecek. 

Türkiye'yi üzerinde diledikleri gibi operasyon yapabilecekleri bir ülke sananlar 1 asırdır defalarca yanıldıklarını gördüler. Şimdi Güneydoğu'daki ilçelerde görüyorlar.

BİZİ BEKLİYORLAR

Yeni Türkiye'nin inşası yolunda adım adım ilerliyoruz. Dünyadaki tüm mağdurların her geçen gün daha güçlü sesi haline geliyoruz. Dünyada mazlumlar Türkiye'nin sesini bekliyor, sizi bekliyor, bizi bekliyor. 

Mazlumların sesi deyince Muhammed Ali'yi anmadan geçmek olmaz. Bu gece cenazesine katılmak, kendisini ebediyete uğurlayanlar arasında olmak üzere bir heyetle Amerika'ya gidiyoruz. 

'MUHAMMED ALİ ONLAR İÇİN DÖVÜŞÜYORDU'

Muhammed Ali bizim çocukluğumuzun ve gençliğimizin efsane ismiydi. Rahmetli halamın oğlunun evinde siyah beyaz televizyonu vardı, sabah 4'lerde gider orada Muhammed Ali'nin boks maçını izlerdik. İnsanlar televizyon bulabildikleri her yerde toplanırdı. Bu insanların boksla herhangi bir ilgileri olmayışına rağmen o insanlar niçin toplanıyordu biliyor musunuz? Çünkü Muhammed Ali onlar için dövüşüyordu. ABD gibi zor bir ülkede Müslümanlığını açıkça ifade eden korkusuz bir yürekti. Dünyada mazlum ve mağdur kim varsa onun için dövüşüyordu. Vurduğu her yumruk zalimlere, katillere gidiyordu. 

Dünyada ne kadar güçsüz, muhtaç, ezilmiş varsa yumruğunu onlar için sallıyor, zaferlerini onlar için kazanıyordu. Vietnam'da savaşa gitmeyi kabul etmemişti. 5 yıl mahkumiyete, para cezasına rağmen savaşa gitmeyi kabul etmedi. Yürek buna denir, dik durmak buna denir, omurgalı olmak buna denir. 

Gençlik teşkilatı görevi yaptığım zaman Türkiye'ye gelmişti. O zaman birlikte Cuma namazı kılma imkanımız olmuştu. Mekanı cennet olur inşallah. 

Muhtarlarımıza Ramazan'da da çok önemli görevler düşüyor. Mahallenizde, köyünüzde, kapısını çalmadığınız, derdini tespit etmediğiniz tek bir ev kalmamalıdır. 

"Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi: Milletim gereğini yapar" haberi, 08 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 08 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi: Milletim gereğini yapar haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi: Milletim gereğini yapar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:50 Erdoğan, 23 Nisan'daki TBMM Oturumu Yerine İsmailağa Cemaati Liderinin Cenazesine Katıldı
  2. 18:45 Ev Yapımı Parmak Tatlısı: Geleneksel Lezzetin Sırrı!
  3. 18:15 Yeni Araştırma: Şarkı Sözleri Daha Öfkeli ve Tekrarlı Hale Mi Geliyor?
  4. 18:11 ABD'de Yeni Konut Satışları Mart Ayında Güçlü Büyüme Kaydetti, Fiyatlar Hafif Geriledi
  5. 18:10 Filistin'e destek veren bir milletvekiline 'terör' suçlaması yapıldı
  6. 18:08 Yaşlı Nüfus Hızla Artıyor: TÜİK'in Son Verileri
  7. 18:07 iflas dalgası devam ediyor: Türkiye'nin iki dev şirketi daha iflasını açıkladı!
  8. 18:01 Antony Blinken: İnsan Hakları Raporu'nda Öne Çıkanlar ve Tartışmalar
  9. 17:58 Ekonomist: TCMB Faizinde Değişiklik Beklenmiyor, Borsada 10 Bin Puan Hedefi Konuşuluyor
  10. 17:51 B1 sınıfı ehliyet nedir?
  11. 17:50 Tiktok, Instagram'a Rakip Olacak Yeni Uygulaması 'Tiktok Notes' ile Fotoğraf Paylaşımına Giriyor
  12. 17:46 Opel'in yeni elektrikli SUV'u, etkileyici menziliyle Türkiye pazarında yerini alıyor!
  13. 17:43 Tunus Kıyılarında 19 Göçmenin Cansız bedenine ulaşıldı
  14. 17:39 İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder Görevinden İstifa Etti
  15. 17:36 Hızlı ve Lezzetli: 15 Dakikada Kaşık Tatlısı Tarifi!
  16. 17:28 İYİ Parti'de bir istifa daha! Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder istifasını verdi
  17. 17:17 New Jersey'de Rutgers Üniversitesi İslami Yaşam Merkezi'ne Yapılan Saldırıda Nefret Suçlaması
  18. 17:16 Europol ve Bosna-Hersek Polisi Ortak Operasyonla Uyuşturucu Karteline Darbe Vurdu
  19. 17:12 Azerbaycan-Ermenistan Sınırında İlk Sınır Taşı Yerleştirildi
  20. 17:06 Hastalıklara Veda! Doğal Antibiyotik Kaynağı: Çaya "2-3 Tane Atmanız Yeterli
Politika Haberleri