Erdoğan'dan teleferik açıklaması: "Asıl sorumluları koruma çabaları gözden kaçmamıştır"

Erdoğan'dan teleferik açıklaması:

Erdoğan'dan teleferik açıklaması: "Asıl soru... Ak Parti'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde gerçekleşen Kabine Toplantısı, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bugün ilk kez gerçekleştirildi. Yaklaşık üç saat süren toplantının ardından Erdoğan açıklama yapıyor...

Bugün, AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde gerçekleşen Kabine Toplantısı, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez yapıldı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık üç saat süren toplantının ardından medya önüne geçerek önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"İdari izinle birlikte 9 güne çıkardığımız bayram tatili süresince Türkiye genelinde ciddi bir insan ve araç trafiği yaşandı. Gerek yollarımızın kalitesi gerekse tedbirler yardımıyla yoğun süreci geçmiş yıllara göre az bir kayıpla atlattık. Muhalefetten gelen eleştirilere rağmen köprü ve otoyollarımızın trafiği ne kadar rahatlattığını bir kez daha görmüş olduk.

Kamu özel işbirliğiyle devletin kasasından tek kuruş çıkmadan hayata geçirdiğimiz projelerimizin milletimizin yaşamını kolaylaştırmasının yanında ülke ekonomisine katkıdan dolayı memnuniyet duyuyoruz.

Bayramın üçüncü günü teleferik kazasıyla hepimizin yürekleri dağlanmıştır. 174 insanımız kabinlerde saatlerce mahsur kaldı. AFAD ve Silahlı kuvvetlerimizin başta olmak üzere devletimizin birimlerinin yoğun gayretiyle vatandaşımızın tamamını burunları kanamadan kurtardık. Gece gündüz demeden büyük bir titizlikle 2 bin 200'den fazla personelimize teşekkür ediyorum. Yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Yaşanan ihmalle ilgili kusuru, sorumluluğu olanlarla ilgili yargımız süratle harekete geçmiştir."

"ANA MUHALEFET YÖNETİCİLERİNİN ASIL SORUMLULARI KORUMA ÇABALARI GÖZDEN KAÇMAMIŞTIR"

"Soruşturma kapsamında özellikle bu hattı işleten şirket ile bakımdan sorumlu şirket yetkililerinden 5 kişi tutuklanmış, 8 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiştir. Ana muhalefet yöneticilerin daha olayın ilk anından itibaren hadiseyi sulandırma ve asıl sorumluları koruma çabaları gözden kaçmamıştır. Aynı vicdansızlığın Beşiktaş'ta yaşanan yangın faciası ile sergilendiğini gördük.

Rızkının peşindeki 29 emekçi kardeşimiz İstanbul'un göbeğinde yaşamını kaybetti. Ne sendika, ne basın yayın kuruluşlarından ne de muhalefet cephesinden kaydadeğer hiçbir tepki gelmedi. Hak, hukuk adına Van'a koşanlar Beşiktaş için tek bir adım atmadılar. Bunun adı yalnız vicdansızlık değil aynı zamanda ikiyüzlülüktür. Hem Antalya hem Beşiktaş'taki cinayetlerin faillerinin yargıya hesap vermesi için üzerimize düşenin yapacağımızın bilinmesini istiyorum.

Benzer acıların yeniden yaşanmaması için Çalışma, Turizm ve İçişleri Bakanlıklarımız vasıtasıyla önlem ve denetimlerimizi daha fazla yoğunlaştıracağız. Trafik kazalarında ve her iki kazada yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. 31 Mahalli İdareler seçim maratonunu hamdolsun suhuletle tamamladık. En ufak şaibeye mahal vermeden neticelenmesi demokrasimizin kazanç hanesine yazılmıştır.

Milletin takdiriyle göreve gelen belediye başkanlarına, meclis üyelerine, muhtarlarımıza muvaffakiyetler temenni ediyorum. Seçimler sonrasında muhalefet partilerinin bir kısmının sergilediği sorumlu ve ağır başlı tavrı takdirle karşıladığımızı ifade etmek isterim. Yarın ki toplantımızda seçim toplantılarımızı değerlendireceğiz."

"Erdoğan'dan teleferik açıklaması: "Asıl sorumluları koruma çabaları gözden kaçmamıştır"" haberi, 16 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 16 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Erdoğan'dan teleferik açıklaması: "Asıl sorumluları koruma çabaları gözden kaçmamıştır" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan'dan teleferik açıklaması: "Asıl sorumluları koruma çabaları gözden kaçmamıştır" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 30 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:23 İslam Memiş, Mayıs ayı için altın yatırımcılarına müjde verdi: Önemli bir hareket bekliyor
  2. 02:23 Garanti Bankası'nın ilk üç aydaki karı resmen dudak uçaklattı!
  3. 02:15 Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın 13 milyon euro'luk stoperi Kjaer'i takıma katıyor!
  4. 02:11 Scope, Türkiye'nin kredi notu görünümünü olumlu yönde değiştirdi
  5. 02:08 Esnafa kötü haber! IBAN ile ödeme alanlara 3 bin 400 TL'ye kadar ceza kesiliyor
  6. 02:05 Aslanların büyük umutlarla transfer ettiği yıldız oyuncu takımdan ayrılıyor! Yeni durağı şaşırttı
  7. 02:02 Bloomberg'in endişe veren enflasyon anketi: Nisan ayında zirve yapacak!
  8. 01:46 Acun Ilıcalı Bir Takım Daha Satın Aldı: Takımın İsmini Duyanlar Şaşkına Döndü!
  9. 01:35 Beklenmedik Ayrılık! Aslan'ın Parlayan Yıldızı Takımdan Ayrılıyor, Yeni Durağı Şaşırtıyor!
  10. 01:34 Getir, Avrupa ve ABD pazarlarından çekilerek tamamen Türkiye'ye odaklanacak
  11. 01:27 Herkes Mercedes, BMW ve Audi yerine bu aracı alacak!
  12. 01:23 Ulaşımda yeni karar çıktı: O kişiler 2 kez akbil basabilecek!
  13. 01:23 Gram altın biriktirenler dikkat: Mayıs ayı sonrası altının durumu açıklandı
  14. 01:21 AKP'den İki Belediye Meclis Üyesi Görevlerinden Ayrıldı!
  15. 01:14 İsmail Kartal Ali Koç'a Krunic'i aldırdı!
  16. 01:09 Hamas'tan Açıklama: İsrail'in Ateşkes Teklifine Olumlu Yaklaşım!
  17. 01:00 Özge Ulusoy: "Erkekler oje sürebilir"
  18. 00:56 Nisan Ayında Almanya'da Enflasyon Beklentileri Karşılamadı
  19. 00:48 Blinken Orta Doğu Turuna Başladı: Suudi Arabistan, Ürdün ve İsrail Gündemde
  20. 00:38 Bülent Arınç'dan Çarpıcı Açıklama: Özgür Özel Benim Kahramanımdır!
Gündem Haberleri